No one ever said it would be so hard.

Heej,

Hemsk dag har det varit. Har nog inte haft såhär tråkigt på länge. Vaknade vid 12 (trodde jag!) på samma humör som jag gick och la mig, arg! och började plugga och åt lite. Sen åkte vi och övningskörde och det gick skit, var allmänt irriterad på allt. När jag kom hem och skulle fortsätta plugga frågade pappa mig om jag ställt om klockan på mobilen. Och där var en timme borta på dagen. För jag tittar ju vanligtvis på mobilen var klockan är så jag låg ju en timme efter, och då blev jag arg för de, för nu måste jag stressa med pluggningen. Om jag inte nämnt det så HATAR JAG MATTE! Tror dock jag har det va ;) Jaa, och nu är klockan asså halv åtta och jag har långt ifrån fattat det här! Orkar inte bry mig, men vill ju ah bra betyg.. Fan!

Ah, dagen igår var inte mycket bättre den. Riktigt tråkig och slapp. Orkade iofs inte göra så mycket eftersom jag var på olins i fredags. Som btw var as roligt, mer om det sen. Dagen gick mest åt att tänka och vara ledsen, men vafan, rätt skönt att få det ur sig.

Fredagen då, vi hade vanliga lektioner. Psykologi blir bara tråkigare och tråkigare, bra att man har en lärare som vet vad hon snackar om... Idrott, badminton. Rätt tråk var det! Sen var det esteternas teater. Jag tyckte den var lite seg ibland, men dom gångerna den var rolig var det förbannat kul! Bästa var ju ändå clownerna, haha. Jaa, vi försökte bestämma inför kvällen då, gick dock inte så bra. Men aja, inte mitt problem känner jag.
Iaf, så bestämde vi allt sen och det blev hos lina tillslut. Jag åkte in till skara, mötte jocke, och var riktigt skraj när jag väntade där, hörde massa som gapade och hade sig och vara ute själv i skara på kvällen är ingen hit! Sen gick jag till lina och vi började förfesta. Dert blev bara jag, anna och lina men fan va kul vi hade det ändå. Sjöng singstar och dansade och pratade massa. Gick iväg till olins och väl där väntade vi lite och kollade om det kunde vara kul där inne, för kändes ju inte värt att betala om det var tråkigt där inne. Men vi frös! haha, så det blev att gå in ändå. Det var kul som fan! Många man kände och så. Och det var ju liveband med! Okej, vi gick längst fram när dom kom ut stod där en minut typ coh sen bara, vilka i helvete är det här, fy fan va kasst! Hahaha, menmen dom spelade ju itne så länge ändå. Men så jäkla fult när vi trodde dom skulle vara bra. Och jag tycker fortfarande en del killar är svin, vart fan har respekten tagit vägen eller! Åkte hem lite innan två, trötta var vi och blev lite segt i slutet. Men tack för en skit bra kväll lina och anna! ♥

Mycket så har jag inte gjort denna helgen, och resten av kvällen kommer gå åt till att plugga matte och så skulle jocke komma en stund.

Orkar inte läsa igenom allt och kolla om det är bra men det är det säkert, see ya!
pussss, hanna

ÄNTLIGEN!

Nu är jag klar med inlämningen, tror jag iaf.. Har gjort tankekartan med, den är jag la inte helt hundra på om jag gjort rätt men. Ahja, får bli som det blir.
Konstigt nog är jag inte alls så trött som jag kanske borde var. Dock mindre kul att gå upp om cirka 6 timmar!!

Tänkte bara lägga upp det här otroligt töntiga temat på olins på fredag:

Beskrivning
Klä dig i
Röd: Helt upptagen, Jag får mitt....
Gul: Flexibel, Kom med förslag...
Grön: Helt singel och tycker strul är kul!

Så missa inte en kväll då vi uppmuntrar till strul...

Asså vad är detta?!?!?! går det bli mer töntigt eller. Och ofta dom skriver att de uppmuntrar till strul! Jag  kan inte fatta det än! Ne, om jag går tänker jag fan ta på mig lila eller nått asså. haha, eller bara helt vanligt svart.

Ne okej, jag kanske är trött för nu babblar jag bara om massa skit, vet knappt hur jag skriver själv nu.
godnatt!!

By the power of love.

En paus i allt pluggandet, fan för att jag sköt upp allt till sista minut och sitter här nu dagen innan det ska in och när jag egentligen borde sova. Men jag får helt enkelt skylla mig själv för det är ju mitt fel, kunde gjort det här i helgen när jag ändå inte gjorde något speciellt.

