28 juni

Heeejsan!

Dålig uppdatering jag vet men det är sol ute och då är man ute eller sitter iaf inte vid datorn!
Senaste dagarna har jag typ bara solat. Igår åkte jag, amanda, victor, pontus och coffe till flämslätt på kvällen och skulle bada. Men när det bara är 14grader i luften funkar det inte asså! Så jag badade inte och har fortfarande inte badat iår än men det är äckligt att bada. Då är det bara skönt att ligga vid stranden istället. Efter det drog vi till amanda och efter ett jäkla tjafsande om filmer blev det en skräckfilm. eller det var kanske ingen skräckfilm direkt, bara vissa scener som man blev lite rädd av. Jag tyckte till och med den var bra liksom, haha. Fast man var ju lite rädd ändå. Och när ludde började skälla och sprang till dörren var det inte kul alls! Helvete har nog aldrig blivit så jäkla rädd som jag var där, fick tårar i ögonen liksom. Ne usch! Så ingen vågade gå hem så vi satt där och kollade på det victor valde, och han stannade ofta till vid tv1000... kuuuul! ;)
Men vid fyra var det dags att gå hem. Och jag var inte ett skit trött som vanligt, jag har nog vänt på dygnet eller nått för är jämt trött på dagen men inte när jag ska sova. Men somnade tillslut och då var hela den här dagen förstörd kan man säga. Har varit astrött och bara legat ute i solen och gick över till amanda med och solade ett tag.

Nu har jag sytt in mina shorts, duschat och fixat allt och ska nu iväg till sofia. 
pusshej, hanna

24 juni (var det när jag började skriva ;))

Heeej.

Ännu en skön dag och idag har jag varit ute hela dagen! Och först måste jag säga grattis till amanda som fått körkort! :D helt galet ju. Såklart blev man as sugen själv men det försvann fort. Körde idag först lite med tinas bil för att testa på en annan, gick åt helvete! haha :p Sen åkte jag i våran vanliga bil till skövde för att hämta david, det gick inte heller så bra. Kör för fort och grejer hela tiden. Orkar inte! :p

För övrigt undrar jag om folk inte fattar ironi?! Sjukt störande börjar det bli. Helvete hatar fan det här :p Bara för att jag säger något behöver jag ju itne mena det, kan skämta till det ibland, och det mina vänner kallas ironi! just precis VÄNNER! kom över det vafan! Åh, jag orkar vekligen inte bry mig egentligen. Dom märker väl sen antar jag.

nu sängen och läsa.
pusss, hanna

23 juni

Härliga dagar har det varit! Har varit med louise, gått ut med amanda en del och tränat. Och givetvis vart i solen fast det blev först idag :p Har egentligen inte något alls att skriva kom jag  på nu men kände bara för att uppdatera mig. Livet känns bra och är glad åt allt typ.


Bara lite smått irriterad på en del.. haha. Orkar inte med sån skit asså, ursäkta men det betyder inget idiot! Får bara hoppas att ni förstått det nu, varför ska jag vara så snäll för! Men jag gör inget fel! Ni får skylla er själva ;)


Nu måste jag sova för jag är aptrött och vill läsa min underbart braiga bok innan jag somnar! Sjukt spännande, och skrämmande att det är så på riktigt!

godnatt, hanna


Midsommar

Heeej

Längesen jag skrev nu, kommer inte ihåg alls vad jag gjort dom dagarna men det var ju säkert något eftersom jag inte hunnit skriva ;)

Igår var det iaf midsommar, ovanligt att det regnade.. Men iaf, på dagen åt jag mat med familjen och sen gjorde iordning mig. Började nog med det lite för tidigt för var sjukt uttråkad sen. Packade ner alldeles för mycket och åkte iväg till skara. Där jag och sofia hoppade in i bilen och hämtade upp alla andra. Åkte hela vägen till öglunda, och vägen dit var fan inte kul, fattar inte hur sofia vågade åka dit asså :p  När vi kom dit och gick ur bilen kommer stina på att hon glömt nyckeln, haha, så dom fick åka tillbaka och vi satt där och väntade ute i en timme. Men sånt som händer. Alla andra kom och det blev mat och massa prat typ. Efter ett tag kom alla killarna och det drog igång där. Jaa vad gjorde vi egentligen, typ inget speciellt, pratade och hade det trevligt bara. Satt lite för mycket på bryggan som jag lovat mamma att jag inte ens skulle gå ut på men alla andra var ju där så vafan. Åkte iaf hemåt vid typ tolv med några men var inte hemma förrens typ halv två?! Frågan är vad som tog sån jäkla lång tid. Sen låg jag och pratade i telefon ett jäkla tag och somnade nog inte förrens närmare 4. Och jag hade börjat bli bakfull redan innan jag somnat. Det var ingen höjdare kan jag tala om! 
Men en rätt kul kväll som dock kunde varit bättre. Men så kan man ju faktiskt inte tänka för det kan ju allt ;) men det var kul! Tack tjejer och andra ♥


