man ska inte äta talande träd, nenenej!

Jag överlevde dagen, även om det var knappt. När vi kom in till vårdcentralen i morse gick allt bra var och pratade med en doktor. Sen var jag såklart tvungen att ta blodprov eller göra en sänka eller nått, dom skulle iaf ta en nål i mig och ta blod. Var totalt livrädd, och började storlipa då, tönt i know. Dom försökte iaf ta blod, men det gick inte! Va är det om eller. Dom stack i båda armarna men det kom inget blod. Trodde jag skulle dö, svimmade dock inte, eller var borta ett tag, men inte helt. Jaa, så var det med det, så ajg fick åka hem efter att ha tagit två sprutor helt i onödan. Skulle tillbaka någon timme efter det för att testa igen. Och då gick det med en gång. Och vet ni vad dom gjorde mer, skärde typ ett snitt i armen på mig! :O Helt sjukt om ni frågar mig, det var typ för att kolla hur blodet levrar sig(?)

Jaa, det gick ju iaf, jag lever ju. Har dock jävligt ont i min arm nu! Resten av dagen har jag legat och sovit typ, och kollat på The land before time, därav den konstiga rubriken. Lätt sötaste filmen! Han är så söt när han säger så, nenenej, hahaha. Ska nog ta och kolla på 2:an innan jag somnar.
pussss ♥

scared to death... again

Åh! Är scared to death igen här asså! Ska snart åka in till vårdcentralen och ta blodprov... Vill INTE! Jag började bli livrädd redan igår, och nu är det hundra gånger värre! Vill verkligen inte svimma. För er som inte vet är jag rädd för sprutor, eller egentligen vassa saker, och blod. Jag mår ju illa när jag ser någon annan blöda bara. Men det kommer bli bra, måste lugna ner mig.

För övrigt saknar jag mitt hår! Jag ångrar inte att jag klippte lugg men hon klippte ju nästan 5 cm på längden. Eller där kanske jag överdrev men det känns som det. Åh!

Känns som jag inte ska skriva något mer nu, ska åka om 5 min, Hjälp!
wish me luck, pussss


I'd put myself first and make the rules as I go

Hade tänkt orka med och skriva här nu, men är så jäkla trött! Onsdag idag va?! tror det va... Veckan har gått långsamt tycker jag allt. Måndags hände inte så mycket, förutom på kvällen då jag åkte till jocke. Fy fan va guitar hero suger eller! Jag var fan sämst! Jag som trodde det skulle vara roligt. haha. Annars gjorde vi inte så mycket mer, kollade tv och åt godis!

Igår då... På dagen låg jag och kollade på disney filmer, det blev bland annat törnrosa och snövit, bra skit! Sen när pappa kom hem åkte vi och amanda iväg till skövde. Kollade på stövlar men hittade inga såklart. Kör snart på kängor som jocke sa, haha. Sen var det hem och äta tacos ;R
Runt halv 9 kom amanda över hit och taggade lite innan partyt! Sen bar det  iväg till bygdegården, haha, vi fick skjuts ja! Det var kallt för fan! ;) Där borta var det väldigt trevligt, maaaaassa folk! Massa olika folk också, kändes lite udda sådär. Man träffade på massa folk man inte träffat på as länge så det var skit kul! Ska inte rabbla upp allt som hände eller så, men det var kul ända tills polisen kom då... Haha. Då var det bara att åka hemåt igen.

Och idag då väcker mamma mig klockan nio(!) och säger att jag måste gå upp och att vi måste åka om 40 minuter för att klippa mig. Fy fan va trött jag var! men det var bara att gå upp. Så nu har jag klippt lugg! Det var knappt att jag vågade men det blev riktigt bra måste jag säga. Bild kommer någon annan dag... Och den hemska utväxten är äntligen borta!

För övrigt kan jag inte prata då! Tappar rösten hela tiden, sjukt läskigt. David trodde inte ens det var jag när jag svarade i telefonen. Ska inte prata något mer idag tror jag, haha.

Och nu sitter jag här och halvsover. Hoppas på att jag inte ska göra något idag alls. Fiiiiiilm!
pussss ♥



So since I'm not your everything
Baby I won't shed a tear for you
I won't lose a wink of sleep
'Cause the truth of the matter is
replacing you is so easy, baby...

Oh I wish..

Heej!

Hade egentligen tänkt skriva igår men det hanns inte med. Helgen blev rätt bra ändå! Kalaset var kul, skrattade så att jag grät asså. Min moster är så sjuk! Haha. Ja det var ju det som hände på lördagen. Och igår var det en så jäkla slapp dag men på kvällen var det party, eller ja. Jag gick över till amanda där vi, jag amanda och johann, kollade på eva och adam, fy va bra! Ja och den åkte vi iväg till skogen typ, haha. Det var inte speciellt mycket folk, och inte speciellt kul i början heller. Men det var helt okej. Lite för mycket bråk och skit tycker la jag då men. Jaja,

Idag ska det inte göras något alls, och det ska bli skönt. Ska bara ligga och kolla på film hela dagen. Eller kanske ska orka åka ner till gymmet, men får se..

