Hot!

Hej, länge sen jag skrev nu. Har haft rätt mycket att göra de senaste dagarna. Berättar lite om dagarna som vart.

I torsdag var det en vanlig dag. Prov hade vi och det gick väldigt bra! På idrotten hade vi brännboll men det var så jäkla varmt så man orkade knappt göra nått. Efter skolan hände det en liten rolig grej! Jag och Albulena åkte och jobbade på Köttex! Det var egentligen inte meningen att jag skulle jobba förren på lördag, men vi tänkte att det kunde vara bra att jobba innan lördag eftersom det blir så mycket på lördag. Vi kom ju dit rätt sent så det var rätt många som gick hem efter ett tag när vi vart där. Så vi var typ själva i några timmar. Skit skönt var det. Första dan på jobbet! :D

Igår var det skola igen och en väldigt, väldigt lång dag! På historian kollade vi på en film, och var nästan på väg att somna. Sen på svenskan kollade vi också på film så när den dagen var slut var jag verkligen så jäkla trött. Skulle kunna somna med en gång just då.
Men vi skulle iväg och jobba idag med så att vi kunde sluta tidigare idag. Gjorde massa picknickkorgar idag med. Men vi var klara tidigare så det blev inte så sent. Men tiden går verkligen jätte fort där!
När jag kom hem åt vi och jag somnade typ i soffan. Men sen ville David sjunga singstar så då gjorde vi det ett tag! Kul.

Idag var jag tvungen att gå upp kvart över sju. Och jag kan ju säga att jag var väldigt trött! Fick göra planka idag! Eller det var fat fast det är som planka. Vet inte hur många jag gjorde asså, men vi hade väldigt bråttom, så vi var tvungna att jobba fort och det var ju rätt svårt när man aldrig gjort det förut.
Vi jobbade fram till två, men dom ville ha kvar oss längre men vi hade sagt att det inte gick. Men det gick bra till slut. Så jäkla bra att ha ett jobb!

När jag kom hem gick jag och la mig ute och solade. Har inte hunnit med det på hela veckan så det var rätt skönt. Nu är jag hemma själv, alla är borta så ska bara ta det lugnt.
Men nu ska jag ta och sätta på en film tror jag.
Puss ♥

Onsdag

Jobbig dag idag, på morgonen försov jag mig. Men det var rätt lugnt ändå, hade typ 45 minuter på mig så. På spanskan hade vi nationella igen! Nu var det en sak vi hade glömt! Hur liksom?! irriterande asså. Men nu var det sista i alla fall, hoppas vi! Sen en lång håltimme där typ alla var helt galna och satt och pluggade på ekonomiprovet och geografiprovet. Orkade verkligen inte. Ekonomiprovet i alla fall gick väldigt bra, var faktistiskt väldigt enkelt, var klar på typ en halv timme. Så hann med tidiga bussen! Skönt!

När jag kom hem la jag mig ute lite men sen var jag tvungen att plugga geografi. Det måste verkligen gå bra imorgon, betyget hänger rätt mycket på detta provet. Så det är lite jobbigt.

Orkar inte skolan mer!!!

Puss ♥


Glömsk

Orkar inte ekonomi nu mer! Tråkigt! Men måste nog tyvärr plugga mer, har inte pluggat hela dagen, fastnade vid datan istället. Men orkar inte ändå, och fattar inte.

Gjorde en liten dum sak förut, glömde geografiboken i skolan och en ekonomibok. Och var verkligen tvungen att ha dem så jag fick ta bästa buss in till skara. Usch! När jag var framme vid skolan var jag typ tvungen att springa för hade bara 6 minuter på mig att hämta böckerna i skåpet och sen springa tillbaka och ta bussen hem.Var knappt att jag hann. Men var tvungen så. Arg jag blev på mig själv då eller.

Funderar på att skita i och plugga mer, vet inte om jag kommer fatta mer än vad jag gör nu. Kanske ska ta och kolla på Kyle istället.
Puss ♥

Tisdag

Tänkte ta och skriva lite nu innan jag börjar plugga ändå. Idag när jag gick iväg till bussen, hade dem flyttat hållplatsen! Sjukt överraskad blev jag, Man kan väl inte bara flytta den eller! Haha. Nu är den närmare mig i alla fall, och där jag typ brukar vara när bussen normalt kommer så att jag får springa. Så det är väll bara positivt antar jag.
Skolan var tråkig, vi ska ha prov nästa tisdag på en sak vi började med i dag. Hon är störd!
Maten var idag grillat från livs tror jag, var rätt gott men hann inte äta så mycket innan vi var tvungna att gå till bussen.