Jaa iaf, dagen har sett ut följande. Vaknar upp på morgonen och känner mig verkligen utvilad och pigg och då ser man på klockan att man får sova en timme till, riktigt skönt måste jag säga! Gick upp sedan då  och åkte sen iväg till skolan. Väl i skolan, var det svenska, kuuuuul!.. not! Och sen fick jag reda på et som gjorde mig arg (mer om det där nere). Och världens äckligaste mat, korygryta med ris, kan det bli äckligare! Eller den här gången lyckades dom faktiskt för dom la i lite majs i skiten med, mums! (för de som inte fattar, IRONI). Och sedan matte, vi gör en bra dag ännu bättre :) Fast jag provade min framtida mobil iaf, tror jag ska köpa den faktiskt. Det är den några inlägg ner, samsung f480. Och lets spara det värsta till sist..! Engelska på en och en halv timme, yey vad härlig den lektionen är. Idag var det dock rätt slapp eftersom solveig(?) inte var där hela lektionen. Men jag fick mitt gjort och slipper nu göra läxan tills imorgon, eller pluggar på den lite imorgon på morgonen.
Efter en rolig busstur hem, haha, louise lyckas alltid hamna i svåra situationer! Iaf när jag kom hem satte jag mig med svenskan med en gång, men dröjde inte länge innan jocke sa att han skulle komma om en stund. Och mitt rum såg ju ut som helvete, gick knappt att gå in där asså :p haha, så fick städa lite. Sen kom joakim, det var faktiskt rätt längesen jag träffade honom så det var mys. Han var tvungen att åka hem och jag var tvungen att plugga. Och nu sitter ajg här x antal timmar senare och är riktigt trött på upplysningen! Om jag ska vara ärlig intresserar det mig inte ett skit. Och det är inte så lätt att sitta och låtsas vad man tyckte var intressant eller konstigt i en text då.. ahja, pallar inte skolan riktigt, men snart är det looooooov! 

Ja till det jag var irriterad över också. Asså bara för att man pratar med en person betyder det inget, fatta nån jäkla gång! Blir så arg på sånt, om jag inte visar att jag vill något annat än att vara kompis med dig så betyder det just det, det kan väl inte vara så svårt :) Är kanske inte alls allvarligt, eller det är inte det, men blir bara irriterad på det. Kan nog vara trött med så kanske överreagerar riktigt mycket just nu men ahja, ville bara få det ur mig :)

Oj, fick skrivit riktigt mycket nu känns det som. haha, är nog mest onödigt tjat men wtf. Är trött och det är när man skriver såhär som det är som roligast ;D haha.
Nee, måste göra klart det här nu, kan nog vara klar om en halvtimme om jag har tur.
puss, hanna


Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraa! igen? ah, i brist på annat.

Otroligt bra dag, känns som allt vänder nu. Nu måste jag bara ta tag i pluggandet och så är mitt liv i balans igen. Men det är ju så otroligt tråkigt!
Idag iaf, sov sådär lagom länge, man har inte sovit bort hela dagen men ändå inte så att dagen känns som en evighet. Satt och började plugga lite, gick mindre bra. Fanns andra saker som var mer intressant. Till exempel att jag fick värsta idén i huvudet och satt därför och skissade lite i illustrator, allt försvann dock för det är cp. Men ska göra om det ikväll, kanske lägger upp en bild till och med ;) Sen var jag ute och övningskörde, och jag körde på en stor väg och väldigt snabbt :D haha. Tönt jag vet, men har faktiskt inte kört på en större väg än. Körde iaf först till götene, sen vidare till lidköping, sen till skara och sen hem! Stolt fan!

Skulle egentligen träffat joakim idag men han ska såklart jobba som vanligt ;) haha. Nej, skojade. Har ju kunnat göra andra saker nu istället så :)

Nu ska jag iväg till gymet igen, känner mig riktigt flitig på att gå dit nu. haha. Hade en liten paus med det känner jag, men nu ska jag ta tag i det igen! Imorgon blir det afrikansk dans! haha, fan va kul :D

pussss, hanna

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraa!

Väldigt bra dag igår! Började skolan 8, hade uppsats. Och den gick bra tror jag, kändes helt okej. Var klar med uppsatsen och skulle åka hem, och missade bussen med 5minuter, 5minuter! Lite smått störande sådär. Men aja, vi åt och satt och slappade lite i en timme och så åkte jag hem. Väl hemma gjorde jag inte ett skit, värt! Varför pluggar man inte i såna situationer?! haha. Sen bar det iväg till världens äckligaste samhälle (? eller vet inte vad det är) för att gå till gymmet. Jag och lollan (haha) körde core och sen lite annat, crosstrainer bland annat. Sen bastade ett jäkla tag.
När vi kom hem gick vi iväg till pizzerian, haha bra! :p Mys var det.

