Frey Wille

Hej!

Måndag idag igen då. Väldigt jobbigt med skola måste jag ju säga alltså. Men man måste ju. Jag börjar faktiskt bli riktigt nervös för Spanien nu. Helt sjukt, 4 dagar kvar nu. Hjälp!

Efter skolan idag skulle jag egentligen plugga men började kolla vad jag ska ha med mig till Spanien. Det kommer bli en hel del om jag tar med mig allt jag vill. Haha. Men får väl ta bort lite.


Känns som om jag inte har så mycket att skriva idag och jag hinner inte. Måste plugga eftersom jag inte hunnit med det än idag. Haha.


Men först måste jag ju bara lägga ut några bilder på dessa fina smycken. De är från Frey Wille - Ode to Joy of Life. Älskar dem så mycket. Vill ha klockan! Eller jag vill ha alla! Men såklart finns de bara i Stockholm, eller på Internet tror jag men det står ingenstans vad de kostar. Rätt dyra skulle jag gissa på. Men man kan ju alltid drömma.


Puss&Hej ♥


image14

Första inlägget

Hej!

Första inlägget nu då. Ska skriva mer än i förra bloggen nu. Ska försöka i alla fall, så får vi se hur det går.


Vad har jag gjort idag då? Har suttit och grejat med header och färger till bloggen. Tyckte det blev rätt bra! Eller?

Har också läst solstorm, vi var tvungna att läsa den i skola. Det är inte riktigt min stil av bok annars, deckare. Men den var faktiskt riktigt bra, men verkligen ingen bok man läser innan man ska sova. Haha. Men det är väl bara jag som är töntig.


Annars har jag inte gjort så mycket. Har tänkt ut lite vad jag ska ha med mig till Spanien. Det är inte långt kvar nu. 5 dagar! Hjälp! Men jag längtar så himla mycket. Det kommer verkligen bli så kul! Hoppas det blir varmt. Celia sa att det var ungefär 18-20 grader, och det är ju varmare än här så.

Det fick bli ett kort första inlägg, måste gå och plugga matte, prov snart.

Byebye ♥


RSS 2.0