Ska nog ta och skära upp lite äpple och börja plugga ekonomi nu,
Puss ♥

God morgon

Tänkte ta och skriva lite nu, har  inte så mycket kvar att göra. Bussen går tjugo över så, börjar inte förrens fem över halv tio. Skönt med sovmorgon. Igår asså när klockan var 11 hade jag läst klart boken, och då var jag tvungen att skriva en sammanfattning, var lite sent ute där kändes det som. Så halv 12 gick jag och la mig och var ändå inte klar, orkade verkligen inte. Så det sista fick jag göra nu på morgonen. Hatade den där boken i slutet asså, så tråkig.

Idag måste jag plugga hela dan typ har jätte mycket denna vecka. så skriver nog inte när jag kommer hem. Måste gå och fixa det sista och springa till bussen.
Puss ♥


Måndag

Helgen är slut och jag längtar redan till nästa! Skolan idag var rätt slapp ändå. På spanskan hade vi nationella, så himla mycket lättare än det andra asså! Engelskan skrev vi uppsats, eller vi skrev om en film så det var helt okej. Samhällen var vi i datasalen hela lektionen och jobbade med inlämning. Geografin hade vi repetition til provet på torsdag. sen var den dagen slut.

När jag kom hem låg jag mig ute och läste engelskaboken vi läser. Den ska vara utläst imorgon då vi ska prata om den i grupper. Jag hade typ 100 sidor kvar så det var bara att läsa. Jag hoppade över lite dock, läste bara över det lite. Så nu har jag bara typ 40 sidor kvar, så tänkte läsa innan jag går och lägger mig sen. Har också pluggat lite på geografin, har suttit och målat alla saker i word, skit kul var det! Lättroad? Ja! Haha. Sen har jag inte gjort så mycket annat. Behöver ju egentligen plugga på företagsekonomin, prov på det på onsdag.

Men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen.
Puss ♥

Design

Klar med designen nu! Vet inte om det blev så fint, men det var kul att göra den i alla fall. Kan ju alltid byta tillbaka.

Eurovision nu, kollar bara lite halvt, så bra är det inte. Hatar när de sjunger på engelska, men inte kan uttala. Hur svårt kan det vara att lära sig en låt. Nu är det Spanien, skit fula! Hahaha, fan va jag skratta när jag var nere i Spanien och Celia visade mig låten. Det värsta var att hon satt och sjöng med i låten, vet inte om hon tyckte den var bra, hoppas på att hon inte tyckte det! Haha. Ojoj.

Får fortsätta kolla!
Puss ♥

Blogg under konstruktion

Designen får se lite halvdan ut nu, hinner inte göra header nu! Men kanske kommer upp ikväll!


Eurovision

Har precis varit och övningskört, börjar gå framåt! Och det är faktiskt kul nu! Är dock alltid rädd att jag ska köra på nån, haha. Men det går väl över efter tiden.

Skön dag det varit idag, har gjort absolut inget! Kollat på ett antal Kyle XY avsnitt och bara tagit det lugnt. Är så jäkla trött, vaknade rätt tidigt i morse. Och ikväll är det eurovision, får ta och kolla på det. Blir hemma, orkar inte göra nått.
Tycker egentligen att det är en flopp. Alla röstar bara på grannarna där nere, så det är halt omöjligt för oss att vinna. Det är vad jag tror i alla fall.

