Moon river

Hej!

Det har varit en väldigt seg helg. I fredas var david hemma så det blev till att vara med honom för han skulle åka hem på lördagen igen. Ja, så jag gjorde alltså inget!
Sen på lördagen satt jag hela dagen och kollade på prison break sen på kvällen hade jag och karro tråkigt så jag drog hem till henne. När jag kommit dit bestämde vi oss för att cykla in till skara, vilket vi gjorde, till mcdonalds, haha. Asså när vi gick in satt det typ 20 småkillar där inne och när vi gick in busvisslade dem och sa grr. Man liksom bara kom igen när du är lite äldre alltså. Orka att så små gör sånt eller?!
jaja. vi satt där och åt och pratade sen cyklade vi hem igen, och jävlar vad mörkt det var då! Och karro ska alltid skrämma upp och säga vad va det, hörde du nått. Haha. Sen satt vi och kollade på film och lite sånt, rolig kväll med andra ord!

Idag väckte mamma mig vid typ tio och sa att dem skulle iväg till torp och överby, och eftersom jag hade ett stort behov av jeans va det bara att gå upp och fixa sig lite snabbt. Sov hela vägen ner/upp(vad vet jag vart det ligger). Köpte ett par jeans(!), en grå tröja, en grå t-shirt med spets ifram, mjukisbyxor, två t-shirts, puder, en kopp och fat, bh, trosor och strumpbyxor! Tror det var allt.
När jag kom hem städade jag ut lite i min garderob så att jag får plats med nya kläder, så nu ser det ut som helvete över min garderob, menmen.

Och nu sitter jag här och kollar på en prinsessas dagbok 2, grymt roligt!
puss ♥

Torsdag

Hej!
Dagen började inte bra idag, blev så jäkla förbannad! Från och med nästa vecka kommer jag få börja 8 på torsdagar när jag brukade börja 9. Så nu får jag gå upp typ 1 och en halv timme tidigare plus att vi har hål efter det i en och en halv timme! Det var bara några som fick btya grupp och såklart blev det jag! Helvete då.
Jaja, annars har dagen varit toppen. Hände inte så mycket speciellt. Men efter skolan åkte jag och stina till skövde där albu redan var och så shoppade vi lite. Jag hittade bara lite underkläder men ändå. Hade tänkt köpa ett par jeans men hittade inga. Inga av dem jag har passar längre, så har typ bara två som sitter bra och ett par av dem är svarta. Så det börjar kännas lite akut nu.

Jaja, Nu måste jag egentligen plugga matte men orkar verkligen inte! Får gå som det går imorgon känner jag.
ska kolla prison break nu, måste kolla klart på hela säsong tre till på torsdag nästa vecka. För då börjar fyran på tv.
puss ♥



you look great

Onsdag

Hej!

Det har varit en mycket bra dag idag. Varit ovanligt glad! Lektionerna gick jätte fort, man lär sig faktiskt något på spanska-lektionerna nu, man har nästa lärt sig mer nu än vad vi gjorde på hela förra året. På ekonomin gjode vi typ inget, eller vi satt i grupper och jobbade så det blev det lätt att vi inte jobbade! Sen var det bara estetisk verksamhet (kommer inte ihåg vad det heter?) bild var det i alla fall. Ja och att sitta och måla och prata i två timmar klarar man lätt av. Det var vi och bf:are, haha, lektion med emelie alltså, nice eller vad! Bäst på att måla är hon också!

Aaa, när jag kom hem satt jag vid datorn och tv:n lite och åt mat, sen åkte jag iväg till gymmet för första gången. Springmaskiner är såå roliga! Finns inget annat att säga. I alla fall när vi var klara blev det bastu ett tag med, hårinpackning på också, mitt hår luktar så gott just nu! ;p
Kommer nog inte kunna röra mina armar i morgon är jag rädd för. Är så klen i armarna så det var ju skit jobbigt!