Sedan åkte jag hem till karrobarro. Vi gjorde inte speciellt mycket. Pratade och så. Åkte hem rätt tidigt, för var verkligen as trött. Men när jag kom hem kunde jag inte sova såklart. Men jag var glad ändå. Sjukt bra människor man har runt om dig, man uppskattar nog det för sällan..
När jag vaknar runt 12 någon gång kände jag itne alls för att gå upp, var fortfarande alldeles för trött. Men magen bestämde och jag gick upp och åt.
Hade ett svagt minne av att jocke ringde inatt med, och visst va det så. Jag kommer inte ihåg alls vad jag sa men :p haha. Inte bra med folk som ringer på nätterna.. mindre bra saker har ju hänt då.

Jaja, jag måste plugga men jag orkar verkligen inte, finns nog inget tråkigare än upplysningstiden. Yey, låter lockande va. Gör det ju itne bättre att man ska sitta och läsa massa texter för att sedan analysera dom. Kuuuuul!

pussss, hanna


Guess who Batman

Jösses vad trött jag är! Att sova är sjukt efterlängtat. Snart, snart.

Dagen har varit så ovärd den kan bli. Sov hos jocke inatt, därför jag är trött. Vi pratade hela natten, eller halva iaf. Finns nog ingen bättre människa! Det var väl kanske inte så ovärt men.. Åkte iväg till skolan, för att skriva ett prov. Kommer dit och ser en lapp på dörren att lars är sjuk och provet är flyttat till nästa vecka. Yey, kul! Så då stack jag hem. Så var alltså i skolan i typ 10minuter. Vääääärt! När jag kom hem åt jag lite och tänkte plugga.. men det gick ju som det gick så jag satte mig och kollade på kyle xy istället. Sjukt bra! Sen, tro det eller ej, städade jag! Stolt asså.
Och så var det ju så härligt väder ute så satte mig ute istället och pluggade lite. Mysmys. Och så fick det bli att övningsköra lite med, men fy vad tråkigt det är. Fattar inte hur man kan tycka det är kul alltså.. Mycket mer har jag inte gjort idag, tänkt en massa, inte kul alls.

Och igår var världens sämsta dag, orkar inte gå in på varför. Men längesen jag var så arg.

Nu måste jag sova innan jag somnar.
pusssss, hanna



16 mars

Sitter man här vid datorn igen då. Skulle ju sluta sitta vid datorn så ofta men det går verkligen inte, hehe.
Så jäkla slapp dag har det varit. Började 11, var dock tvungen att åka in lite tidigare på grund av att det gick inga andra bra bussar, men att sova till 9 känns rätt bra ska jag säga. Ah, och då hade man svenska, som vi hade vikarie på. Förtsatte med det vi höll på med, vilket är en inlämning som jag kommer få göra i helgen känner jag. Usch då! Sen matte, gick igenom mer än halva lektionen och sen jobbade/pratade lite. Sen engelska som vi inte hade någon lärare i på halva lektionen, så den lektionen gick åt till att prata med.
Blev trakasserad på bussen hem, som vanligt ;p haha. Vet att du älskar mig ;) haha.
När jag kommit hem pluggade jag lite engelska, vilket vi har prov på imorgon. Men jag kan verkligen inte träna in grammatik. Jaja, får göra så gott jag kan. Ska bli så skönt att slippa engelska och spanska i trean. Tänk att inte ha något språk alls! Sen blev det lite övningskörning också, börjar bli rätt bra.

Ikväll är det spårlöst, måste jag ju bara se på! Kan inte låta bli att sitta där och lipa lite, hehe.
Nu ringde jocke och sa att han snart skulle komma, så får la ta ett ryck och plugga lite innan han kommer.

pusssss, hanna

HJÄLP!

Heje.

Slapp dag har det varit. Har sovit, kollat på the hills (det har ju gått hela dagarna denna helgen ju :O sjukt bra!), pluggat lite (med betoning på lite) och kört bil (vilket gick bra idag, var inte nära på att köra ner i diket, fick inte panik när jag mötte en bil, hade kontroll helt enkelt. Bra gjort tycker jag allt, stolt!). Mycket mer har jag inte gjort. Eller har tänkt på vad för mobil jag ska köpa. Kan välja ju. Antingen vill jag ha den jag hade förut eller en samsung f480.

