Jag älskar solen! Nu sommarlov, tack!

Vilken underbar helg! Helt bäst har den varit. Igår solade jag givetvis, och pluggade lite också men satt ute och det var bara skönt. Vid sju någon gång åkte vi iväg till skara och min moster och kusin. Åt god mat, kollade på robinson (fel person vann btw! Anna skulle det varit), fick en jeansjacka (dock inte ljus men whatever), var smakråd om hur tina skulle ha det i hennes sovrum och kollade på terminator (fy fan vilken bra film eller, detta var typ andra eller nått. Måste se 4an NU!). Ah och när jag kom hem gick jag iväg ut med louise. Skööööööönt värre. Vi gick la ut vid typ 12 någon gång och asså det är aldrig och då menar jag aldrig folk ute på varken kvällarna och ännu mindre på natten, men vi mötte på massa där. Fattar inte. Och så såg vi en ödla, trodde dock den var död för den rörde sig inte när vi petade på den med en pinne. Men den var borta när vi gick tillbaka lite senare, bra på att spela död måste jag säga! Kom kanske hem vid 2 typ och la mig i sängen vilket var sjukt efterlängtat och otroligt skönt!

Vaknade alldeles för tidigt, eller kanske 10 men ville fortsätta sova bara. Åt lite ben&jerry, chokladglass med brownie! MUMS! Finns nog inget godare. Sen la jag mig ute såklart. Vill bara bli pepparkaka nu! Men imorgon måste jag sola ryggen, men det är så mycket tråkigare och jobbigare tycker jag konstigt nog, det är liiiite skillnad nu mot magen och ryggen om man säger så ;) haha. Blev grillat idag med, gottgottgott. Och även en promenad med amanda!

Imorgon är man ledig också, så skönt nu när det är fint väder. Men måste plugga en massa med. Drar nog hem till amanda imorgon och solar iaf, mycket roligare än att ligga ensam :)

nuu, duschen, sängen och tvn!
pussssss, hanna


Unusual you

Heej

Redan varit vaken i en timme nu och det är lördag, inte okej. Men rätt skönt att få allt gjort nu så jag kan lägga mig ute sen i några timmar. yey, älskar vädret! Det var ju klassfest igår, och det var mys. Först hitta jag inte dit vi skulle, och de bytte ställe så då var vi tvungna att leta efter det stället istället, men vi kom fram iaf tillslut. Några satte upp tältet och jag och anna var grillmästarna då. Måste erkänna att vi var rätt grymma. Eller aa, två av tre grillar kom igång, den sista ville inte, haha. Så jaa, det blev lite mat och sen mest att vi satt där och pratade och umgicks. Tyckte så synd om jocke med, han var inte ens glad längre. Men hoppas att det löser sig iaf. Tycker väl allt var väldigt onödigt överhuvudtaget.
Runt elva någon gång kände jag verkligen att det var dags att åka hem, jag frös som jag vet inte vad. Och jag har ju varit sjuk hela veckan, så gissa vem som vaknade upp med världens förkylning!

Men nu ska jag nog ta och plugga lite hade jag tänkt mig. Kanske få något i magen med..
pusss, hanna


Grattis till jocke!!!

Bra dag, kan nog inte sammanfattas mer än BRA! Så härligt väder, helt underbart. Jag har lyckas bränna mig, men det gör inte så mycket. Men imorgon får jag nog smörja in mig lite innan, farligt annars har jag hört ;) haha. Sen var det såhär att joakim i min klass ställde upp i talmansvalet, och guess what? han vann såklart. Alla i klassen var nog mer uppspelta än han själv tror jag. Haha, och när hon sa att han vunnit skrek alla och fan va glada vi blev. Han kommer vara bäst, inget snack om saken! Annars har dagen gått åt till att sola, äta glass och typ inget mer. Måste egentligen plugga jävel men orkar inte, verkligen inte!

Igår var jag i lidköping och köpte mig en bikini, en vit en, så det blir till att sola lite hemma innan man kan visa sig på stranden med den ;) Och så köpte jag ett par rosa shorts, love! och turkosa solglasögon, ännu mer love! Som jag letat efter det, och så fanns det på gina för 59kr.

Nu ska jag iväg till skaaaaara på klassfest med världens bästa klass (ibland) och grilla och ha det mysigt. Vi har köpt ett partytält för fan ;) kommer bli lyckat. Fira jocke måste vi också göra såklart!

puss, hanna

allt blev visst i kursiv stil, går inte att ändra nu konstigt nog, men ajaaaa!


Varför?!