Nej men nu ska jag fortsätta kolla på ensam hemma 2 ;)
puss ♥


My first teenage love affair

Heej!

Jag har hittat en jacka! :D Lycka på den asså. Vet inte hur länge jag letat och idag hittade jag äntligen en. Jag har alltså varit i lidköping idag. Köpte allt lite annat också, en lång stickad tröja, mössa, halsduk och vantar, armband och ring. Sov väldigt konstigt i natt, vaknade hela tiden. Och så tror jag jocke ringde också?! eller så drömde jag bara det. Upp tidigt i alla fall, men det är ju loooooov! :D fan va skönt, inte för att jag ska göra nått speciellt men.

Fredagen var en väldigt slapp dag. Va i skolan en timma, sen åkte jag hem. Kändes värt! Och när jag kom hem kollade jag film och gjorde inget. Och på kvällen åkte jag till karro och vi kollade på ensam hemma! fan va man längtar till julen! Det var iaf väldigt trevligt.

Ska snart iväg till tibro (världens ände) på kalas. Min kusin fyller 30 år, grattis på han! Var tvungen att följa med eftersom jag inte skulle göra något idag. Så om någon vill göra något säg till, skynda, åker om en mindre än en timme ;) haha. Nej men det blir la kul antar jag.

Men jag ska ta och fixa till mig lite nu, sitter här i trosor och tröja med handduken på huvudet. Så kanske ska ta och snabba på lite. haha.
Puss ♥


men ta dig samman,
jag bryr mig inte längre

Nöjd?

Heeej! Nej jag har inget liv och sitter här och skriver blogg :) Hade precis skrivit ett långt inlägg som var lite vettigt, men då bestämmer sig Internet Explorer sig för att sluta fungera, wihoo! Så nu får ni nöja er med detta osammanhängande inlägg med enbart babbel. 
 Finns så mycket att skriva, som tyvärr inte kommer skrivas här men men. haha. Dagen har varit super konstig, men ändå väldigt underhållande! Min mobil har funkat till och från idag, bara för att jag är så smart och har kommit på hur man håller den i liv. Fast det ser dock ut som man har värsta rycket, damp eller liknande. Men vad gör man inte för sin kära mobil ;)

Annars är jag lite smått rädd. Har kommit på att jag får blåmärken väldigt lätt, och att det kan vara ett tecken på att man har någon sjukdom, för lite näring, eller att jag bara är väldigt klumpig. Men det ska vi kolla upp någon dag på lovet. Har hört att det akn vara cancer, så det är lite läskigt ja.

Nog om tråkiga saker.. Allt känns väldigt bra just nu. Vet egentligen inte varför men är bara glad hela tiden. Lite jobbig också tror jag, men va fan sånt man får tåla när man väljer att umgås med mig.

Nu måste jag sätta på mig lite kläder och springa över till amanda. Ja, jag lär nog springa, det är mörkt! ;) haha.




du är sååååå tönt :)


Bring it on, baby

Lika bra att skriva lite här, har ändå inget annat för mig!
Är sjuk då, eller egentligen var jag sjuk igår och mådde inte bra i morse men nu mår jag bra igen. bara lite ont i halsen, men inget som dött av det va?! ;)

Veckan som varit har gått sjukt snabbt. Skrev nog senast i lördags tror jag. Men finns inte så mycket att skriva om helgen för gjorde typ inget efter fredagen, i think! Jag har fått  tillbaka min mobil, som dom skulle laga. Bra av dom att dom klarade av det! Nej den funkar självklart inte, så jag måste starta om den sisådär en gång i minuten. Men det känns bra, förutom att jag vill slänga den i marken varje gång! Ne, ska kräva en ny!

Annars då, måndag hände inte speciellt mycket. Det var skolan, hem och plugga engelska och svenska och gå ut med amanda på kvällen. Blev väl inte så jätte mycket pluggande måste jag erkänna, men det gick ganska bra på proven/läxhörhöret/whatever ändå tror jag! Tisdag började jag sent, åh vad härligt! Men efter proven/läxhörhören/whatever mådde jag skit och åkte hem. Väl hemma tände jag alla ljus i mitt rum för att det var så förbannat kallt och däckade i sängen och sov några timmar. Det var väldigt skönt måste jag säga.

Jaa, och nu är det onsdag och bara två skoldagar kvar till höstlov! Det behövs verkligen, jag längtade efter detta lov med en gång vi började skolan efter sommarlovet, skoltrött? JA!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen plugga matte. Ska fattat allt som vi har tills på provet idag! Orkar verkligen inte plugga på lovet.