Ska kanske göra en ny design :/ Skulle vara kul, får se hur jag gör! Nått förslag på färger? (:

Skriver lite sen, ska snart äta grillat! :d
Puss ♥


Kullenfestivalen

Kul kväll igår! Först åt jag pizza på Rocco(?) med några tjejer från klassen. När vi ätit klart gick vi iväg till Kullen. Träffade några andra i klassen och satte oss och lyssnade på musiken. När vi kom dit skulle det vara ett av banden som var bäst, vet inte om jag kunde hålla med om det men. Jag, Sofia och Julia försökte ju vara med där längst fram, men vi passade inte riktigt in. Vi ville ju ha trummpinnen men det gick inte, Fan. Haha. Vi gick runt där lite, träffade lite folk och så. Men sen försvann alla och jag skulle leta efter min kusin vilket inte gick så bra. Min mobil är helt störd och det går inte ringa på den eller svara när nån ringer. Och då är det rätt svårt! Men hittade henne till slut och vi gick runt där lite, vi har inte träffats på jätte länge så det var roligt!
Åkte hem vid typ halv ett, var så jäkla trött! Men tack för en bra kväll!

Men nu ska jag fortsätta kolla på ett väldigt konstigt program.
Puss ♥


Fredag

Hej! Äntligen fredag, orkar inte en dag till i skolan. Dagen har varit bra, men matten var så tråkig och jobbig. Svenskaprov idag, gick nog rätt bra, med tanke på att jag typ inte pluggat alls mycket. Slutade sent, så jäkla jobbigt på en fredag då vill man ju komma hem tidigt. När jag kom hem försökte jag få tag på Lisa men det var inte lätt så skicka ett sms i stället. Kullefestivalen ikväll! Det kommer nog bli riktigt kul, hoppas på det i alla fall. Vet ju vad jag ska göra nu, som jag inte visste för typ en timma sen. Är alltid seg med att bestämma vad jag ska göra. Menmen. Ska vara i skara halv 8, så det är ett tag kvar. Kul!

Har kanske ett sommarjobb nu!!!! :D Ska testa nästa helg och se hur det går. Tack Albulena <3

ska faktiskt gå och fixa mitt hår nu, tänkte testa nått nytt om det går.
Puss ♥

Torsdag

Ingen rolig dag idag, gått så jäkla segt. Sprang inte till bussen idag i alla fall, förbättring. Dagen i sig har varit som en helt vanlig torsdag. På idrotten hade vi stepp-test. Måste vara det tråkigaste som finns. Och min sån där mätsak funkar aldrig, hoppar hela tiden gör den. Vilopulsen låg på 80 sen när jag började gå upp för den jäkla bänken i typ några sekunder var den på 120, måste vara nått fel med det. Vet ju att jag inte har bra kondition men så dålig är den inte! Dagen i övrigt har varit sådär, varit så jäkla trött, orkar verkligen inte med nått längre.

När jag kom hem duschade jag och sen skulle jag plugga svenska. Men så var det Project Runway så det kollade jag på först. Har pluggat lite i alla fall. Orkar inte bry mig om det egentligen men måste väll sätta mig och plugga lite till antar jag.
Får se om det blir Kullen festivalen imorgon då,

Puss ♥

Onsdag

Är hemma nu efter denna långa onsdagen. Hade nationella i spanska idag som sagt, vi gjorde hördelen och uppsats. Andledningen till att vi gör om hördelen är att våran lärare tagit fel prov, man bara va?! Det förra var för steg fem, så det var inte så konstigt att det var så jävla svårt. Hur fan kan man ta fel prov?! Jaja, gick ganska bra eller det var fortfarande sjukt svårt. Efter det hade vi rast i typ tre timmar. Satt och "hjälpte" Tamara med en inlämning. För att hon ska åka idag och hon var tvungen att lämna in allt. Kommer bli tomt utan dig Tamara!
Vi fick reda på kommunikations betygen idag, bättre sent än aldrig eller? Den kursen gjorde vi klart efter jul precis. Haha. Fick i alla fall MVG, "stolt!"
Sen var det samhäll då vi jobbade med inlämningen. Efter det ekonomi, jag gjorde inget medan Albu satt och jobbade. Haha. Blir så uttråkad på det när man jobbat ett tag.
Sen skulle vi på en föreläsning om klamydia, ja vad kan man säga, det var speciellt! Han var lite smått äcklig och bara allmänt ful, men annars var det helt okej han var ju rätt rolig och sådär. Det var den där trollkarlen rätt känd tror jag, men kommer inte ihåg namnet nu.
På bussen träffade jag Louise och stannade och prata med henne ett tag och nu sitter jag här och måste egentligen plugga.