Måste bara börja med att säga att jag är väldigt väldigt väldigt stolt över mig själv, av många anledningar egentligen men det jag menade just nu var att jag skrivit klart min psykologiinlämning på mindre än 4 timmar och då har jag suttit vida datorn också. Kändes ju mindre bra att jag sköt upp det till sista minut eftersom det ska ju in imorgon, men aja, jag är alldeles för skoltrött nu.
Annars då, idag var det konfirmation i falköping, usch för staden men man får ju offra sig för simon. Och blir ju inte ofta man åker dit iaf, eller aldrig asså, haha.

Men ska kolla på film nu så heeeeeeeeeeejdå eller något.
puss, hanna

noooooooooooot good!

Fy vilken bra dag det har varit idag... NOT! Haha. Fattar inte att jag inte lär mig. Igår var jag, anna, stina och karro i skövde. Vi skulle till bogrens men tror fan inte vi gick dit, för isf har dom gjort om en jäkla massa där. Haha, tror det var husaren vi gick till istället, hm.. Iaf det blev lite för mycket av det goda(äckliga), och jag tappade mobilen på ett inte så bra ställe så den pajade. Yey, jag ska nog inte ha någon mobil egentligen.. Världens gulligaste stina ringde min pappa så att vi kunde komma hem. Förlåt tjejer!  Idag när jag vaknade mådde jag inte så bra. Jag har levt i min säng och inne på toaletten idag kan jag ju säga. Usch! Ätit har jag inte heller gjort, går liksom inte.
Men är rätt glad ändå, konstigt nog. Fick iaf en ny mobil, tur det. Och var nästan bra att den gick sönder helt för den var jätte konstig innan, den typ gick in på saker själv eller ah svårt att förklara. Annars vet jag inte vad jag är glad över för finns inte speciellt mycket egentligen, eller jag vet inte. Jag vet inget, bäst så!

Nu bakar pappa paj så hoppas jag kan få i mig lite för det går bara inte missa!
pussss, hanna

Måste också tillägga att jag har världens bästa mamma och pappa ♥

Äntligen!

Provet är över och nu har vi bara psykologi-inlämning närmast, och graf deadline men det är jag nästan klar med. Provet gick iaf skit, men vad kan jag göra åt det, inget! Så varför tänka på det. Bara göra mitt bästa nu i slutet.

Dagen har varit.. kall! Slutade 12 och åkte hem och la mig i sängen och vilade. Har frusit så förbannat hela dagen asså, och det känns verkligen inte bra. Jag har alltid varit den som tyckt det varit varmt i vårat hus, men nu det senaste fryser jag hela tiden.. Vad kan det bero på eller?

Har egentligen inte mycket alls att skriva idag, men har inget att göra, haha. Har tänkt massa fel tankar idag, känns så inte bra! Fattar inte varför jag itne kan släppa det.. eller jo det är för att du bara finns där hela tiden. Orkar inte.

jaa, nu försvinner orden och finns inget mer att säga. Snart kommer joakim..
ah. pusshej, hanna


pluggpluggplugg

Orkar inte plugga..! Spanskan är över som tur är, det gick skit bra. Fattar inte vad jag var nervös över för det var verkligen hur lugnt som helst. I min "grupp" var det jag och sofia. Haha. Och så var kerstin med då såklart. Pratade om jobb och gick helt okej asså. Men nu är det ekonomiprov imorgon, och jag började plugga 6 någongång och jag har inte varit speciellt aktiv om man säger så. Men är verkligen så skoltrött nu och orkar inte! Plus att man har så mycket annat i huvudet som känns så jäkla mycket viktigare, fastän det inte är det.. Finns ju inte så mycket att göra åt saken, eller inget jag kan göra iaf, men ändå är det jag som tännker på det dygnet runt. Mindre kul om man säger så.. Hatar allt!

Ja men jag måste fortsätta plugga nu. Så jag kanske kan få ett vg i betyg iaf..

pusss, hanna


Det här kan man också göra på lektionen. Man blir väldigt glad iaf att tänka på att det är 4 veckor kvar till skolan slutar och bara 19skoldagar.. Helt sjukt! Det är ingenting! Längtar som fan!

yeeeeey!

iiiihhh :D jag har nu ÄNTLIGEN köpt en mobil. Det blev den där samsungen, som jag visat förut. Orkar inte vänta längre och kan inte beslagta joakims mobil hur länge som helst. Nu ligger den där så fint och laddar och vill bara starta den nu!! ;D haha. Blev dock en silver, trodde det skulle finnas svart men det gjorde det givetvis inte så det fick duga :)

Och ännu en grej. Har köpt världens finaste klänning. Blev som kär med en gång när jag såg den, så kunde helt enkelt inte motstå att köpa den! Det är en tubklänning med mönster i alla möjliga färger men rätt dova. Och det finaste av allt är att den är rosa längst upp och som ett band under bröstet. Åh...! :D haha. Och vad väntar i frysen? Ben&jerrys :R Kommer ej ihåg vad det var för smak men det var choklad i och nötter! Känns som en bra dag, right? Jaaaa, men plugg har den inte ägnats åt tyvärr. Men jag orkar inte. Känner bara för att skolka hela veckan.

