Söndag

Tänkte ta och skriva lite nu, har inte blivit så mycket av det de senaste veckorna. Vad ska man göra idag då, har inte lust att göra nått. sitter och väntar på att Gossip girl ska laddas ner men det går lite segt. 26 minuter kvar...

Igår åkte jag hem till Karro på kvällen, roligt var det. Vi kollade på Tonårsliv, rätt bra den filmen när det inte finns annat att kolla på. Och vad gjorde vi mer, pratade mest bara.

Shit vad mycket jag hade att skriva... Haha.
Så jävla hungrig är jag också, för nog gå och kolla om det finns nått att äta.
Puss ♥

NY mobil

Yey! En ny mobil har införskaffats, sjukt efterlängtat! Min mobil har ju inte funkat på x antal veckor. När man inte ens kan ringa eller sms på den är det nått fel! Så nu fick det bli en ny. Med 5.0 Megapixels Cybershot-kamera! Yey. Det var typ det enda kravet jag hade, bra kamera.











Uppdatering

Hej!
Alldeles för länge sen jag skrev nu, men har typ inte varit hemma eller hunnit sitta vid datorn. Skrev senast i söndags, vad har hänt sen dess... Kommer inte ihåg exakt vad som har hänt. Men tror jag åkte hem till Martin på söndagen, i måndags var han här en liten stund tror jag. Eller jag är inte säker, bra minne man har. I tisdags i alla fall kom martin hit för vi skulle åka och kolla på Lundsbrunn - Ardala, han spelar i Ardala så det var vi tvungna att kolla på. Pizza efter det. Sen satt vi och spelade cross på datorn, kollade på skräckfilm mm. Sen blev det ett strög med Emelie och Amanda på kvällen/natten. Haha! Det var riktigt roligt faktiskt. Sen åkte Martin hem.
Igår åkte jag hem till Martin, och vi gjorde det vanliga, kollade på film! Glass på coop blev det också. Klockan typ 12 på kvällen kom vi på att vi skulle gå ut och gå. Och det blev en himla lång promenad, och när vi kom hem var jag så jävla trött.
Och idag vaknade jag upp av Martins katt, den jamade jätte högt! Så det blev mys idag med! Åkte hem tidigt för jag skulle iväg och kolla på mobil men blev ingen idag, har inte bestämt mig än. Men imorgon tror jag det blir en i alla fall! Efter det skulle vi egentligen till Tibro men så blev det inte, men solning blev det.
Tycker värmen ska komma nu, så man kan sola och bada!!

Orkar inte skriva mer nu, ska njuta av min kväll hemma, för typ andra gången på två veckor.
Puss ♥

None


Söndag

Nu har man vaknat då, sovit bort halva dagen. Men är fortfarande trött så skulle kunna sova längre.
Midsommar då, blev inte så lyckat i början, eller det var väl kul. Var med några och bara tog det lugnt ingen orkade göra nått. Sen när dem åkte hem som var väldigt tidigt, gick jag och mötte Martin. Efter ett tag åkte vi hem till honom och sov. Var sjukt trött.

Sen igår var jag hemma hos martin hela dagen. Väldigt roligt var det, men måste verkligen bli starkare så att jag vinner nån gång! Träna, träna.

Hoppas på att jag inte ska göra nått idag. Orkar inte, har typ inte varit hemma sen förra fredagen.
Puss ♥

Kul midsommar

Så jäkla trött är jag, och känner mig sjuk, måste kolla så jag inte har feber. Varför lyckas jag alltid bli sjuk på dagar man ska ha roligt! Det är ju fan midsommar idag! Vet inte vad jag ska göra ikväll än. Dem flesta jag känner är borta, Karro ska till nån fest (bara inbjudna, det blir så mycket folk annars) och de andra är borta, helt seriöst!

Nu känns det nästan som att jag ska svimma. Men det kan bero på att jag är så jävla hungrig, åt typ inget igår och frukost har det inte blivit nån än. 

