29 april

Heeeej.

Nu har det redan varit skola några dagar och är sista imorgon för veckan, härligt härligt. Dagarna har gått fort, varit mest plugg och slapp. Inget speciellt alls, eller om jag ska vara ärlig kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde igår. Idag iaf, fyller anna år!! och det firade vi med tårta på ekonomilektionen, haha. Och sedan efter skolan en sväng till lidköping. Tänkte köpa något att ha på mig imorgon, som för övrigt kommer bli brabrabra, men hittade inget såklart, eller köpte ett linne men får se om det blir det. Jaa bra dag helt enkelt. Och skämde ut mig totalt på naturen idag. Satt och skrev sms och råkade komma åt någon knapp och det börjar spela musik och skiten går inte stänga av! Tryckte allt jag hade på tillbakaknappen men hände inte ett skit. Så alla skrattade åt mig då och andreas blev nog lite smått arg. Haha.

nu kommer jocke

pusss


27 april

Hejsan, ska la ta och uppdatera om helgen.

Lördags var bra bra bra. Var först kalas för tina, min moster. Blev god mat och lite så. Sen hem och göra iordning mig och iväg till skara igen. Mötte upp karro och carro och köpte lite grejer på ica, och sen drog vi hem till min mosters lägenhet som vi fått låna. Efter ett tag kom annam och sen kajsa och albin. Blev en lugn förfest, kunde ju varit roligare men vi gjorde det bästa av situationen. Sen var det ju såklart olins och maskinen som väntade. Först när vi kom dit var det riktigt dött, och vi kom ändå rätt sent men det kom ju fler sen som tur var. Det var helt okej där, men efter ett tag när maskinen var va det riktigt jäkla varmt och bara trångt. Vi drog ut och sen iväg på "efterfest". Helt okej. Kom hem sent men kunde inte sova. Så då läser jag klart boken i svenskan, hahaha, jaa det funkade det med. Fast måste ju läsa om den nu eftersom jag inte kommer ihåg speciellt mycket.

Igår gjorde jag inte mycket, halvtaskigt väder och plugg som väntade. Men orkade jag det?! neeej, klart inte.
Så det blir till att plugga jävel nu! ;)

puss, hanna

Happy day

Heej

Måste vara första gången jag använder rubriken happy day utan att vara ironisk. För nu har det verkligen varit det, eller igår då och idag kommer nog bli lika bra.
Skolan igår då, vi hade vickis och jag har ju varit sjuk jätte länge och var det fortfarande igår lite, därför försämrade jag mig med 1minut så jag ska springa en gång till i år, yey vad härligt! ;) Men det får gå.
När jag kom la mig jag ute i solen för fan va härligt väder det var. Sen när pappa kommit hem åkte vi till lidköping. Hittade allt jag behövde vilket är skönt. Det som fick komma med hem var två vanliga t-shirtar, två armband, foundation, massa underkläder och strumpbyxor. Jäkligt gött och fått det köpt. Minder kul är ju att jag kommer knappt kunna köpa något mer nu på några månader, eftersom jag hatar lågkonjunkturen! Har inget sommarjobb då va.
På kvällen åkte jag iväg till karro. Vi cyklade till skara för att hyra en film. Väldigt skönt var det. Vi hittade ingen bra film men, hahaha. Så vi köpte bara godis och en festis. Men det var ju roligt ändå. Blev dock liiiiiite mörkt när vi åkte hem.

Idag då, ska på kalas snart och sen ikväll blir det maskinen på olins. :)

pussss, hanna

22 april

Heej.

Nu har halva veckan gått, kan nog inte längta mer till helgen nu. Dagen har varit flumm, inte bra att ha naturkunskap sista timmen på onsdagar, funkar inte riktigt. Var måttligt arg på gubben med, det finns sina anledningar som jag inte orkar skriva. Veckan har varit sjukt seg, och dagen också. Det är svårt att vara nere med alla i skolan för idag har mesta tiden gått åt till att skratta. Och tur är la det, så skönt att vara glad :)
Igår när jag gick och la mig rätt tidigt och skulle få sova riktigt länge kunde jag inte sova. Massa massa tankar. Så natten har inte varit kul, nästan den värsta på länge.

Nu måste jag läsa singoalla, världens sämsta bok. yey, ser verkligen fram imot att slösa bort en hel kväll till det :)

pusssss, hanna

19 april

Hejsan.

Denna söndagen har gått så fort och det betyder att det snabbare blir måndag, skola! Usch, vill verkligen inte gå, orkar inte gå upp. Sommarlov nu, tack! Idag har jag inte gjort speciellt mycket, förstört mina byxor, varit ute med amanda en sväng, ätit paj och lite sånt där. Och nu på kvällen körde jag bilen till skara för att sen vara med jocke. Körandet gick sådär ska jag väl säga, inte min dag idag när det gällde det. Hos jocke kollade vi på bamse, fy vad bra alltså ;) Iaf, nu sitter jag och äter en macka för är så förbannat hungrig. Knappt att jag kommer klara natten tror jag.