Så får nog ta och göra det.
Puss ♥


Piece of me

Sorry för förra inlägget, var bara tvungen att skriva som jag känner just idag, det är ju trots allt min blogg!

Tänkte plugga på svenska idag eftersom vi har prov på fredag men glömde tydligen böckerna i skolan. Men då tänkte jag göra samhällen istället, men hade ingen ork till det och hade glömt frågorna vi ska svara på i skolan. Så idag har jag typ inte gjort något, kollat runt på nätet efter fina kläder hittade en hel del.
Vet inte om man ska ha för något på skolavslutningen, är det något speciellt?! Är väl mest efter i så fall. Nä jag vet inte, om det är finkläder som gäller så blir det att shoppa snart känns det som.

Orka människor just nu!
Nä kan inte skriva mer nu är alldels för nere för de!
XOXO ♥

Hatinlägg

Orkar inte skolan mer nu! Allt är bara tråkigt. Tycker inte det är roligt längre, men det är ju nu det ska vara roligt. Fan. Lyllo Tamara som åker imorgon och slipper all skit!
Nationella i spanska imorgon igen, uppsats den här gången. Kommer gå skit, finns inget jag kan göra ändå. Så jag struntar i det helt enkelt!

Varför kan man inte bara som man vill vara? Den personen man är inuti i stället. Orka vara den blyga tjejen.

Tisdag

Idag har det varit världens slappaste dag, började klockan halv 10 med historia. På den hade vi läxförhör i grupp så vi svarade på frågorna och satt sen och pratade. Det hade vi i kanske en halv timme, sen kollade vi på film på engelskan. Filmen var jätte bra fast rätt hemsk! Väldigt ledsam också, jag erkänner jag grät typ halva filmen, haha. Fattar gentligen inte varför, det är en film! Men jag kan inte hålla mig, försökte ju dock eftersom vi var i skolan! Haha. Töntigt värre!

Slutade 12 så nu har jag varit hemma ett tag. Har bakat choklabollar som jag tänkte äta när jag ska plugga. Och det ska jag göra så fort jag skrivit klart här. Annars har jag bara läst alla inlägg som jag inte läst på bloggarna jag har på bloggkoll. Många! Får nog nog ta bort några.

Min dator är sjukt seg, tar en evighet att öppna en sida och bilder syns inte :/

Nää, plugg väntar...
Puss ♥

Måndag

Orkade inte skriva  igår, var bara trött på allt just då! Försökte plugga spanska till nationella vi hade idag men det fanns inget man kan träna på och inget gick in i huvudet ändå. Så jag satt och kollade på Gossip Girl halva dagen också, det var nått maraton tror jag. Sjukt bra var det faktiskt. Får väl ta och kolla på alla avsnitt nån regnig dag på sommarlovet! Alltid mysigt.
Mycket mer gjorde jag inte, kändes inte så bra när man gick och la sig på kvällen och inte gjort allt man skulle gjort.

Idag började dagen alldels för tidigt trycker jag! Gå upp klockan kvart över sex är inte roligt! Bussen var riktigt nära att jag missa idag, den skitbussen kommer jämnt olika tider och idag var den jätte mycket för tidig. I för sig var den bara tre minuter för tidig men det blir rätt mycket. Jaja, jag hann i alla fall. Skolan började med nationella i spanska, hörövning och läsa. Vilket inte var så roligt eftersom jag trodde det var uppsatsskrivning. Men det hade nog inte gått bättre om jag visste eftersom det var så sjukt svårt, satt där som ett frågetecken. Så dagen började inte så bra. Efter spanskan hade vi nationella i engelska, muntligt. Gick helt okej inte lika svårt som allt annat så det gick bra. Resten av dagen var vanlig. Currykorv till mat, nått nytt tror jag! Plus att det var klibbigt ris till, kunde inte blivit godare!

Efter skolan åkte jag till Skövde med mamma och Tina. Glömde plånboken hemma så köpte inget.

Tror jag bara ska gå och lägga mig och vakna upp till en bättre dag! Inte speciellt kul det här.
Men måste plugga historia först, *suck*
Puss ♥




Göteborg

Blivit en härlig dag i Göteborg idag! Åkte dit mad Karro och hennes familj. Åkte inte så tidigt så man fick sova lite i alla fall. Köpte inte så mycket bara ett vitt linne med fåglar på, en gråblå t-shirt, en svart tröja och ett silvrigt stelt armband. Ville ju egentligen hitta ett par jeans, menmen.