Orkar inte mer nu, sova...
Puss ♥


Dumma bussar

Missade bussen in till skara, hon måste ha sett mig springa, tant! Fan då! Nu går det ingen buss förren 13.20, så störande. Martin ligger väl och sover också så han går det inte att få tag på. Men han märker väl att jag inte kommer och väcker honom. Haha. Fan va klantig jag är!
Dem går ju inte så ofta här ute heller, så man får ju vänta ett tag på den andra. Bygga ut kollektivtrafiken kanske. Det är ju så dumt när dem säger att man ska åka mer kollektivtrafik för att inte släppa ut så mycket avgaser. Hur ska det gå till när det aldrig går bussar! Det går ju inte bara.
Vad irriterad jag är nu eller!

Puss  ♥


Uppdatering

Ett tag sen jag skrev nu! Jag har inte dött, har typ inte varit hemma bara och när jag varit hemma har jag inte orkat sätta mig vid datorn och skriva. Sen skolan slutade har jag haft det så bra, Sommarlov för fan! Har varit så underbart. kommer inte orka skriva allt som hänt men kan ju alltid börja.

I fredags då hade Martin Tottie fest, hittade inte dit först och väl där var det inte så många. Men det kom fler sen. Fast jag gick därifrån rätt tidigt. Och gissa varför, jag och en till fick för oss att bada! Det var lite kallt asså, eller egentligen var det varmare i vattnet än i luften. Det var alltså svinkallt. Men var kul ändå! Haha. En väldigt bra dag måste jag säga, hela fredagen!
Lördagen efter skulle jag jobba klockan 8, var tvungen att gå upp klockan 7. Behöver jag ens säga att jag var trött! Helt slut var jag, och kall också. Frös fan hela tiden efter badet, haha. Jobbet var jätte tråkigt och alla var förbannade på mig och Albu bara för att vi inte skulle jobba så länge. Orka eller! Men det gick la. När jag slutat åkte jag in till skara och var med martin! Det var väldigt roligt. Kommer inte ihåg vad vi gjorde men kollade kanske på film eller nått. Åkte nog hem väldigt sent.
Så dagen (söndag) efter var jag skit trött med. Även den dagen spenderades hemma hos martin!
I måndags åkte jag hem till karro på kvällen och åt kladdkaka och kollade på gamla filmer, bland annat Lejonkungen! Vad bra den filmen är eller. Det var så länge sen vi träffades så det fanns en del att prata om. Fan va bäst karro är!
På tisdagen vaknade vi as tidigt och åt frukost och gjorde iordning oss lite. Åkte sen in till skara där karro skulle köpa slingfärg och jag åkte till martin. Ramlade i hans trappa, det tycker jag var skickligt av mig! Lyckas alltid! Så nu har jag skit ont i svanskotan, men men. Det brann i skara också när jag åkte hem. Det var lite scary!
Idag är det onsdag och på morgonen var jag och mamma inne i Lidköping och shoppade lite. Köpte en present till Albu. Som fyller år idag, Grattis Albulena! (eller det blir ju igår?! hon fyllde år på onsdagen alltså!Och två koftor, en klänning, ett par byxor, bikini(!) och lite annat tjafs. När jag kom hem var det inte alls långt kvar tills jag skulle åka iväg till albu, hann typ bara byta kläder. Sen bar det iväg till götene för att fira albu och säga hejdå också, hon åker iväg på fredag och är borta hela sommaren! :'(
Det var i alla fall väldigt roligt, vi åkte iväg till gatuköket för att kolla på fotbollen! Skit vad dålliga dom var! Speciellt den där fula anders svensson, fy fan! Efter det åkte jag hem typ. Och nu är jag egentligen jätte trött och behöver sova för ska upp tidigt imorgon!

6 dagar väldigt nerkortat, men orkar inte skriva mer! För nu är jag trött!
God natt ♥

<3

Studenten

Blir fest för mig i alla fall ikväll! Kommer nog bli kul, hoppas det inte spårar ut bara, kommer nog bli väldigt mycket folk.

Åkte iväg med David för att kolla på studenterna. Fick agera hans bärare när han gick runt och hängde på saker på alla människor. Jag kände ju ingen som sprang ut, eller bara lite halvt sådär men det känns bara dumt och hänga på när man inte pratar med dem ofta liksom. Det var i alla fall kul, men så förbannat kallt! Hoppas verkligen vi får bra väder på våran student, det blir inte samma sak om det regnar. Det duggade bara lite denna gång, men blåste jätte mycket.