Några bilder från igår, blev dock inte så många bra ;) Ni ser ju själva vad det är typ va! Idioter som badar med eller, fast det var rätt så varmt i vattnet faktiskt men inte så! Tur att man var förnuftig nog att säga nej där, haha.

Idag vaknade jag upp med världens jäkla huvudvärk vid typ 8 och vatten var verkligen ett måste! Som tur va kunde jag somna om sen. Så när jag vaknade igen vid 12 mådde jag prima och kollade på tv och åt glass, mums! :R

Men nu ska jag göra något, kanske spela sims eller gå ut till och med, får se.
pussss, hanna

The sims 3

Heeej

Har ingen aning om vart jag ska börja. Fattar inte att det är sommarlov! Men det känns rätt bra!
Senast jag skrev var i söndags va.. Då var jag ju på spinning med louise och det var jobbigt som fan som jag gissat! Mycket att prata om var det med! Haha, fattar det knappt än! :D Efter det åkte jag och amanda till erik och spelade poker med några. Måste ju tillägga att jag ledde ett tag men sen blev det alldeles för långtråkigt så jag satsade allt och förlorade. Men va fan! Sen blev det film.
Igår gjorde jag nog inget, eller åkte till lidköping och letade som en galning efter sims3 och jag hittade det tillslut! Yey, datorn klarar knappt av det men va fan! Jag har sims3 och det är skit kul!
Det är typ det jag gjort de senaste. Och färgat håret också.. Blev typ bra, ingen skillnad alls annars :p haha

Men nu ska jag dra till lollan, bye!

14 juni

Heeej

Skön dag, vaknade upp klockan 12 av solen ute. Härligt värre, hoppas på ännu bättre väder i veckan! :) Har inte speciellt mycket att skriva men har lite tråkigt nu. Ska ta en promenad med amanda snart och ikväll blir det gymmet och spinning med lollan. Fan att jag itne kommer orka det eller, så jäkla trött som jag är.

Tänkt mycket idag med. Hade jobbigt fina drömmar inatt.. så allt har varit lite jobbigt idag men blir bättre sen. Tycker jag har varit rätt bra ändå och inte alls tänkt på det så mycket som jag trodde jag skulle gjort. Men hjälper inte att skriva om det..!

Igår var vi och kollade på alla som skulle till balen, fy vad jag längtar! Nästan mer till balen än till studenten. Eller nu överdrev jag nog men det är bra på olika sett. Kommer älska det iaf! Alla var så jätte fina! vissa finare än andra..

Nu ska jag nog göra något.
hanna,

Faaaaan!

13 juuuuuuuuuuuni

fy i helvete vad trött jag är! Skulle sitta fint att lägga sig och sova igen bara. Jaa igår då, att jag inte lär mig eller, säger alltid aldrig mer och vad fan gör jag? samma sak igen :p haha. Men blev inte riktigt så farligt igår ändå, kunde vart mycket värre. Hade iaf jätte kul innan det gick snett! Tack alla för en bra kväll! Heeeeelt sjukt att vi tar studenten nästa år! Fattar det verkligen inte! Vet inte hur många gånger jag sa grattis till alla asså, och inte bara en gång till en person heller utan varje gång jag såg människan liksom. hahaha.
Fast jag ska nog inte göra om detta igen, måste bara lära mig tänka så ska det nog gå bra. Men jag skyller på keke, lättast så. Haha. Blev ju lite smått pinsamt när man skulle komma till dörren och ut där asså, men tack vem det nu var ♥ tur att det finns snälla människor här.
Mindre kul att komma hem full också, har nog aldrig gjort det utom när pappa vart tvungen att hämta mig. Kan ju säga att jag somnade direkt när jag la mig, så vaknade med mobilen under mig sen. Och hade ingen aning att jag ens skickat sms till nån, inte bra asså! Men tur att de sparas va ;)

nee, jag måste nog fan sova nu!
puss, hanna

sommarlov, eller lov kanske.