Igår var jag hemma hos Karro också, skulle egentligen sovit över men hostar så mycket på natten och tänkte att Karro kanske ville sova. Haha. Vi åt mat, kollade på tv, pratade massa skit ;) och så la vi oss på studsmattan med täcken, det såg väldigt grått ut på himlen där ett tag men det började inte regna som tur var! Väldigt roligt var det i alla fall.

Nu på kvällen när jag kom hem fixade jag med kläderna och efter det gick jag ut med Ludde. Tror jag ska kolla på Kyle innan jag går och lägger mig, så jäkla bra!
Orkar inte skriva mer nu,
Puss ♥

Torsdag

Tänkte skriva om min dag idag också. Blev ingen vanlig torsdag, eftersom vi hade geografi från klockan åtta till halv elva(?, tror det var det) Vanlig lektion alltså!  Men den lektionen gick jätte fort, kändes som max en och en halv timme. Trodde det skulle var jätte segt, som det absolut kommer bli imorgon! Vi ska ha historia/svenska från klockan tio i tio tror jag till tjugo över tre!! Vanliga lektioner! Med Pia Folin dessutom! Shit, hoppas att vi överlever!

Efter svenskan sprang jag till bussen efter att jag sprungit förbi i farten och sagt till Gunvor att jag åkte hem. Alla åkte ju hem, och jag skulle inte ens vara med på idrotten så. Min klockan var typ 19 minuter över när jag började springa mot bussen, och bussen ska komma 20 över. Men när jag kom fram hade bussen ännu inte kommit, och min klocka gick fel så jag hade sprungit i onödan. Jaja, jag kom hem i alla fall. När jag kom hem la jag mig på sängen för att läsa på läxan till imorgon, och jag somnade. Haha. Typiskt, har varit så jäkla trött hela veckan!
Annars har jag inte gjort något annat idag.

Ska gå och plugga nu, blev inte så mycket förut (;
Puss ♥

Tisdag & Onsdag

Reklam nu, så hinner skriva klart.  


På tisdagen var jag tvungen att gå till skolan för vi hade nationella i matte A. Och det är så jobbigt att inte göra det ha det sen efter sig, vi har redan så mycket att göra framöver. När jag vaknade kunde jag knappt prata, fick liksom inte fram ljud när jag pratade. Hemskt var det. Och sen precis när jag skulle gå till bussen, som jag vanligtvis måste springa till, hittade jag inte min nyckel. Men jag var tvungen att gå så jag fick ta en annan nyckel och bara låsa dörren. Så jag hade ingen nyckel till skåpet. Fan! Och jag hann inte hämta nån nyckel eftersom vi skulle ha provet direkt på morgonen. Så fick skita i det då. Provet gick bra, men att sitta i 1 timme och 40 minuter typ utan att kunna snyta sig när man ar förkyld är så jobbigt tycker jag, klarar inte det, får så ont i huvudet. Efter provet åkte jag i alla fall hem. Hade inte orkat en minut till. Sen när jag satt på bussen och skulle trycka på stopp-knappen, så funkade inte skiten! Så jäkla irriterande. Och jag visste inte vad jag skulle göra för det satt människor överallt omkring mig så jag vänder mig om ber killen som sitter bakom mig att trycka på stopp och han hörde inte vad jag sa! Det var så himla pinsamt. Jag var ju så hes så att han inte hörde. Men till slut så! Kom av bussen och gick hem och började kolla på Juno. Hade typ sett halva den tror jag, för känner inte igen slutet. Sen sov jag!


Onsdag var vi lediga också, så himla skönt var det. Hade absolut inte klarat att gå i skolan då alltså. Gjorde typ inget speciellt. Sov, kollade film, pluggade lite. Inget annat tror jag, det läskiga är att jag inte kommer ihåg vad jag gjorde igår. Haha.


Men nu börjar det igen.

Puss


Börjar med måndag..

Inte skrivit på ett tag nu, har varit sjuk så har helt enkelt inte haft ork till det. Börjar med att berätta om mina dagar.