        


Behöver hjälp! Vad fan ska man välja liksom? Samsung är ju inte ett lika bra märke som ericsson. Men fy vad snygg den är och verkar cool! Fast jag vet inte om jag vill ha heltouch. Hm.. HJÄLP! :D

Igår var jag hos marie, gammal klasskompis, det var mycket mysigt och kul :) Melodifestivalen var ju katastrof! Vad hände med måns! :O Han skulle ju vinna! Helt, helt fel låt som vann! Men bättre hon än ugglan. Shit vad hon hade skämt ut sverige om hon vunnit! Jaja, kvällen var helt lyckad, även om jag önskade jag var någon annanstans men..

Nu ska jag duscha och plugga lite.
puss, hanna


Lycka!

Åhh.. gissa vad som händer nu. Jag ska åka och köpa min mobil nu. Hoppas den finns bara annars för jag la ta en som är nästan likadan. Men jäklar vad glad jag är! Har varit utan min mobil alldeles för länge nu.
Hoppas, hoppas den finns! Jag vill verkligen inte ha någon annan.

hanna ♥

Du är bäst.

Heej.

Inte skrivit på ett tag nu heller, har inte tid riktigt längre, eller det finns viktigare saker.

Dagen har varit super, eller aa helt okej. Skolan började så tråk men inte mycket man kan göra åt det. Inte så mycket som hänt idag ändå. Eller jag och sofia blev väldigt arg på en viss person, hur fan kan han med eller! Hatar den ungen asså! Han ska allt få igen någon dag.
Jaja, nu har jag precis ätit världens godaste mat och snart kommer min joakim hit.

Igår blev det en jobbig dag. Hade skola, helt okej, som vanligt med andra ord. Var tvungen att sluta tidigare för att gå iväg till banken, hade en tid där och prata om mina pengar och blabla. Det var rätt tråk. Sen var det att möta upp louise och åka iväg till götene. Fulare håla för man ju leta efter.. Var iaf på gymmet och tränade en jävla massa. Hade det kul i omklädningsrummet iaf, haha. Skrattade som fan! Lollan är tönt asså ;) hör man ju bara på namnet, haha. Och när vi satt och väntade på att pappa skulle komma blev jag totalt livrädd. Vet aldrig vad jag ska göra i såna situationer. Det som hände var att det kom fram en människa och gapade "vart bor du?" och nästan ryckte i mig. Och då menar jag verkligen gapade. Visste inte vad jag skulle göra asså. Såna personer dras visst till mig. Vet att man inte ska säga såhär men jag är fan rädd för dom. Det började när att när jag var liten hände samma sak, fast då skrek den att det den ville ha pengar. Ne.. usch!

Men nu kommer nog jocke snart så ska la ta och fixa till lite här.
pusss, hanna

You give love a bad name.

Hejsan.

Vill bara få min mobil nu! Är så sjukt tråkigt utan den :p hehe. Tänkte bara påpeka det, haha.

Jaja. Helgen har varit helt perfekt :) eller nästan iaf, men inte långt ifrån. Har varit med jocke största delen av den och det har varit mys. Och på lördagen var släkten här. Alltid lika trevligt!
Och veckan kunde inte börja bättre. Kunde ju sova ända till nio!!! Fy vad skönt det var! Började skolan 11 då och kommer göra det fram till sommarlovet ;D Och när man kommer ut känner man verkligen våren i luften, soligt och härligt. Så nu tycker jag det kan ta och bli sommar! Skolan var helt okej, engelskan var seg som vanligt, men aja.

Nu har jag precis varit ute och övningskört och det gick åt helvete som vanligt! Haha, men det ska bli bättre.. snart. Men hinner aldrig köra och det är ju lite tråkigt. Och så tycker jag inte det är kul att köra heller :p

Och nu sitter jag här med min mörka choklad och ska plugga lite. Annars har vi inte så mycket denna vecka och det ska bli skönt att ta det lite lugnt på den fronten.

Ne ändrade planer, går ut och går med amanda innan jag sätter mig och pluggar!

pusss, hanna

Sjukt hur mycket en männsika kan förstöra,
kan du inte bara försvinna!

your love.

Hey.

Äntligen helg! Det ska bli så skönt.. att få sova framförallt! Helt sjukt trött har jag varit hela veckan. Så nu får man äntligen sova ut.
jaa, vad gjorde man igår.. Vanlig skoldag. Sket i spanskan och åkte hem tidigare, orkade verkligen inte stanna för att kolla på film. Hade garanterat somnat :p Inte så mycket mer som hände den dagen, var med jocke ett tag på kvällen och så :)

Och idag vaknar man upp helt död! Matte på morgonen gjorde det inte bättre. Och på rasten fick vi tårta för att killarna vann innebandyn. Jag åt inget men. Sen var det bowling också.. Kulkul! :D Och hem!!! Riktigt skönt, gick och la mig i soffan och sov typ :p Har också haft sjukt ont i magen typ eller vid revbenet. Det stack till ibland typ.. ne usch det var inte roligt!