När vi åkte hem åkte alla iväg till ett firande hemma hos en och jag stannade ensam hemma, de är fortfarande inte hemma. Hoppas bara att de kommer snart så att dem kan skjutsa in mig till skara. Har inget fritidskort, och det kostar ju jätte mycket att åka in till skara utan tror jag i alla fall.

Bilder från avslutningen och studenten kommer upp så fort jag fått bilder av alla.
Puss ♥

Sommarlov

Nu är det sommarlov!


Kom hem från skolavslutningen för ett tag sen, shit vad skönt med sommarlov!
Vi hade avslutningen i kyrkan och efter det samlades hela klassen utanför och vi tog lite kort och sånt. Sen åkte vi hem.
Snart ska jag åka in till skara för att kolla på studenterna med David. Längtar så till att ta studenten. Två år! Två år!
Sen ikväll blir det fest hos Martin men vet inte om jag ska dit. Känns inte som det nu, men får se.

Puss ♥
Bilder kommer senare,,

Torsdag

Kort skoldag idag, eller vet inte om man kan kalla det skoldag. På geografin kollade vi på film och på matten åt vi muffins och fick reda på betyg. Blev väldigt nöjd btw :D sen var det bussen hem. Blev inget skövde idag, pappa ringde och frågade om dem hade klänningen i blått och det hade dem inte. Så då struntade jag i att åka för att istället åka hem och ta det lugnt innan jobbet senare. Ska börja jobba klockan 4 idag och vi kan hålla på fram tills 12 om vi inte blir klara fortare. Jobbare ju på Köttex och studenten är imorgon, så massa beställer till det. Så det blir en sen kväll. Hoppas jag inte behöver göra planka, det är så svårt att få det snyggt. Men åker säkert på det i alla fall, de flesta ska ju ha det.

Men tror faktiskt jag ska försöka sova lite.
Puss ♥

Lidköping

Var i Lidköping idag. Och det var ju massa folk för att det var ju studenten men det visste jag ju med. Hittade en jätte fin klänning! Men ska in till Skövde imorgon och kolla om dem har den klänningen i ljusblått istället för den jag köpte var vit och det känns så studentaktigt och den blåa i Lidköping fanns inte i min storlek. Så det ska jag göra, men om den inte finns har jag såklart den vita. Köpte också en tröja i typ jeansfärg, väldigt söt var den i alla fall. När vi skulle gå till bilen var det helt omöjligt att komma förbi nån stans, studenterna gick ju på gatan, så då stod vi där typ en kvart och kolla på alla. Fan va kul vi kommer ha när vi tar studenten! Längtar redan nu.

Sista skoldagen imorgon nu då! Vad skönt eller, och vi går bara till halv 12 och ska typ bara leka och fika på lektionerna. Efter det åker jag som sagt till Skövde och sen jobba.
Men nu ska jag gå och duscha och sen sova.
Puss ♥

Onsdag

Blev ingen skola idag, skönt! Vaknade runt halv tolv nån gång idag och gissa av vad? Jo telefonen såklart! Fast klockan var ju rätt mycket då så det gjorde inte så mycket. Har suttit och målat fram tills nu, fick en sån bra idé igår, så var tvungen att måla ner det innan jag glömde den! Har också ätit kycklingsalladen från igår. Det var inte så dott för jag hatar majs och det massa på den och när jag tog bort den smakade hela skiten fortfarande majs! Men åt lite i alla fall.

Måste gå och göra iordning mig lite nu, ska snart till Lidköping.
Puss ♥


Sverige - Grekland

Snart sova nu, går ju inte i skolan i morgon, eller egentligen har vi ekonomi i en timme men palla åka in med bussen nästan två timmar innan vi börjar den, plus att ingen är där, för det är ingen jag pratat med i min klass som ska dit. Men mamma tjatar. Så irriterande, men tänker inte gå!
Jobbet idag gick rätt snabbt, tiden brukar gå fort men idag kändes det som vi var där i två timmar eller nått när vi jobbade i nästan fem. Gjorde i alla fall massa sallader. Så lunchen till imorgon är klar ;p Haha
När jag kom hem duschade jag och sen satt hela familjen bänkad framför tv:n. Sverige spelade ju! Vann gjorde dem också. Trodde inte det först men, Zlatan är ju lätt bäst! :D