Måndag var vi lediga, och då var jag och föräldrarna på ge-kås(?) men jag hängde med för att vi skulle åka förbi Göteborg och jag ville kolla lite. Och det fanns faktsikt några fina tröjor och sånt på ullared, men var väl ingen hit precis. Men köpte två tjocktröjor (en vit stickad och en stor grå slapp-tröja), ett linne, pyjamas, två par strandshorts, två mönstrade leggings, en plånbok, ett nagellack och lite smycken. Blev en hel del. Blev jätte dålig när vi gick där i affären, var jätte hes och förkyld. Hade säkert feber också. Dagen var väl bra annars. Men med en gång när jag kom hem gick jag och la mig och sov och vi kom hem rätt tidigt, men var verkligen så jäkla trött.

Men nu börjar Project Runway så jag fortsätter skriva sen!
Puss ♥

Break the ice

Dagen blev riktigt bra idag ändå. På morgonen gjorde jag inget typ, skulle väl egentligen plugga men orkade inte. Sen nån gång vid ett eller två nånting åkte jag hem till Karro. Vi satt i solen och prata, bakade kladdkaka, kollade film och möblerade om i Karros rum! Haha. Blev riktigt fint! Var tvungen att åka hem tidigt. Så nu på kvällen har jag inte gjort nått typ, sitter bara och tycker synd om mig själv. Mår riktigt dåligt just nu. Det värsta som finns måste vara att ha ont i halsen. Man kan varken svälja, prata, äta eller sova! Plus att jag inte har några halstabletter, eller jag har bara två kvar, så de måste jag spara till jag ska gå och lägga mig. Inte roligt det där.

Får se vad som händer i morgon, antingen blir det att shoppa eller vara med Karro. Men nu vet jag inte om jag orkar med nått av det.
Har inte så värst mycket kvar att skriva nu. Ska kanske lägga mig i sängen och kolla One tree hill. Eller kanske Kyle XY. Hmm...
Puss ♥


Söndag

God morgon! Vaknade tidigt idag, hade jätte ont i halsen och kunde knappt andas för att jag var så förkyld. Inte allt för kul, vill inte bli sjuk nu.

Igår gjorde jag inget speciellt, vaknade rätt tidigt då med. Sen bakade jag kladdkaka, gott! Efter det låg jag ute ett jäkla tag och lyssnade på Harry Potter. Skulle aldrig kunna sola om jag inte hade den, så jäkla tråkigt då ju. När jag legat ute ett tag blev det så jäkla varmt så jag var tvungen att gå in. Och då satte jag migg och kollade på tv, satt vid datorn och gjorde lite annat. Orkade inte göra nått på den kvällen heller för jag började känna mig lite krasslig då.

Idag ska jag nog inte göra så mycket, måste plugga matte :/ Usch! Ska nog iväg imorgon så jag hinner inte då. Är lite dåligare väder idag, eller det blåser en massa så det blir rätt kallt. Men ska nog inte ligga ute nu i alla fall eftersom jag är lite sjuk.
Men måste gå och äta frukost nu.
Puss ♥


Fredag

Nu är det fredag, har inget att göra idag, vad skönt. Orkar verkligen inget, och ändå har inte veckan varit så jobbigt.

Dagen har varit super. Hade ekonomi första lektionen, jag och Albulena gjorde inte så mycket. Men vi är rätt mycket före så vi behöver inte jobba hela tiden. Sen var det matte, mindre roligt däremot. Men det funkade. Sen var det mat och vi gick ut sen och satte oss lite i solen. Så jäkla varmt var det, speciellt när man hade jeans på sig. Men det var jätte härligt. Sen hade vi historia i typ en halv timme, och då kollade vi på en film om förintelsen. Så jäkla hemskt det där!
Efter det skulle vi på en Mop-konsert, det var väldigt bra. Ljudet var väldigt högt så man hörde inte vad dom sjöng ibland. Men det var jätte bra annars. När det var slut tänkte jag och Tamara åka med bussen som vi trodde gick 14.52 men det visade sig att den gick 14.47 så vi missade den. Sprang hela vägen gjorde vi. Sen tänkte vi att vi skulle åka in till stan istället för att vänta vid skolan. Så då var vi tvungna att springa till andra sidan för vi såg en buss som kom precis, den bussen var helt full! Sen kom vi till busstationen och satte oss i solen. Sen kom Karro, sen åkte vi hem. Det blev en väldigt lång dag idag känns det som.

