Last night.

HEEEJ.

Vad gör alla? Själv är man helt död då, vill bara krypa ner under täcket igen och sova. Igår var en mycket bra dag, kväll och natt. Skolan kändes mycket bra, seg dock. Och psykologiprovet gick helt okej, eller det kändes bra iaf man kan ju aldrig vara för säker.
Kom hem, skulle försöka ladda ner lite mucik till kvällen och märker att det inte går. Yey vad bra. jaja,
Gjorde iordning mig och lite så. Åkte iväg till skara med lisa för att fika lite och ta igen allt som hänt :) Fick också en liten present, tack lisa ♥
Efter det blev det pizza med tjejerna, eller åt inte pizza  men. Sen ica, hem till anna. Det var så kul. Hade inte att dricka men det var helt okej ändå. Promenad till olins och sen party hela natten. Väldigt kul var det!
Jocke hämtade mig och vi åkte hem till mig och sov. Det behövdes verkligen. Helt slut var jag.
Tack för en bra kväll allihopa ♥

Vaknade vid 1 och jocke var sjuk, yey vad bra. haha, så förvånar mig inte om jag kommer bli sjuk med. jaja, sådant man får ta :p

Nu är det pizza som gäller, dör av  hunger.
puss, hanna


Revolutionary road

HejHej.

Galet bra dag har det varit. Skolan började segt men helt okej. Fick reda på spanskaprovet, starkt g blev det, yey! trodde helt ärligt att det var ig på det asså. Jag är sjukt nöjd, språk är inte riktigt min grej.
Dagen var som vanligt, men det kändes bra på något sätt, vet inte.. Skrev uppsats på spanskalektionen, mindre kul.
Kom hem och pluggade lite på psykologin, fattar noll men aja.
Sen kom jocke hit och vi åkte sedan iväg till skövde för att kolla på bio :) det blev revolutionary road. Okej filmen var inte den bästa jag sett, men allt blir bra med rätt sällskap och en påse godis (choklad). Åkte sen hem till mig igen och gjorde inget speciellt. När jocke åkt hem var det sista plugg till provet imorgon, och fattar la kanske inte riktigt allt än men det får gå som det går helt enkelt.
Så en riktigt mysig dag har det varit :)  ♥

Nu måste jag verkligen sova, upp tidigt imorgon..
puss, hanna

btw, GRATTIS TILL AMANDA! :D  bäst är du! ♥

I cannot control myself

Hejsan.

Härlig dag det varit idag måste jag säga. Åkte iväg till skolan för att ha spanska i 40 minuter för att sedan åka tillbaka till lundsbrunn, värt! jaja, de gick ju. I lundsbrunn skulle vi intervjua några på värsåsvillan, det gjorde vi sen var det tillbaka till skolan. Hade några lektioner och sen var det fysikprov. Oh my, vad jag hatar natur! Provet gick asså skit, men orkar inte bry mig, jag hoppas på ett g. När jag kom hem var det bara att börja plugga på andra provet för veckan, sjukt kul! Sa jag förresten att jag hade redovisning i måndags också, min vecka har varit super asså. Jag tog en liten paus i allt pluggande för att baka lite kladdkaka i brist på annat. Har ni testat att ha havregryn i botten istället för ströbröd? det är så mycket godare ska jag säga er! Och så hällde man på lite över när den varit inne i ungnen ett tag, mums!
Så det är det jag gjort idag. Hann med en promenad med amanda också.

Värt att tillägga är ju att jag åt min första semla igår. Asså den första i hela mitt liv! Har alltid trott det ska vara äckligt så har aldrig provat, haha. Men igår hemma hos sofia innan teorin åt jag en semla asså. Det var faktiskt gott, underligt att jag aldrig smakat på det innan. Igår gjorde jag inte så mycket mer, det var skola och sen teori då. I skolan var det sex- och samlevnadsdag, det var kul värre ;) haha, eller inte! Men bättre än vanliga skola.
Efter allt det fick joakim komma hit och muntra upp mig lite efter allt pluggande. Fast när han åkt var jag så jäkla arg och ledsen, grät över inget alls, eller jag vet inte vad jag grät för iaf :p (hade inget med jocke att göra alltså, kom bara tänka på det på kvällen).

Kanske ska ha en dagens låt bara för att idag. Låten är underbar, eller så har jag bara fått den av en underbar människa :) bäst är du. ♥
I Cant Help Myself - Kelly Family

Tiden går fort måste lägga mig och sova nu.. Usch då.
puss, hanna

look inside your tiny mind.

Heej.
Lite off här känner jag men har inte haft lusten att skriva på ett tag.
Det har la inte hänt så mycket på den här veckan precis. Har varit spanska plugg, varit med jocke och aa inte så mycket mer.

Jag har varit hos david också i jönköping. Han har flyttat ihop med sin tjej i en lägenhet så vi åkte dit och skulle hjälpa till lite. Lägenheten var så jäkla fin alltså! Det får mig att vilja flytta hemifrån så mycket! Så kul ju. Jaja, där var vi i torsdags iaf, och kom hem typ vid 12, inte kul!
igår var det skola, och jäklar vad trött jag var. Och det kändes verkligen att dagenblev längre när vi hade teori på idrotten. Det var inte alls kul. Och jag har varit nere vid el(!) för första gången. usch, fy.
efter skolan kom jocke och hämtade mig och vi åkte till lidköping, mys mys. Sen hem till honom ett tag. Men sen var jag tvungen att åka hem, för att jag skulle träna med amanda. Core blev det, och fy vad jobbigt det var. Har nog ont precis överallt man kan ha ont just nu. haha. Men skönt var det!