Nu sitter jag här och kollar på project runway, har inte följt det men det är final nu i alla fall.
puss ♥

Tisdag

Väldigt slapp dag idag. Började med att jag åkte till tandläkarn vid typ halv elva och fick sitta och vänta där i typ 40 minuter, mindre roligt asså. Sen när jag väl fick komma in var jag där inne i max två minuter och han sa bara att jag skulle få vara på en kö-lista på två år. yay på den! Shit vad arg jag var, men för att göra det ännu roligare missade jag en buss jag kunde åka med på nån minut bara. Så pappa hämtade mig och körde mig till skolan, hade fått vänta två timmar annars.
Jaja, tänker i alla fall säga nej till tandställning om jag får den innan jag slutat skolan och allt, nej usch vill inte ha den efter heller! fan heller.

När jag kom till skolan hade vi en lektion på en timme där vi läste och sen kollade på en film. Typ världens sämsta men, det som skulle vara blod var typ orange, haha, så fult var det.
Sen hade jag grafisk kommunikation. Satt och lekte i illustrator, sjukt slappt med andra ord! Sen var det bara att åka hem.

Har inte gjort så mycket mer än att städa lite i mitt rum nu. Men måste göra spanska läxa men jag fattar inget, och då menar jag verkligen att jag fattar verkligen hur jag ska göra. Sjukt irriterande. Men jag gör det jag kan och sen skiter jag i resten.

Lägger in en bild med efterson jag totalälskar mitt hår idag. Men igår var det ännu finare! Ska kanske sluta platta håret?! Värt att tänka på. hade alldeles för mycket tid i morse så det blev en del ego-bilder, haha. Det blir så när man har tråkigt.

Men måste plugga nu, klockan börjar bli mycket och jag har inte ens börjat, men ajg blir så arg när jag inte fattar!
jaja, tjattjat.
puss

fan

Måndag

Skola idag, shit vad trött jag var när jag gick upp i morse alltså. Borde vara olagligt att börja så tidigt när man måste åka buss till skolan! Idag har det inte hänt så mycket. Fick dock veta en sak om en person och fattar inte hur man kan vara så dum i huvudet! Usch hatar han ännu mer nu än innan, vilket är svårt! orka...
Jaja, ska inte prata mer om det blir bara arg. Skolan var helt okej idag annars, alla våra lektioner är ju på bara en timme typ så det känns väldigt slappt.

Igår blev det övningskörning ett jäkla tag. Verkligen sämst är jag! Men det kommer nog gå detta. Gjorde inte så mycket mer tror jag. Hade väääldigt tråkigt på kvällen, det var nått helt sjukt. Kunde inte sova heller så satt vid msn typ hela kvällen in till natten. Men det var roligt det med!

Måste komma på hur jag ska göra nu, åka till gymmet eller gå ut och springa. Orkar verkligen inte åka in till götene för tillfället så det får nog bli att gå till spåret istället. Ska nog göra det nu annars blir det nog inte av! haha
puss ♥



sakna <3

Veckan

Kanske ska ta och uppdatera lite här nu, har ju så tråkigt ändå. Vet inte när jag senast skrev men har varit i skolan hela veckan, och det har varit bra. Vi har ett rätt slappt schema om man säger så. Sen har jag varit med martin några gånger efter skolan men det kanske jag skrivit?! Jaja. Har också varit på gymmet så nu har jag en gratis prova-på-vecka nästa vecka. Kommer nog bli bra de! Sen i fredags började jag må jätte dåligt så jag bestämde mig för att åka hem. Med en gång när jag kom hem spydde jag. Mysigt värre! Så jag har alltså varit sjuk hela helgen men mår bättre nu. Har typ legat i sängen hela helgen och kollat på prison break. Kul... not!

Men men inte så mycket man kan göra åt. Tror nog jag ska fortsätta kolla på prison break nu.
puss ♥



sakna <3

skola

Heej.