Ska kolla på Kyle XY nu, sen sova!
Puss ♥

Tisdag

Hej!
Ingen bra dag idag känns det som. Var skit trött i morse men gick iväg till skolan ändå. Fan va det har blåst i natt. Var tvungen att stänga fönstret, för det lät så mycket. I alla fall var väldigt nära på att missa bussen. I skolan var det typ ingen där. Men det kom några sen i alla fall och vi skulle gå på stadsvandring! Yeah, vad roligt asså! Och det var det ju verkligen också. Grymt kul! Eller inte! Sjukt tråkigt och massa blåsigt bara. Vi var ju nära på att blåsa omkull!
Efter stadsvandringen i alla fall åt vi lite och väntade på att brännbollen skulle börja. Men jag fick så ont i ögonen eller jag hade haft det hela dagen, pollen inte roligt. Och inga allergitabletter hade jag inte tagit eller med mig. Så när jag pratade med Gunvor sa hon att jag lika gärna kunde åka hem. Kliade så jäkla mycket i ögonen och i näsan också för den delen.
Så jag åkte hem, har inte gjort nått fram till nu.

Men ska åka iväg och jobba nu.
Puss ♥

Måste bara tillägga att jag HATAR min mobil! Slängde den i marken idag så jäkla arg blev jag på den. Haha

Måndag

Hej! Ovärd dag idag. På spanska skulle vi kolla på film och en annan lärare skulle sätta på den men då funkade inte videon så vi fick sluta. Kunde varit hemma och sova två timmar extra på det, lite smått irriterande. Då satt jag och Sofia och kollade bdb och spelade Panga bubblor tror jag det hette. Tidsfördriv kallas det! Men mycket roligt. Haha. På engelskan satt vi i datasalen och gjorde Grammar in action, gjorde en gång sen tröttnade vi så då satt vi och spelade ett annat roligt spel!
På samhällen skrev vi en utvärdering och lämnade in böckerna och slutade. På geografin skrev en till utvärdering, lämnade in böckerna och fick reda på betyg. Och det var det ända vi gjorde idag. Var tvungen att  vänta på bussen helt själv, alla andra åker ju hem sen åkte jag hem.
Hemma åt jag en macka och sen la jag mig ute ett litet tag, sen kollade jag på Project Runway. Så jäkla bra det där!

Nu ska jag äta, Puss ♥

Söndag

Har haft en super bra dag idag. Har varit ensam hemma och bara vart ute i solen. Mamma och Pappa åkte iväg och badade men kände inte riktigt för det, orkade inte. Och David är i Jönköping i think. Så har vart helt ensam, det är så jäkla skönt, är aldrig det annars, det är alltid nån hemma. Har i alla fall inte gjort så mycket idag. Det blåser så förbannat ute så det blir mycket skönare när man ligger i solen men nu är det nästan halv storm. Så kände att det var dags att gå in.
Oj.. Nu blåste stolen omkull på altanen, haha. Inte så stabilt!

Tror jag ska gå och duscha snart. Eller måste kolla klart på Greys bara.
Puss ♥

Spagettitomte

Vilken härlig dag det varit idag, nästan för varmt! Har legat ute hela dagen nästan. Badade genom att spruta vatten från vattenflaskan i brist på annat, blev så jäkla varmt. Så mycket mer har jag inte gjort idag.
Nu på kvällen kollade jag på Fredriksdalsteatern: Den stora premiären. Shit vad jag gillar såna där eller! Skrattar hela tiden typ.
- "Spagettitomte, spagettitomte, spagettitomte"
- "Jag gillar inte ens pasta"
- "Pizzatomte, pizzatomte, pizzatomte"
Så jäkla klockrent! Haha. Är nog inte så många som tycker det är roligt, och ingen fattar nog detta men det är så jäkla roligt när man ser det.