Idag har jag gjort absolut inget alls. Känns bra att jag har pluggat... fan!
Nu kommer snart jocke :)

Måste bara ha en dagens låt, för shit vad klockren den är! haha, namnet säger ju allt, kärlek!
Lily Allen - Guess Who Batman

Såå, see ya, hanna


Uppdatering av 18åringen

Jaaa, nu är man 18år då! Känns jävligt bra ska jag säga.
Det som hänt på detta roliga lov är att jag har haft kalas, fick glas, pengar och choklad och lite så. Sen på tisdag var det födelsedag. Firades av att mamma och pappa väckte mig klockan tjugo över 5(!) tidigt värre, men känslan av att man fyller år försvinner ju om man inte blir väckt på morgonen. Aa, sen kom jocke hit, mycket tidigt! haha. Så sova fick jag fan inte den dagen. Menmen, han åkte hem och jag gjorde inte så mycket fram till att mamma kom hem och så. Och vi hade ju teorikurs den dagen med, fun! Jaja, sen gjorde vi inte så mycket, jag hade börjat bli sjuk så orkade inte göra något direkt.
Onsdagen gick förbi den med, och gjorde inte så mycket. var med fredrik och sen jocke på kvällen.
Och sen har vi gårdagen då, mycket efterlängtat! Jaa, det var förfest hos sofia, var sjukt stressad men aja. Sen skövde. Mycket kul var det ska jag säga! Fan va kul vi hade tjejer! <3
Sen var det ju mindre roliga saker som hände med.. som att min mobil blev snodd/eller jag tappade den. Borta är den iaf! Och en som känner mig vet ju att jag inte klarar mig utan min mobil en sekund typ, så det här är katastrof! men aja, det förstörde nog kvällen lite ett tag men blev snabbt glad igen. Haha, okej jag erkänner jag lipa sönder!
Så det är ju ingen idé att skicka sms eller försöka ringa. Har ett annat nummer under tiden, men det får ni fråga om isf.

Men aja. Vi kom ju hem till slut. tog ett jäkla tag men, axvall, skara, hangelösa och sen lundsbrunn! Fun! och sitta så trångt som vi gjorde först, inte kul! Jaja, kom i säng vid typ 5, yay!

Och idag vaknar jag såklart tidigt, alltid. Mamma var glad också..
Jajaja, idag har jag vart med jocke :) och nu sitter jag och kollar på the hills.
men nu ska jag göra något annat va.
pussss, hanna


sportlov va.

Heejsan.

Fy vad skönt det är med lov! Bara för att jag kan ska jag vara uppe jätte länge idag ;p hehe.

Dagen har varit super :) imorse åkte vi iväg till skövde. Jag köpte ett par converse, vita! och en klocka, och lite sminkgrejer så. Det blev fika och det var äckligt. Har tröttnat på delicato chokladbollar, sjukt äckliga är dom! jaja, sen skjutsade vi david till tåget. tråk tråk! Efter det blev lite födelsedagsklappar till mig köpta :) hihi. Kärlek på att jag älskar min pappa.

Igår var det första kalaset, vet inte om jag berättat om det men då får ni höra det en gång till ;) Det var la sådär kul, kände mig sjuk så aa. Fick lite fint iaf, en pärla till pandora och sen pengar. jaa finns inte så mycket mer att berätta. Det känns ju verkligen nu att det bara är två(!)dagar kvar! :D:D behöver jag säga att jag längtar.

natten ska jag tillbringa med boken "om jag kunde drömma" den ska ju vara mycket bra. Fast jag har ju faktiskt redan läst den en gång när jag gick på högstadiet, men kommer inte ihåg nått av den men :p haha.

godnattpuss, hanna


three days left.

Hej alla glada.

Idag är det 3dagar kvar tills man blir 18år då. Och 5dagar kvar till torsdag som kommer bli så kul! Längtar som satan. jaja, idag blir det första kalaset, för pappas släkt. Kuuul..!

Har ingen aning om när jag skrev sist men i veckan har det inte hänt mycket. Den största delen av dagarna har tillbringats framför matteböckerna, jag har nämnt att jag älskar matte va?! Provet gick la hyfsat iaf, det är nog g och det är jag rätt så nöjd med just för tillfället. Men nu efter lovet måste jag verkligen ta tag i allt.

Igår var det en mysdag! Först skolan som var helt okej. På kvällen vid typ 7 var jag hos sofia med en del av tjejerna i klassen och vi åt och pratade och lite så. Var ju tvungen att åka iväg sen tyvärr. För det var ju fest i lundsbrunn. Så vi hämtade upp carro på vägen sen gick vi iväg till tottie där amanda var. Haha, fan va kul det var. älskar er tjejer!
Lite strul framåt natten men inget man dog av.
Kom hem sjukt tidigt eftersom polisen kom även denna gång. Men det var rätt skönt för var så trött.

Vaknade på natten av att jag hade ont i ryggen och då märker jag att jag ligger på mobilen, not good! Och 6sms och 3missade samtal. Oh my, man måste la få sova :p
Och så vaknade man av att en idiot står och bankar på dörren och skriker på morgonen. Såklart david ja! Haha, blev fan as rädd!

Jaja, men nu ska jag umgås med bror min och sen städa.

pussss, hanna


RSS 2.0