Första dagen i skolan avklarad. Dagen började med att vi pratade med mentorerna i knappt en timme sen hade rast i två och en halv timme. Fun! Vårat schema är ju rätt bra annars, jätte slappt verkligen, om man jämför från förra året. Det kommer nog bli bra detta!

Efter skolan hängde jag med albu hem för att gå till gymmet och fixa gymkort. brabra. Blev några vändor där ute i götene eftersom det var stängt först och grejer. Fattar inte hur man hittar i götene, är helt lost där asså. haha.
Jag försökte ta en fin hoppbild på albu, men det blev tyvärr ingen bra, kameran var alldeles för seg. Men jaja.

Åkte bussen hem och dem hade flyttat busshållplatsen, varför?! Värt att göra det eller. Jaja, kom hem i alla fall. Och väl hemma kollade jag på prison break, vadå bäst serie just nu eller. Men one tree hill säsong kommer ut 1 september har emelie sagt så hoppas på det! :D

Men nu ska jag nog gå och kolla på tv, i "mitt" rum! :D Haha. Kanske ska kolla när jag börjar imorgon med.
puss ♥


Dagen före

En dålig dag idag, skolan börjar imorgon, david har flyttat, är trött och har ont i huvudet. Men har tröstat mig med lite shopping, blev en svart kortare tröja skit snygg, en långt grått linne, en väska och en ring. inte så mycket, men pengarna är snart slut. Har typ aldrig haft såhär lite pengar på mitt konto, scary. Men vadå jag får ju pengarna för att göra slut på dem.

Och david har flyttat nu till jönköping. Behöver jag säga att det är sjukt tomt utan han här hemma, ingen som kommer och stör och håller på hela tiden. Hur klarar sig ensambarn?! Jag har nästan fått panik redan nu och han flyttade igår. Nej usch. Det ända positiva med det är att jag kommer få hans rum snart som är aningen (läs: mycket) större än mitt. Plus med en tv i (y)

Jaja, skola imorgon alltså. Kom på nu att jag inte har nån aning när vi börjar men jag gissar på 8, tror det var så. MIndre kul att gå upp typ 6 imorgon då, eller går nog upp halv 7 istället, orka.

Ska gå och göra lite sallad nu som jag lovade.
puss ♥


Torsdag

Redan torsdag nu, vilket betyder att det är endast 5 dagar kvar till skolan börjar... vadå deprimerande! Så man får ju göra det bästa av de dagarna som är kvar. Igår städade jag så får börja med att njuta idag då. Fattar inte hur mycket skit jag har i mina lådor. Och jag förstår inte varför jag slänger in alla kvitton där, ofta jag ens behöver dem. Så nu har jag slängt allt de och massa annan skit också. Massa pengar hittade jag också, har en plats där jag lägger alla mina småkronor och tjugor som jag har, men det hade jag glömt bort och så hittade jag gömman igår, haha! Vad smart man är. Då är det ett bra gömställe i alla fall ;)

Idag gick jag upp tidigt, eller 10 men det är rätt tidigt. Tänkte gå ut och springa lite men det regnade massa så sket i det. Blev att jag satte mig och lyssnade på musik. Nej jag är inte alls besatt av Miss Li och Veronica Maggio, haha. Bra skit det där.

Men nu ska jag hitta på nått  att göra.
puss ♥

Kulturkalaset

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men har verkligen inte orkat bry mig om datorn och bloggen de senaste dagarna. Men det jag gjort är typ att jobbat, vart med albu, vart i götene och kollat på prison break. Lite sammanfattat sådär.

Men nu till det jag skulle skriva om... Igår var jag och lisa i göteborg. Sjukt bra dag blev det! Blev en himla massa bussåkandet också. Först buss till götene där jag var tvungen att vänta på nästa buss ett tag så jag gick till ica och köpte en tidning och jag började shoppandet i götene faktiskt. Gick in på en sko affär dem hade där och köpte ett par vita tygskor. Jepp, vem kunde tro om det om lilla götene, haha. Sen blev det i alla fall buss till källby där jag mötte upp lisa. Tåg till lidköping, tågbyte till herrljunga(?) byte där också och till göteborg äntligen! Såg en människa som var sjukt lik snygg-erik! Japp, snygg var han! haha.