Jaja. Kolla tv nu.
Puss ♥

Lördag

Hej! Långhelg denna helg, skönt det. I torsdag var det att ta det lugnt och kolla på 2 fast 2 furious, så jäkla bra film.
Och igår var det klassfest, riktigt kul var det! Började med att jag och Albulena gick världens omväg till dit vi skulle. Haha, vi gick i typ en halvtimme om inte mer och vi hade ingen aning om vart vi var. Men tillslut fick vi lite hjälp och hittade. När vi var framme spelade vi lite brännboll och satt och fikade lite. Vi var på planteringen och det var så mycket folk där så vi åkte till Martin istället. Men jag och några hängde med Albulena till Mc Donalds för att hon skulle träffa sin kille. Och så stog vi där väntade, för han hittade inte, haha. Hur kan man missa Mc Donalds skylten liksom?! Vi väntade för att vi skulle få se honom och så satte sig bara Albu i bilen och åkte iväg och då stog vi där bara Jaha. Haha, så arga blev vi, vi trodde ju att vi skulle få se honom. Vi åkte i alla fall tillbaka till Martin och hade trevligt. Lekte lekar kollade på you tube och festade. Lite segt i början var det men efter ett tag blev det skit kul. Jag och Dennis var tvungen att hämta Albu också, haha. Var så jäkla trött rätt tidigt och somnade nog några gånger. Men sen åkte vi iväg till Botan(?) och sen hem till Martins mammas hus denna gång. Där låg vi i den största sängen ever och pratade. Sen åkte jag och Albu hem. Klockan 2 nån gång var jag hemma och gick och la mig med en gång, somnade direkt, var så jäkla trött.
Och idag vaknar man av den jävla telefonen som ringer, Alltid! Det borde var olagligt att ringa så tidigt.

Men nu ska jag nog lägga mig ute och sola ett tag.
Puss ♥


Jobb

Det belv en kort arbetsdag idag, skönt det hade aldrig orkat jobba länge. Började sent och hade matte där vi bara hade ett test och sen slutade vi typ. På idrotten hade vi fotboll och det var väl kul. Efter det åkte jag med bussen till götene och sen skulle jag ju gå till Köttex. Det gick, jag hittade! Men det tog en jävla tid och så var det typ 500 grader. Men det gick ju i alla fall. Fanns inte så mycket att göra idag så jag märkte massa varor bara. Rätt soft. Och så slutade jag 5, så det blev inte så länge.

Jag hatar min mobil! Den är helt störd. Kan liksom inte ringa på den, och det är ju själva grejen med en mobil! Så måste verkligen köpa en ny.. NU! Vill bara kasta den i väggen asså. Första lönen går till en ny mobil, lätt!

Nu blir det mat.
Puss ♥


God natt

Börjar sent imorgon, fan va skönt. Kan ta bussen 10.20 så det blir att sova. Då har vi bara en mattelektion och sen idrott. Så det blir en kort skoldag. Men ska jobba efter skolan, så åker direkt. Men har ingen aning om jag kommer hitta till Köttex asså. Mitt lokalsinne är inte det bästa. Men har kollat på en karta så det ska nog gå bra ;p Vi hoppas på det. Orkar egentligen inte men får stå ut, ska inte jobba i helgen så.

Börjar bli trött nu, sova kanske. Ja jag tror jag ska det.
Puss ♥

Onsdag

Blev en rätt slapp dag idag, när jag kom tillbaka till skolan satt jag och gick igenom anteckningarna, det var typ ingen från min klass där eftersom vi hade i grupp och de som var där satt och skrev det sista på datorn så läste igenom det lite. Men samhällen gick inte alls bra, vi skulle diskutera. Och jag vet aldrig vad jag ska säga och när man kommer på nått kommer nån annan och börjar prata och säger det man tänkte på. Så sa inte alls mycket, knappt nått, kändes lite jobbigt. Men inget man kan göra  nått åt nu. Efter det hade jag bara ekonomi i 40 minuter typ sen var det bussen hem igen.

Busschauffören var lite rolig, åkte nämligen med samma chaufför både hem, till skara och hem igen och han bara "vet du inte vart du ska eller?" när jag åkte hem sista gången. Det var lite fult och så sa han nått om skövde men fattade inte. Haha.