Vet att bloggen är typ världens tråkigaste just nu men har ingen kamera liksom så det blir rätt bildlöst.. Men det kommer ändras snart för jag får nog en mobil nästa vecka ;D

men nu ska jag dra mig.
ssnd, hanna

Innebandy

Hejsan.

Fy vilken bra dag det har varit fast även en väldigt dålig.. Dagen började ju med idrottsprov, vilket tog 2 timmar. Det gick nog hyfsat bra kändes det som, eller helt okej med tanke på hur mycket jag pluggade. Efter det blev det mat och lite så, satt och gjorde inget ett tag bara. Fick reda på naturprovet idag med, och jag fick vg då va. Det är jag faktiskt sjukt nöjd med, eftersom jag itne pluggat till det heller och jag tyckte det var så svårt. Jaa sen var det bara att vänta fram till 13.25 yey vad kul, vi var liksom klara med provet typ 10. Men vi gjorde det bästa av situationen och gjorde typ inget :p Iaf så va det innebandyturnering vi väntade på skulle börja.
Vi var bara 5 tjejer så vi hade bara en avbytare alltså. Men det var sjukt kul ändå :D Vi vann första matchen men sen förlorade vi andra. Och killarna i våran klass vann allt ;D sjukt bra va dom!
Det var väldigt kallt att gå till bussen i bara shorts måste jag säga! och lite smått pinsamt att sitta på bussen där men aja. Var ute lite och övningskörde lite och det gick skit. haha. Inte min grej det där tror jag :p

konstigt att man kan bli på så dåligt humör när så mycket är så jäkla bra. känns inte bra alls att känna så här men kan inte hjälpa det.. åh blir så irriterad på mig själv.

Jajaja, nu ska jag kolla på film, patrik 1,5 eller nått hette den tror jag.
puss, hanna

btw! jag har fått tillbaka mitt gamla nummer igen. så nu funkar allt som vanligt igen! :)

Love. Love. Love.

Heeey.

Åh.. vad jag har pluggat på det där jäkla idrottsprovet nu. Orkar verkligen inte mer, tråkigt är det och jag känner att det får gå som det går. Jag behöver lov nu! Behöver samla krafterna och ta tag i mitt liv. Men jätte långt kvar, och vi ska hinna ha 3 prov, 2 inlämningar och en uppsats.. och det kommer nog mer sen. Usch vad jag ogillar skolan just nu.

jaja, nog om tråkiga saker. Idag har jag klippt och färgat håret! och jäklar vad snyggt det blev om jag får säga det själv :p haha. Nej men jag har färgat det lite mörkare faktiskt, lagt in ljusbruna slingor och det blev riktigt nice :) Bild kommer så fort jag får min mobil, som jag snart kommer få om en vecka eller så, happy day asså!

Ne men jag måste nog sova snart, plugga lite det sista och sen sängen!
puss, hanna

studiedag.

noll koncentration på det jag ska göra just nu, vilket är att plugga. Men det är verkligen så jäkla tråkigt. idrottsprov, läsa cirka 100 sidor i en bok som är zZzzZZ. booring med andra ord, plus läsa anteckningarna och få in allt i huvudet också. Jaja, satsar ju bara på ett vg tror jag.

vad mer har hänt denna studiedag. Inget studerande iaf, yey. Gick upp rätt tidigt, kommer ej ihåg vad jag gjorde... eller just det, kollade på film, high school musical 3. Helt okej var den.
Sen blev det lidköping med mamma, köpte en pandora pärla för pengarna jag fick av margit (min andramormor), jeansleggings, ett skit snyggt slappt vitt linne med svarta pärlor på typ svårt att förklara, en lila topp och trosor. Not so good egentligen, måste ha pengar till annat denna månaden men det blev så nu.
Kom hem och fixade i min garderob. Har fixat en till klädstång nämligen, kläderna fick inte plats förut.. inte för att dom gör det nu heller men :p det ser mycket bättre ut iaf.
Och nu på kvällen kom jocke. Förökte mig på att göra ett korttrick som jag lärde mig på förfesten i fredags. men underligt nog har jag glömt av hur det var och allt blev fel :p haha.

men nu måste jag verkligen sova.
sorry för konstigt inlägg men jag är verkligen trött så det är svårt att skriva sammanhängande då.
puss, hanna

RSS 2.0