Fy vilket skitväder! Tycker så jäkla synd om alla studenter, men de har la kul ändå skulle jag gissa på!
Som jag gissade var jag alldeles för trött när jag vaknade imorse. Men det var nog första gången på väldigt länge jag sov hela natten utan att vakna någon gång, skönt det. Kändes inte så kul att ta på sig en klänning i det där vädret men hann inte välja ut något annat då på morgonen. Kyrkan var supertråkig om jag får säga det själv. Förutom att vi vann 1000kronor då men ;) haha. Det var från dagen när vi gick i skogen och svarade på frågor om darwin, tror frågorna handlade om honom iaf, dagen hette darwin-gad iaf! Vi var 6stycken ifrån våran klass som nu måste dela med resten som sket i att komma! Men klart vi gör det.
Drog hem till sofia efter det och vi åt baguette från smörgåshörnan, det satt fint! Kollade på nemo och fixade massa. Åkte in till stan och sofia köpte present och kuliga ballonger också, haha, skitsöta var dom. Sen gick vi och kollade på studenterna och jäklar vad folk, var totalt omöjligt att hitta någon alls där! Men det gick ju tillslut. Men efter det kändes det inte så kul att stå och kolla på simningen och de så jag och karro åkte hemåt.

Ska äta nu, och sen fixa mig kanske, måste snart duscha iaf! Madde ikväll och sen får vi se vart kvällen slutar.
pussss, hanna


snaaaaaart!

Imorgon äntligen är skolan slut! Kan inte längta mer. Men det tråkiga som man tänker på nu är, va fan ska jag göra hela sommaren?! Alla jobbar typ, eller alla jag umgås med jobbar fan. Helvete vad kul! Men det löser väl sig, david är ju hemma iaf men han åker la iväg till uppsala endel. Jag hoppas på allt att det blir en fin och solig sommar! Annars är det jag som köper sims3 och sitter inne och spelar det tills någon är ledig. haha.

Men det var inte det jag skulle prata om.. Skulle berätta om mina två lyckade kvällar ;) haha. Ah, i onsdags då, då åkte jag iväg till sofia. Trodde jag skulle komma sist men va fan ingen annan där när jag kom, haha. Men de kom sen. Fick smaka på sofias "goda" blandning. Eller vi blev snarare tvingade att dricka upp den, för annars skulle vi inte få gå iväg. Mycket gott med saft och grejer i. tackar för den, och jag vann ju tävlingen då ;) fastän det inte var världens bästa pris men! Jag, anna och madde drog till skövde. Gick till bogrens och det var så lyckat att madde inte kom in eftersom hon  inte är 18. Alla har lyckats varje gång men nu gick det inte. Så vi åkte faktiskt hem. Men vi hade roligt ändå. Ser fula människor på bussen. Och de var verkligen hemska och då menar jag inte bara i utseende utan vad de sa. Riktigt svårt att inte skratta där asså, haha.

Kom ju hem rätt sent då så gick och la mig sent. Vilket inte slutade bra för idag försov jag mig.. Sista dagen i skolan, haha. Och jag som skulle få 100kronor och kladdkaka också! Menmen. Sen åkte vi till vara för student. Det är inte okej!!! Första gången jag var där och hoppas på sista, varför ska mina kusiner gå där?! gå i skara eller iaf lidköping som normala människor! Ne, vara var ingen hitt. Sen var det maaaat, och kladdkaka! så fick den ändå idag ;)
Var där alldeles för länge! men kom hem ändå och då åkte jag iväg till skara typ med en gång till camila, där lisa var. Vi gjorde typ inget men sen bestämde vi för att gå in till stan, möta upp anna och se vad som händer. Olins var ju så tråkigt, inte för att det var meningen att jag skulle gå in där men alla andra stog ju där. Kan ju inte gå in på 16+ ;) haha. Så nu är jag hemma och jag måste måla mina naglar och det känns inte så kul. Men får nog ta och göra det ändå. Och sedan sängen, ska upp om 6timmar och för att jag ska må bra och inte vara grinig hela dagen måste jag sova mer! Men det är ju som det är.