När jag kom hem satte jag mig vid datan och tv:n, kändes inte så värt att lägga sig ute när klockan var så mycket. så det blev inget av det idag. Imorgon däremot, då ska jag bli brun! Haha. Det blir lång helg nu också, lediga på måndag, skönt!
Men tror jag ska kolla på tv nu, kanske är nått bra.
Puss ♥

Hey Jude

Hej! Ännu en varm och solig dag.

Orkade inte skriva igår, var helt slut.
På morgonen hade vi nationella i matte, och det var skit svårt! Gick nog inte så bra när jag tänker tillbaka nu, känns inte så jätte bra. Men får försöka göra bättre på det andra på tisdag. Sen hade vi lång rast, så vi gick iväg till Lina, gick ut med hennes hund, och gick sen tillbaka till skolan och åt mat. Var hos tandläkaren också. Ska kanske på ett till "möte" i höst. Kul!.. not. Men får se hur det blir mad den saken. Det dumma var att pappa tog ledigt för att skjutsa mig dit för att jag inte fick komma försent. Men fick komma in typ 7 minuter efter utsatt tid, så jag hade lätt hunnit om jag tagit bussen. Så jävla irriterande. Sen kom jag tillbaka till skolan till samhällen. Gick riktigt bra på provet, nöjd!
När jag kom hem gick jag ut i solen och låg där ett tag. Sen gjorde jag typ inget speciellt. Kollade på Hammarby - Djurgården också. Hammarby vann va? Såg inte slutet men jag tror dem gjorde det! Gick och la mig super tidigt, lite efter 9. Så himla skönt!

Idag då har det inte heller hänt så mycket. På idrotten hade vi bowling. Det var kul i början, men man tröttnar rätt fort. Annars var det väl kul. Snart blir det grillning, allt blir så himla mycket godare då. Konstigt egentligen.
Men ska fortsätta kolla på tv nu.
Puss ♥
 


Lucy in the sky with diamonds

Hej!

Varit en mycket skön dag idag. Skolan var som vanligt, två lektioner, historia och engelska. Gick rätt snabbt. Efter skolan gick jag med Karro in till Skara för hon skulle till optikern. Sen satte vi oss på en bänk i solen och åt macka och choklad. Så härligt väder är det. Sen åkte vi hem. När jag var hemma la jag mig ute i solen, och det blev så jäkla varmt. Kunde inte ligga där ute så värst länge, känns som jag bränt mig på kinderna, som jag alltid gör. Men får smörja in mig mer nästa gång. Sen var det där med mattepluggandet, det går inte så bra. Det är utan miniräknare och jag suger verkligen på huvudräkning. Men det är inget jag kan träna upp nu. Det får helt enkelt gå som det går imorgon.

Ska till tandläkaren imorgon, eller tandregleringen(?). Ska kanske få någon typ av tandställning. Yey! Jätte kul. Men hon sa förra gången att jag fick välja själv. Och visst vill jag ha fina tänder men hur kul är det att ha tandställning när man är så här gammal. Fattar inte varför de inte gjort något tidigare, har ju haft det så jätte länge. Men jaja, får se hur det går.

Nu blir det mat, börjar bli lite hungrig.
Puss ♥

Tisdag

Tänkte skriva lite fort innan jag går till skolan och innan batteriet tar slut. Kort dag idag, men orkade knappt gå upp idag, var helt slut. Jag vill inte! Haha. Men är illa tvungen. Det blev de svarta shortsen idag, känns väldigt annorlunda och konstigt. Har aldrig på mig shorts, men det är bara att vänja sig. Blev klar lite för tidigt känns det som, bussen går inte förren 20 över 9. Men det är rätt skönt att slappna av lite innnan skolan.

Igår hade jag värsta problemen med pollen asså. Kliade i ögonen hela tiden, och det liksom vattnade sig i ögonen. Så det kändes som jag hade tåtar i ögonen. Plus att jag blev jätte täppt i näsan. Mindre roligt när man har smink i skolan. Så idag tänkte jag skippa mascara. Men det glömde jag av så nu får jag lida genom den här dagen med. Ajja, det är ju en kort dag i alla fall.