När jag var hemma fanns det inga läxor eller prov eller något att göra. Tror inte vi har något kvar fram till skolan slutar! Shit vad skönt! Så när jag kom hem la jag mig ute och solade lite. Väldigt skönt.

Puss ♥


4 juni

Skit också, var tvungen att åka hem från skolan för att hämta inlämningen. Igår när jag var klar med samhällen så skickade jag till mig själv på hotmail så att jag kunde göra klart lite i skolan och sedan skriva ut det där. Men när jag kom till skolan i morse och skulle fixa det sista hittade jag den inte, så jag hade inte fått det. Vi har ju lång rast nu fram till 12.20 så det var ju rätt lugnt och nu kan jag skriva klart det hemma och äta hemma också, det är ju rätt gött!

i morse var jag bara så jäkla trött, ville bara somna om igen, var uppe så länge igår. Gick och la mig vid 11 och det är alldeles för sent för mig, går alltid och lägger mig halv 10. Måste sova 8 timmar varje natt annars är jag jätte trött och grinig dagen efter. Haha. Var inte speciellt värt att åka in till skolan så tidigt för vi kollaed bara på film på spanska, engelskt tal med svensk text, bra på en spanska lektion!

Men nu ska jag skriva klart samhällen och sen äta.
Puss ♥

Tisdag

HejHej!
Historia prov började dagen med idag och det gick inte så bra. Och det blev som ett prov som jag trodde inget läxförhör som det skulle vara. Klarade G i alla fall. Sen på engelskan hade vi redovisning, gick mindre bra men orkade inte bry mig.

Efter skolan åkte jag och Albulena till Skövde. Köpte inte skorna i förra inlägget, de var inte lika fina i verkligheten och så hade dem inte min storlek. Men köpte ett par andra skor, gladiatorstyle! Men vet inte om jag ska lämna tillbaka dem, kan inte riktigt bestämma mig. Och så köpte jag en vit skjortklänning, ett par solglasögon och en jätte söt ring. Fick dock inte med mig nått till skolavslutningen eller ett par jeansshorts. Men ska kanske till Lidköping nån gång i veckan eller nästa.

Måste skriva samhällsinlämning nu men har ingen ork. Men måste! Har massa kvar och det ska in i morgon. Orka!
Puss ♥

Jag är kär

Jag har hittat ett par skor som är så himla fina! Är väl lite annorlunda men jag är helt fast och måste bara ha dem skorna! Måste verkligen köpa dem om jag hittar dem imorgon. Så fina på nått sätt! Sjukt snyggt till ljusa jeans eller eller jeansshorts. Måste köpa dem imorgon! ♥


Plugg

Jag orkar verkligen inte plugga! Så deprimerande att sitta inne och plugga när det är så fint väder ute. Håller på att skriva om bulimi(?) på engelska just nu och det är riktigt tråkigt! Vet inte vad jag ska skriva och har inga källor. Men vet inte om det var så viktigt med just faktan utan att man bara redovisar. Men det är bara att kämpa på det är ju sista grejen vi har i engelskan i ettan. Har också historia prov imorgon, eller hon sa läxförhör, men hon vet inte hur man det gör det! Dum i huvudet, ja!

Jag vill inte!!! Klockan är redan 8 och jag har knappt börjat.
Puss ♥



2 juni

Vilken dag det har varit, så jäkla varmt! Och ute har vi varit hela dagen, vi har varit på geografi-exkursion(?) med skolan. Så vi har varit på Billingen och massa annat runt om där. Och det har varit så himla varmt. Vi har alltså gått och kollat på stenar, jätte kul, lovar! haha. Ne men det var faktiskt rätt segt. Vem bryr sig om stenar liksom?! Inte jag i alla fall.
Åkte med 2 bussen hem och när jag var hemma gick jag och la mig ute i solen ett tag. Men kunde inte ligga så mycket eftersom jag var tvungen att plugga. Inte allt för roligt asså. Men det är inte långt kvar nu i skolan! :D

Men nu ska jag bara kolla klart på Project Runway och sen börja på ett engelskaföredrag jag ska ha imorgon. Ja jag ska börja nu, haha. Men det är typ ingen i min klass som tar det allvarligt, så det är nog rätt lungt.
Puss ♥

RSS 2.0