Godnatt och sov gott :)
pusssss, hanna

9 juni

Jobbig dag har det varit idag. Eller det var nog bara för att den började lite jobbigt. Gick upp som vanligt klockan 9 och skulle ta 10.20 bussen in till skara. Men när jag gått upp och tvättat av mig började jag tänka lite och kom på att jag kanske har naturkunskap idag som började 8 på morgonen. Och visst hade jag det, vet inte varför jag fått för mig något annat. Och har natur igen halv 10 och var ju liksom sista lektionen så kunde ju vart bra att gå på den. Så det blev lite bråttom där ett tag och gjorde iordning mig på en kvart och sprang iväg till bussen. Mindre kul ska jag säga. Men fick ju reda på betyg och jag är mer än nöjd.. Så mycket som jag hatar natur och så lite tid jag lagt ner på det, var det jäkligt bra! Sen två lektioner till vi inte gjorde nått på. Slutade tidigare också vilket var jobbigt eftersom jag var tvungen att vänta på bussen och karro.
Men gick inåt stan med jakob, för det är sååå tråkigt att gå själv så trevligt med sällskap. Mötte upp karro och vidare till bussen mot skövde. Shoppade typ inget.. bara en tröja. Mat på donken blev det med, mums. Mami hämtade mig i skara och vi åkte och köpte färg så nu är ÄNTLIGEN utväxten borta! Hade lite panik där ett tag när det såg ut att vara väääldigt lite färg. Fattar inte hur det var tänkt att räcka till hela håret för jag tog ju bara utväxten och det räckte ju knappt. Men men, blev hyfsat bra ändå.

Imorgon börjar jag iaf sent det är jag säker på och inte lite sent heller utan 13.20, känns det ens värt! haha.
Fan helvetes skit då, måste åka in jätte tidigt imorgon. Jag hatar lundsbrunn!

, hanna

var glad över det bra istället.

heeej

en mycket dålig början på dagen men nu kunde jag nog inte känna mig bättre. är lättad och ska bli skönt att tänka på annat. som till exempel att vi slutar skolan om 4dagar och vi har bara en skoldag kvar, eller om man ens kan kalla det de, har två lektioner varav en ska vi kolla på film. så har typ slutat skolan redan! snart kommer david hem också, ska bli så skönt att ha honom här igen. även om han är så jäkla jobbig ibland och att det aldrig verkligen aldrig är tyst när han är hemma. så får njuta dom här sista timmarna, haha.

har inte speciellt mycket mer att skriva tror jag. ska städa mitt rum lite nu hade jag tänkt, för man kan inte leva såhär! haha.

puss, hanna

kuuuuul fan!

Seg dag har det varit, fattar inte de som går upp as tidigt! Jag gick liksom upp 10 och känns som det tog en evighet tills man ens kunde göra något. Iaf, idag har jag varit i skövde. Köpte en lång tröja, ett läppglans och ett rosa glas. Yey, det var ju nästan värt det att åka med. Men fick ju min älsklingsbaguette, så jäkla god. När jag kom hem var jag riktigt trött egentligen, men åkte iväg med lollan och tränade. Körde litegranna där sen drog vi iväg till ica och köpte lite saker. Eller louise köpte, jag köpte bara godis. Mörk choklad med mint i, riktigt gott var det faktiskt! Nu har jag duchat och ska strax gå och lägga mig tror jag. Eller jag börjar ju sent imorgon förresten, får se hur jag gööör.