Men nu dör batteriet snart.
Puss ♥

Måndag

Tänkte skriva lite innan jag börjar plugga matte, nationella på onsdag. Sa till mig själv att jag skulle börja plugga med en gång när jag kom hem annars blir det aldrig av, men nu sitter jag här mer än två timmar senare och har fortfarande inte börjat plugga. Jaja, har ju fått i mig lite toast i alla fall, det var pytt i panna i skolan idag, och det är verkligen inte en favorit. Har ätit vattenmelon också. Fy satan vad det är gott eller! Sen somnade jag ute på altanen också, sånt skönt väder ute. Får nog bli shortsen imorgon!


Skolan idag har varit bra annars. Hittade en mindre smickrande bild i någon spansk tidning. Och gissa vad... Jag blundade! Tamara tyckte det var roligt i alla fall, och har satt den i hennes kalender! Haha. Kommer nog bli mobbad för det tills hon åker.

Sommarlov snart nu också! Eller kanske är 25 skoldagar kvar, nej jag vet inte exakt, det var en ren gissning. Men vi hoppas på mindre.

Vi fick reda på att vi inte kommer ha någon mer spanska lektion innan nationella. Det är ju lite mindre kul. Men det får väl gå. Usch.


Men nu måste jag börja plugga.

Puss ♥


Summer

image54Vilken fin dag det har varit idag! Har varit ute nästan hela dagen, förutom när jag pluggade lite, typ 10 minuter sen gav jag upp. Det har verkligen känts som sommar idag, längtar bara ännu mer till sommaren. Idag ahr det hänt precis lika lite som igår. Har bara legat ute och solat, och börjat bli lite brun ;) Jag och David gjorde också egen chokladsås och satt och åt det med glass ute i solen. Det blev jäkligt gott, och så enkelt också. Blev dock väldigt mycket över, men det är ju bara spara och värma upp nån annan gång.

Har inte så mycket att skriva idag känns det som. Har ju inte gjort så mycket dem här dagarna och då finns det inte så mycket att skriva. Så det får bli bra med det jag skrivit, kanske är nått bra på tv. Eller så ska jag plugga... Kommer inte hända men jag kan ju alltid säga det! Haha.

Puss ♥

Slapp

Idag har det inte hänt allt för mycket alltså. Har blivit en väldigt slapp dag, men har verkligen inte orkat något. När jag gick upp runt tolv nån gång fastnade jag vid tv:n där det var Wallander. Brukar inte alls gilla såna filmer annars, men den var rktigt bra. Sen började jag läsa boken vi ska läsa i engelskan, väldigt bra faktiskt, eller intressant kanske man ska säga. Handlar om en tjej som får anorexia. Läskigt sånt där egentligen. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Sitter och funderar om jag ska köpa hem några armband från cocoo. Dem var ju himla fina, men är inte säker. Får tänka på det lite till. Vill ju inte göra slut på mer pengar nu heller, ska ju faktiskt till Göteborg den 17:e med Karro!

Men ska nog kolla på 9 a nu, har hört att det är mycket bra!
Puss ♥
image55

I want to hold your hand

Gårdagen blev väldigt rolig! På dagen var jag i Skövde, skulle köpa leggings, och det köpte jag. Och med en gång när vi kom hem skulle jag iväg till Skara med spanskagänget. Vi var hemma hos Emma och grillade, mycket roligt var det. När vi ätit och suttit och pratat ett tag gick vi iväg till Botan för att kolla när MV sjöng. Regnade gjorde det men det var lite mysigt i alla fall. När det var slut gick vi hem till Emma igen, och då blev lite fler för några med hängde med. Min syssling bland annat, vilket jag fick reda på i slutet av kvällen hade ingen aning om att han var det. I alla fall satt vi och drack te och lekte lekar, fattade inget i början, men fick lite hjälp ;) Det var väldigt kul!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på Across the universe igen, fixat lite med mina smycken, duschat och det var typ det. Haha. Skulle väl egentligen pluggat lite också, men det är försent nu, eller kanske inte. Nej men orkar inget plugg idag.
Men nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Puss ♥

image52


RSS 2.0