Nu måste jag nog sova, börjar bli lite smått trött.
Godnattpuss, hanna

18 april

Heeej.

Riktigt bra dag idag. Vaknade dock lite för tidigt. Annars har dagen gått åt att färga mitt hår, började dra upp håret i en hätta typ klockan halv 2 och duschade sista gången vid 7! Tog väldigt lång tid men det var det värt det, blev mycket bra. Det känns så jäkla ovärt att slänga ut 900kronor hos frisören när jag nästan får precis samma resultat hemma för en hundralapp. Plus silverschampo då, vilket vi också fick jävligt billigt fär de hade något speciellt erbjudande hos frisören. Så känns på topp! Och jag och tina fick värsta idén idag, vi pratade om att jag behöver en större säng för den är löjligt liten. Och då kom vi på att vi flyttar in davids säng i mitt rum så att jag får en dubbelsäng, kan ju inte bli så mycket bättre. Fast när vi provade blev deet lite tajt men.. kanske får köpa en 120säng istället, men det känns inte värt när man kommer behöva en större sen ändå om något år. Annars är jag på bra humör nu och allt känns bara bra.

Igår var också en mycket bra dag, eller det mesta av den iaf. Efter skolan, då vi btw hade prov kändes helt okej men kunde ju gått bättre. Iaf, åkte vi till skövde alla tjejerna, för sofia har fått körkort! Grattis sötan! så jäkla kul för henne, så som hon kämpat vi ahr ju haft hur mycket som helst i skolan att ajg knappt orkat tänka på att övningsköra än. Men man känner ju verkligen för att köra med nu, fan va kul! I skövde shoppade vi lite och så, hade inga pengar med mig så blev inte så mycket köpt för mig men hittade en del som man kanske ska åka tillbaka till. När jag kom hem var jag ledsen igeeeen, men mest arg, ohmy! Harr nog en idé om mitt konstiga humör som går upp och ner hela tiden med, så det är helt normalt, så ingen anledning till att bli oroliga. Väldigt tråk på kvällen, ingen hemma till en början.. Men tillslut drog jag ut med lollan, väldigt skönt att komma ut och bara prata efter mitt utbrott. Hon har opererat sig så hon hade lite ont i magen så vi satte oss på vägen efter ett tag, det är en sån underbar sak med lundsbrunn, man kan bara sätta sig på gatan utan att behöva flytta på sig varenda minut. Haha.

Blev rätt mycket skrivit nu, var ju inte direkt meningen. Nu ska jag platta håret och kolla hur fint det blir ;) haha.
pusss, hanna


Måste ju säga grattis till karrobarro med som fyllde 18år igår ♥, nästa helg karro då jävlar :G

Warwick avenue

Hejsan.

Skolan har börjat då, kan ju inte bli så mycket tråkigare. Och vi startar med prov imorgon, yey! Och psykologi också, vilket jag tycker är väldigt svårt på grund av alla konstiga ord. Plus att man måste skriva så förbannat mycket. Men men, provet är ju imorgon så får la tagga till det nu.. Iaf, dagarna i skolan har varit helt okej. Igår var det rätt lugnt. Blev dock väldigt irriterad på sista lektionen, vilket inte var så kul. På dagen blev det lite plugg, eller ne det låter bra när jag säger det men om jag ska vara ärlig pluggade jag inte alls mycket. Jocke var här ett tag, evigheter sen man träffade han! eller det var en vecka men det kändes länge.

Gick och la mig alldeles försent, behövde få sova egentligen. Men idag började man ju halv 11 så var rätt lugnt ändå. Som sagt halv 11 idag, orkade inte åka in med bussen tidigare så kom ju liiiite försent om man säger så, men vafan kan ju inte sitta i skolan i 50minuter när jag kan sova en timme extra! Annars vanlig dag, hade bara två lektioner sen hem. Och fram tills nu har jag typ suttit och ätit marknadsgodis (mums!) och pluggat psykologi, med några pauser för tv:n då ;)

Och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, har haft svårt för att sova så tänkte ligga och läsa typ världens tråkigaste bok som vi ska läsa i svenskan. Det konstiga är att jag tycker inte språket är svenska, helt obegripligt, knappt läsbart! Det om något borde ju få mig att somna. Höres.

puss, hanna

fan fan fan fan fan fan

måste bara använda bloggen lite för att ta ut mina aggressioner och ah, allt bara.