Igår var det ju nationaldag, gjorde typ inget alls på dagen. Sen på kvällen kom karina och gitti med deras gubbar hit. Fan va de är lättpåverkade, haha. Drog iaf iväg till skara och mötte upp barro, och vidare till sofia. Vi fick för oss att gå upp till skaraberg till en där för att få med två till ner till stan sen, lyckades ju dock inte så bra. Vi var iaf tvungna att vara på olins innan 11 för vi tänkte fan inte betala. Men smarta som vi är gick vi iväg försent så det blev till att springa ner till stan. Haha. Det var sjuuuukt tråkigt där, och tillslut drog några hem och kvar var jag, karro, stina och anna. Nästan hemskt men det roligaste på hela kvällen var när vi satt på sg och åt, haha helt okej ställe att hänga på va! Karro kunde inte åka hem fören 2 för hn skulle sova hos hennes syster så vi gick in på olins föör att det var så jäkla kallt och väntade. Mycket väntande denna kväll. Men tack tjejer för en helt okej kväll! ;) haha, får ta igen det här på onsdag tror jag va! Kul ska det bli!

förövrigt kan jag la säga att jag är sjukt irriterad och vill bara döda någon. orkar jag bry mig längre, ne tror fan inte det!

Nu tror jag faktiskt jag ska föna håret och sen sovaaa
, hanna


trååååååk

jag har sjukt tråkigt och vill hitta på något nu! Klarar verkligen inte av att inte göra något alls, det är ju okej när det är något bra på tv man kan kolla på för då gör man ju något. Men nu är jag verkligen sjukt uttråkad.
Förskökte hitta min mattebok förut, som av någon konstig anledning är helt borta! Hittade den såklart inte så det blir väl till att betala för bokhelvetet!
Har också kommit på att jag vill göra om lite i mitt rum. Vill ha rosa detaljer, har blivit lite smått galen av rosa på sista tiden. Så det ska jag fixa snarast möjligt!

Oh yey, kom på något jag kan göra. Fick liksom en bild av vad jag ska ha på mig imorgon, och det kräver svarta shorts. Och har nog ett par gamla svarta jeans som jag kan klippa av. Då har jag något att göra ett tag iaf. Sen blir det nog något annat.. vet kanske vad.


If you seek Amy

Hejsan.


Fredag idag, skönt värre. Nu sitter jag här med nymålade naglar och lyssnar på britney spears. Och har precis städat rummet, eller kläderna egentligen, själva rummet är inte så stökigt förutom att det ligger kläder på golvet och lite överallt. På tal om britney är jag sjukt avundsjuk på tjejerna! I sommar åker de till stockholm för att se henne live. Jag har inga pengar så kan ju inte hänga med, känns sjukt segt! Men det är ju sånt man får ta, efter sommaren är det jag som ska göra allt för att få ett jobb!

Idag sket jag i skolan, orkade verkligen inte och jag hade ju ingen psykologi eftersom jag redan gjort provet. Så då hade jag bara matte och idrott och ett enormt hål där mellan. Och jag har inte gjort matteuppgifterna vi skulle ha muntligt prov på idag så lika bra att vara hemma. Och sjukt trött var jag ju också eftersom fick ingen sömn igårnatt. Jocke var här, och jag var inte trött så det gick inte sova. Det lät värsta fel, haha, men det var inte meningen. Sov gjorde jag inte iaf. Så igår i skolan var jag inte så pigg om man säger så. Kom för sent för att en viss joakim inte ville gå upp! I skolan hade vi typ bara betygsprat. Vad jag vet än så länge har jag inget g, det känns lite kul :) eller jo förresten, engelska glömde jag, men det kan dra sig någonstans. Och så kollade vi på en film om hur pyramider är uppbyggda, och detta var på företagsekonomin.. fattar verkligen inte varför och den var sjukt seg och tråkig, eller inte för att jag tittade så jätte mycket men.


Kom hem och sooov! Sen var jag tvungen att åka till götene och skulle ta sista gardasil sprutan, men när jag kom dit fick jag inte ta den, fattar inte varför men. Så det var jag tvungen att åka in idag och göra. Svimmade som tur var inte, men fan vad yr jag var! Hatar det verkligen, men fan värre med blodprov! Dom tar ju mitt blod!!
Och den här sprutan gör ju verkligen ont! Känns i hela armen när dom sprutar in skiten. Och nu har jag också ont, så fort jag spänner armen gör det ont. Nog första gången det har gjort ont att borsta tänderna! ;) haha. Så efter sprutan fick jag massa godis och festis som jag ska mumsa på ikväll om inget annat händer. Och så köpte jag också en skjorta idag, satt jäääätte fint verkligen. Men jag och skjortor hör inte ihop riktigt, hatar att ha på mig det.. Men det var så billigt att det inte gick och motstå. haha.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket för att någon ska orka läsa ens, men whatever, kul att skriva av sig lite.
pussss, hanna

Kan också tilläga att jag är väldigt dum i huvudet och jag kanske måste börja tänka snart. Fan vad irriterande, finns det ingen som kan säga till mig eller!


sluta förstör mitt liv.