Pussss ♥


Fredag

jaa, gårdagen var ju... händelsefull! Inget jag kan skriva om här, men kul var det. Och ut åt helvete låg det med! hade ingen aning om vart vi var. Men det var helt okej asså. Hade trevligt till och från ;) Fast vissa saker hade ju vart bättre om det aldrig hänt, men man kan inte få saker ogjort. Var ju där med lisa och det var super, länge sen man var med henne så det var roligt :D! Allt i min väska försvann med :o hade ju inte så mycket i den men ändå, själva grejen. Så någon är bland annat ett par strumpor rikare, haha.

Men nog om det.. dagen har sett ut så att jag legat i min säng och kollat på tv. Har haft ont överallt och inte orkat röra mig typ. Men det börjar gå över nu iaf, haha. Jag fattar inte grejen med att jag får ont under nageln på min tumme?! :o värsta konstigt asså, haha. Annars har det inte hänt nått, har bara varit väldigt trött.
Snart är det svensson svensson! fy fan va bra det är eller.
pusspusspuss

Gotta leave my troubles behind

Heej!

Är på väldigt bra humör idag! Men vem skulle inte det när man har två lektioner och slutar klockan 12. Plus att ikväll blir det party! Så humöret är på topp! Brandlarmet gick idag i skolan, värt säger jag asså. Var antingen livs eller nån som tänt eld i en papperskorg. Vilket liv en del har.

Ja, rolig vecka överhuvudtaget förresten! I onsdags som jag trodde skulle bli en dålig dag, blev väldigt bra till slut. Var ju mycket krångel med bussarna och skit men det löste sig. Och efter skolan åkte jag och lisa till lidköping och larssons, tror det hette så. Det var iaf jätte mysigt och vi satt där några timmar och pratade massa. sen var det bussen hem som gällde. I går var jag så jäkla trött asså. Jag ville bara somna om på morgonen, men då var det data som gällde, och det blir fan bara tråkigare och tråkigare för varje gång! Den dagen hände det inte så mkt mer. Eller jo! en sak som gjorde mig så himla lättad! Så nu slipper jag tänka på det något mer, för det lär aldrig hända igen! På kvällen blev det en promenad med amanda.

Och nu är det fredag och jag är väldigt slapp, och vet inte än hur det blir ikväll! Känner att jag har koll asså! Vi vet inte hur vi kommer hem än och det är ju lite mindre bra. Men vi hoppas att det löser sig, haha.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite!
Puss ♥


bad day

Jaa, här sitter man då när man egentligen ska vara i skolan. Missade den förbannade bussen! Usch hata bussar. Ofta han inte såg mig heller, nej jag springer där för att det är kul. åh! är på jäkligt dåligt humör nu med andra ord. Och nästa buss går inte förrens om en timme, eller tjugo över 10. Kul att jag gick upp så tidigt då! fan! Det känns som den här dagen kommer gå åt helvete.

Jaja nog om det. Veckan som varit har vart helt okej, har vart fullt upp hela tiden. I måndas var det skola och vi stannade kvar längre för att vara med på matte för alla, så kom inte hem fören halv 5. Och på kvällen var det plugg och en lång promenad med amanda! Härligt värre. Igår var det också en full dag. Skola först, mindre roligt eftersom jag kände att jag ville spy hela dagen. usch! Efter skolan var det iaf skövde med mamma för att hitta skor och jacka. Hittade dock inget, tråkigttråkigt! Och med en gång när jag kom hem åkte jag iväg till gymmet med emelie. Haha, vi tränade väl inte så super mycket men, blev mest prat. Och bastu med! Kom hem rätt sent och då var det plugg och desperate housewives! Och one tree hill också. omg, va bra det är. Sängen blev det rätt sent, så hade gäran sovit istället nu.

Men ska ta och fixa mitt hår nu när jag ändå har tid ;p haha.
puss ♥


scared to death

Sitter här nu och kollar på reprisen av stjärnor på is, rätt dåligt måste jag säga. Fast dem var ju rätt bra, för att vara första programmet. För det är det första va?! jaja. kollar aldrig på tv längre känns det som, bara när man är hos martin, men då kollar vi på 6:an. som jag inte har på min tv. Det ska ju vara en gratis kanal men.

Igår var det en kväll med karro. Var meningen att det skulle bli en lugn kväll med film, chips och choklad. Men vi drog in till skara i stället. Och var med några i karros klass. Vi två och typ 10 killar, haha, men det var kul. Var ju olins men vi kände inte riktigt för det. Så vid typ hal ett eller något sånt åkte vi hemåt. Karro tog moppen hem, fy i helvete vad kallt det måste vart.