imorgon börjar skolan igen.. skulle nog kunna göra allt för att slippa det. orkar verkligen inte! ännu bättre är att jag ska lämna in en inlämning imorgon, som skulle varit inne för två veckor sen nu, och jag är inte klar med den. hur fan tänker man då. och vad ska jag säga till läraren imorgon, hatar sånt där. förövrigt har lovet sugigt! så jäkla tråkigt har det varit. eller egentligen har det ju hänt väldigt många roliga saker... men tror det lätt försvinner i det dåliga som hänt. och det värsta är att det inte ens hänt något dåligt, jag bara tror det, fan va töntig jag är. men inte så kul att ligga uppe hela nätterna och tänka på massa saker och gråta tills man somnar. och inte kan man säga vad det är till någon heller, för jag har absolut ingen aning själv, eller bara en del av det.
orkar verkligen inte mer nu, vill bara vara hemma imorgon och sova och inte göra något alls!

tveksamt att jag publicerar det här i bloggen, men känner såhär, hur många läser?! inte en jävel.

jaa, där har ni en liten del av mina tankar, nu ska jag övningsköra och hoppas att jag inte kör på någon i ren ilska. (:

pusssssssssssss, hanna

Glad påsk!

Nu är det påskafton då, vilket betyder att det inte är många dagar kvar till skolan börjar igen. Men jag är glad ändå. Dagen har varit mycket bra, jätte fint väder solen skiner och nästan så att man svettas när man sitter ute. Och min underbara joakim överraskade mig med ett påskägg fult med godis. Blev riktigt glad! Och har varit ute med amanda, väldigt väldigt skönt. Och snart kommer barrosarna hit. Eller iaf karro :) Och vidare till skara och hem till sofia, och där blir det förfest med tjejerna! Bra skit. Och sedan vet jag inte riktigt, stadt kanske. Vilket fall kommer det bli en bra fortsättning på denna dag som redan är bra.

Ah, det är ju som sagt lov, har inte blivit så mycket gjort, lite träning och bara varit  ute. I torsdags var det ju bogrens iaf, det var riktigt najs! Fast kvällen slutade inte så bra dock..
Och igår var david och hans tjej josefine här. Riktigt mys! Och tycker han ska komma hem oftare! men det lär ju inte hända.

Men nu måste jag verkligen städa mitt rum,, fixa håret och sminka mig och helst allt det innan karro kommer halv 7. Tror jag inte kommer lyckas med det men aja, hahaha.

pusss, hanna

5 april

Heejsan.

Mycket bra helg. Alltså en mycket bra början av lovet. I fredags var det ju klassfest, kan ju ta allt som hände. Åkte in till skara, var lite smått stressad eftersom jag bestämde mig för att gå ut med amanda innan, kanske inte så smart när man tänkte efter. Men men, jag och sofia hade tänkt fel med tiden så vi kom dit vi alla tjejer skulle mötas en halvtimme för tidigt. Så vi drog hem till sofia och förfestade lite ;) mycket gott.. eller inte! haha. Sen iväg till tottie, alla var där typ. Vi satt och itne gjorde så mycket, åt tacos och kollade på hockey. Jag och sofia gick iväg och mötte anna för hon hade jobbat. Haha, lite speciellt samtalsämne hade vi på vägen dit, och blev lite för mycket av vissa saker. Kom till mc donalds, där anna jobbar, tog pommes och en dricka. Gick hemåt till sofia, sen vidare till tottie igen. Nästan hemskt att det roligaste på kvällen var när vi gick där och hos sofia. menmen. Hos tottie dansade vi och typ ah, inte så mycket vanlig fest typ.
Efvter ett tag var det inte riktigt kul längre så jag och sofia drog hem till henne, låg och kollade på tv ett tag men vi var allt för trötta så vi gick och la oss i sängen och somnade. Fan det var behövligt.
Vi gick upp rätt sent, 11eller nått. Och jäklar vad varmt det var. haha, blev lite mat och sen åkte jag hem.

Väl hemma gjorde jag inget typ, var så jäkla trött. Men mot kvällen kände jag att jag verkligen var tvungen att göra något så åkte hem till karrobarro. Blev lite tv, data och allmänt prat typ. Jocke var förbi en sväng också. Åkte hem rätt tidifgt för var ju så trött. Var väldigt arg och ledsen med, men ah..

Nu ska jag fixa mig lite här och så kommer joakim snart!
puss, hanna

LOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Nu är det äntligen lov! Mycket, mycket efterlängtat!
I veckan har jag varit sjuk, inte gjort något speciellt alls. Inte varit på så bra humör heller.

Men nog om övriga veckan. Idag är en bra dag, på grund av massa anledningar. Främst för att det var sista dagen i skolan, och början av ett lov på 11dagar, häääärligt! Det är fint väder, iaf nu. Jag har börjat bli frisk. Ikväll är det klassfest och det ska bli riktigt kul. Jag fick vg++ på mitt matteprov! :D kunde inte bli bättre, är så sjukt nöjd! Och ah det var nog allt. Kommer bli super kul idag :)

Finns inte så mycket mer att skriva. Ska nog ta och fixa håret nu för det måste jag jämnt göra jäkligt långt innan det behöver vara fint, jobbigt läge! ;) hehe

pusss, hanna

RSS 2.0