Så nu är man hemma, ligger här och njuter av att skolan är i princip slut. Har inga prov eller något kvar och massa inställda lektioner att se fram emot. Fick reda på mitt spanska-betyg idag och kunde inte vara gladare! Och psykologiprovet gick helt okej men naturen ska vi inte ens prata om. Tror inte ens jag svarade på så många frågor så att jag kan få g.. men orkar jag bry mig, nej fan heller. Fick g på matteB nationella med! Helvete vad underbart! Har också varit och klippt mig idag, toppade bara. Och nu luktar mitt hår hallon och jag älskar't!

Även om denna dagen har varit så bra ville jag bara gråta lagom till proven. Just nu orkar jag bara inte med allt längre. Har varit så mycket på sista tiden att det är konstigt att jag inte fått en panikattack innan asså.

Konstigt att någon kan göra en så ledsen utan att människan ens vet om det, just nu ogillar jag dig skarpt ska du bara veta! Vill helst aldrig ha något med dig att göra men det går ju inte, måste klara av det bara. Du är verkligen elak rakt genom men leker så jäkla snäll hela tiden. falsk är vad du är!

Nu ska jag bara vänta till att greys ska börja och då ska jag bädda ner mig och somna!
puss, hanna

nära-döden-upplevelse, ja!

Känns som jag säger det typ alltid men det har varit en bra dag. Började elva, men var väldigt trött iaf för fick inte så mycket sömn inatt. Kan aldrig sova på nätterna längre, ligger typ halvvaken jämt och somnar till ibland i någon timme. Fattar inte varför jag inte bara kan sova! Iaf, åkte in med bussen och satt och tränade på mitt tal jag skulle ha i engelskan. Gjorde klart det typ precis innan jag skulle lägga mig igår, lyckat! Men det gick iaf bra när jag väl redovisade. Annars satt vi i datasalen och gjorde svenskauppgift. Och innan jag åkte hem med två-bussen pratade jag med grafläraren och fick reda på att jag fick vg i betyg, och alltid lika kul att höra att man kunde fått mvg om man kämpat liiiiite mer i mitten av terminen. Yey, undra vems fel det var att jag inte jobbade då... nämner inga namn :)

Dagen har gått åt till plugg och känner mig riktigt stolt för att jag kan så mycket av det när jag började plugga på det idag, har det imorgon liksom. Och två prov dessutom! Nu körde jag precis till skara och köpte en stavmixer. Bra som jag är var jag nära på att köra ner i diket på vägen hem.. på E20! Snacka om att vi hade dött! eller kanske inte, men blivit rejält skadade iaf. Tror nog inte jag kommer få körkort, det är inte meningen att jag ska köra bil!

nu, plugg!
pussss, hanna

Åh, sommarlov nu!

Är helt slut, vill bara lägga mig och sova och helst inte gå upp förens skolan är slut! Eller inte alls om det inte är sol, annars klarar jag det inte!

Dagen har sett ut som så att jag vaknar klockan 12 efter en mycket sömnlös natt. Och gick med en gång iväg till kiosken med amanda och köpte en festis och hon glass. Är nog besatt av festis tror jag, klarar mig inte många dagar utan det faktiskt. När jag kom hem la jag mig ute i solen ett tag men sen var det dags för frukost runt 1 någon gång ;) hehe. Blev jorgubbskräm med en macka, mums kanske. Sen yttligare några timmar i solen. Hatar verkligen att sola ryggen, så nu ser jag as konstig ut då, lyckat! Men har allt blivit lite brun iaf, syns mest på benen och magen av någon konstig anledning. Men bättre än inget. Tina har också varit här hela dagen, så då har man legat och hört deras tjöt hela dagen.

Andra halva dagen var tänkt till plugg men har inte riktigt den självdisciplinen känner jag så det har inte blivit så mycket av det.
Så det får jag göra nu men det är shrek nu och det är ju så bra! Senare får det bli börjar ju sent imorgon.
pussss, hanna

RSS 2.0