Menmen, nu ska jag faktiskt försöka skriva lite på spanskaföredrag jag ska ha. Det låter ju inte alls svårt, inte för mig iaf jag är ju bäst på spanska. Så att stå och prata om ett ämne i 2minuter och förbereda diskussionsfrågor så dom i min grupp kan diskutera om det i 5minuter är ju inget. Rätt lätt, jaa! (ironi så det skriker om det)

puss, hanna

love story

Nu var det riktigt länge sen jag skrev, dåligt dåligt. Förra veckan spenderade jag min tid framför datorn, framför tv:n eller med jocke. Klippte mig också i fredags. Inget speciellt alls, ville bara få bort det slitna. Hmm.. kan inte komma på så mycket mer att skriva om veckan. I lördags däremot åkte jag, stina, sofia, anna och julia in till skövde på kvällen. Satte oss på pim´s och åt lite mat och tog en cider. Sen tänkte vi att vi måste gå in och kolla inne på vatra, det var la helt okej. Fast just i lördags var det inte så mycket folk och jag var på lite halvt humör. Men kul att bara göra något spontant liksom. Kvällen slutade med att vi satt i en rabatt och kollade ut över skövde resecentrum och väntade på bussen, myyysigt! Tack för en bra kväll tjejer ♥

Var hemma sent, och kunde inte sova heller. Och var tvungen att gå upp 9 på söndagen, så 5timmars sömn.. inte tillräckligt! På söndagen åkte vi iaf till jönköping och david! mysmys. Jag var då tvungen att laga hans byxor som gått sönder, vill inte ens veta vad han gjort! Och sy fast en dragkedja på hans overall. Det är asså en sån som dom måste ha varje gång dom går ut. Och man får inte tvätta den.... Så den stank aset! haha. Men klagade inte.. eller joo när jag var hungrig men annars så :p Blev lite shopping på A6, sämsta affärerna har dom men.. Hittade såklart inget, elelr bara ett armband.
När jag kom hem skulle jag ju plugga matte, men det kändes inte så jäkla kul! Så gick och la mig och sov, eller tänkte sova iaf, men gick ju sådär. Fattar inte hur jag inte kunde sova då, eftersom jag var så jäkla trött. Men det gick inte. Blev så himla arg! haha.
Idag var jag inte taggad på att gå upp 6 asså. Men var tvungen, eller var ju totalt onödigt men. Åkte hem tidigare från skolan för pallade inte vara där, ingen som kollade närvaro och politik är iiiiinte min grej! Så nu har jag precis ätit världens godaste mat och ska nu försöka plugga matte eller sova lite kanske? ;) Ne måste nog plugga, kanske ska till lidköping eller skövde sen så måste klara av det här nu. Måste göra spanskan med, fan!!!

pussss, hanna

Romeo, take me somewhere we can be alone

Heeeeej!

Är på sjukt bra humör, så därför en sjuuuuukt bra dag!
Idag har jag då varit i skolan, började 11 idag igen eftersom naturen var inställd, vilket vi ÄLSKAR! Hade svenskaprov som gick mindre bra, hade tränat in helt fel saker. Men oskar inte bry mig, kommer säkert inte kunna få högre än g nu ändå. Aja. Hade graf idag med, och lite smått surt att man börjar tycka det är kul nu när det är 3lektioner kvar. Men nu är det ju bara att köra på och hoppas mitt hotell blir bra. Snart klar är jag med, har bara en annons och lite på matsedeln kvar, vilket känns väldigt skönt så jag slipper åka in någon annan tid eller stressa som fan. Efter skolan åt jag en macka och sedan iväg till gymmet (stavas det med två eller ett m?!) med louise. Och vi körde spinning, box och core. I en och en halv timme höll vi på och jag var heeeelt död kan jag säga! Efter boxen ville jag bara ligga och sova. Men körde på och klara det!!! Haha. Är inte så vältränad, måste nog fixa det! ;)
Och när jag kom hem fortsatte jag på det braiga sättet och övningskörde i en och en halv timme. Yey, bäst är jag fan! Känner mig väldigt bra :)

Har ju inte berättat något om valborg såg jag nu, dåligt! Det var förfest hos anna med alla. Så jäkla kul var det. Efter det bar det  iväg till stadt, mindre kul var det la där. Var på lite dåligt humör och alkohol gör det inte bättre om vi säger så. Men aja det är sånt man får ta. Men kvällen var sjukt lyckad! Älskar er alla, ni vet vilka ni är! ♥

Nu kanske jag ska sova snart eller kolla ännu ett avsnitt av oc. Parisehjulet ♥ :)

pussss, hanna

love story med taylor swift, älska låten!

RSS 2.0