Kul att man inte har nån fungerande mobil! Eller den funkar inte hemma hos mig, när jag var i skara funkade den, har typ ingen mottagning här. Och det känns ju bra. Fan att jag alltid ska förstöra mina saker. Karros mobil funkade inte för den var låst, så nu har jag mammas. Haha, måste säga att den är grymt snygg asså. Ne men har ju iaf nått. Och den funkar om jag lägger den i sängen på ett speciellt ställe, haha.

Känns som att jag är på lite bättre humör idag. Igår var rena mardrömmen, eller iaf på dagen. När jag kom efter skolan brast allt verkligen. Hann knappt hem men ingen såg mig som tur var. Men det känns bra att jag har vänner som stöttar mig, ni vet vilka ni är <3!
Men det kommer säkert lösa sig, allt kommer bli bra. (hoppas jag på)

Men nu ska jag försöka få igång min mobil så att jag skicka iväg ett sms.
pussss ♥

Go Ahead..

Känner för att skriva lite igen, måste skriva av mig även om jag inte kan skriva allt. Men är bara så arg och förbannad. Det är inte min dag idag asså! för det första fattar jag inget av ekonomin, och om jag ska vara ärlig orkar jag inte bry mig ett skit heller. Men om man får dåligt på detta prov kommer det dra ner slutbetyget så jäkla mycket, han kollar bara på proven. Åh, hata! Är verkligen så arg just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen. Orkar inte med sånt här. Strunta i skolan imorgon skulle jag vilja. Men man får säkert inte göra omprov. Att allt ska hända just denna veckan också. Helvete!

Till nått roligare... får låna karros gamla mobil. Så det kommer nog lösa sig i alla fall.

Ne, måste gå och lägga mig och sova nu innan jag bryter ihop.
fanfanfanfan...

Happy day

Sitter här i mitt rum, varmt som satan är det (kan bero på att jag tänt alla ljus jag har i mitt rum ;) det är inte så lite kan jag säga! haha) och försöker plugga. Går inte så bra, är helt omotiverad på skolan just nu känns det som. Orkar inte med allt längre, det får gå som det går imorgon. Är på allmänt dåligt humör också. min mobil är inne på lagning och det kommer ta mer än två veckor, men yippiie på den asså! Hur fan klarade man sig innan mobilen eller?! helt sjukt. Så om nån försöker skicka sms eller ringa är det ingen idé. Humöret svänger rejält nu också, ena sekunden är jag glad och andra känns allt bara åt helvete. Dagen började mindre bra också, försov mig (hade ingen mobil, och pappa skulle ringa och väcka mig men det glömde han av?! haha) Men vaknade typ en halv timme innan bussen gick så det var rätt lugnt ändå.

Imorgon är det skolfoto. Behöver jag säga att jag inte längtar. Men det får gå. Känner mig helt opeppad till allt idag känns det som. Provet kommer gå skit imorgon, fan då!

Projektarbetet har vi börjat med nu också. Mindre roligt asså! Så på onsdag blir det möte med kerstin på vårsåsvillan. Wihoo vad kul.

Ne men nu ska jag sluta skriva om allt dåligt och tråkigt som hänt och försöka plugga till provet så man kan få godkänt i alla fall.
pusshej.

Söndag

Heej, länge sen man skrev här nu. Har inte haft ork.

Veckan har varit super typ, har vart med martin det mesta tror jag eller kommer inte ihåg. Helgen däremot har varit full. I fredas åkte jag och karro till skövde efter skolan för att shoppa lite. Köpte lite grejs, bland annat en klänning typ, och världes finaste halsduk! älskar den. och en tröja också men tror jag ska lämna tillbaka den. Tog bussen till skara och gick till min moster, där det var kalas, eller egentligen bara middag, för min kusin som fyller fjortis! Och sen åkte vi hem, var helt död när vi kom hem asså. Lördag åkte vi in till skövde för att försöka fixa min mobil som är trasig. Men där sa dem att man ska ladda ner nån uppdatering på internet och blabla. och så köpte jag en lång stickad tröja, en annan lång tröja och en t-shirt. I alla fall när vi kom hem var jag inte hemma länge tills martin och hans mamma kom och hämtade mig, för att åka och kolla på fotboll. Lundsbrunn-ardala. Ardala vann tillslut, haha. Efter matchen kom pappa och mamma och hämtade mig och vi körde till tina, där jag bytte om till 60-årskalas. Så då åkte vi till en stuga i tibro, måste ligga i världens ände det där. Det var sjukt tråkigt i början, eller hela tiden förresten! Ville mest hem hela tiden.

Och idag är jag trött och vill gå och lägga mig coh sova igen. men jag måste plugga svenska, fattar fan inte vad medeltiden har med svenska att göra!? men hon är ju lite störd. Karro kanske kommer sen så får se fram emot det istället.
Pusshej ♥

RSS 2.0