Göteborg var jätte mysigt, vi gick runt i affärer och om jag shoppade! Kände mig fattig på tåget hem där. Det blev i alla fall en adidas väska, en adidas tröja, äntligen(!) som jag letat efter en sån, ett långt grått slappt linne, en jätte stor t-shirt som jag sitter och myser i nu, ett vanligt långt svart linne, en jätte söt typ kortare tröja med lite spetsliknande mönster på, ett par svarta chinos, en stor svart ring, love på den, och en nyckelring, dem vita skorna då och lite saker till skolstarten. Aaa, tror det var allt. Sjukt nöjd med det!

Vad gjorde vi mer... vi åt ju såklart på vårat vanliga matställe. Thaistället i arkaden, ett måste när man är i gbg! Nästan så att man längtar till att åka dit bara för att äta den goda maten. Vi äter alltid samma sak också, wookade äggnudlar med kyckling, mums! haha.

Sen efter allt det bar det av till götaplatsen, som gick förvånansvärt bra att hitta! Lisa har ju lite mer koll på gbg än jag, tur det! Där kollade vi på Miss Li, vadå lycka! Jätte bra var det trots det hemska vädret. Hade ju inte hört alla dem låtarna hon spelade men har laddat ner nu ;) Så himla söt var hon!


När hon hade spelat var det typ en och halv timme kvar till Moneybrother började spela, så vi gick till mcdonalds och tog en glass. Och det skulle jag inte gjort! Tål inte mjölk men det har typ försvunnit helt och jag brukar äta mjukglass annars har ju ätit det flera gånger på mcdonalds. Men jag fick så ont i magen så trodde typ jag skulle dö! Men jag bet ihop och vi gick tillbaka till götaplatsen och satte oss och väntade. Det började gå över efter ett tag. Aldrig mer mjukglass säger jag!!! Nej usch!

Moneybrother var i alla fall jätte bra dem med. De gjorde det så roligt i mellansnacken, haha. Super kul var det! Lyssnar ju inte på dem egentligen, har ju bara hört dem kändaste låtarna nån gång. Inte min stil av musik annars men det var bra!

Väl där träffade vi två söta tjejer från götene, sofia och sofie, som vi fick skjuts hem från skövde, tack! Sen var denna dag slut. Kom hem 1 och då kollade jag på prison break sen sova efter det!

En väldigt lyckad dag måste jag säga! :D Måste göras om snart igen lisa! Ni kan ju också försöka hjälpa oss och se några turkiska drag på lisa! Haha, internt! Men oj vad kul det var!

Blev en himla massa skrivet, men får ju kompensera för att jag inte skrivet på typ en vecka.
Nu ska jag nog gå och kolla om nån är vaken här och kanske kolla på tv.
Puss ♥

Onsdag

Hej!

Glad är jag idag. Eller det har jag vart dem senaste dagarna. Det började i måndags när det var en helt underbar kväll! Sen i tisdags fick jag mina saker från cocoo.se en jätte fin klocka i vitt, och ett turkost peacearmband. Blev skit nöjd! Sen samma dag åkte vi till jönköping för att kolla på davids nya lägenhet, eller jag hängde med för att gå på A6 sen ;) Ja, david ska bo i råslätt, en förort till jönköping typ. Fanns inga andra lägenheter lediga så han fick ta det tillsvidare. Kan ju säga att jag aldrig skulle våga bo där. Haha.

Men glädjen försvann lite på kvällen där när jag fick reda på att de som går samhäll-samhäll i våran klass, som är kanske 7 st eller nått, måste byta klass! Asså jag fattar inte dem kan ju inte splittra våran klass när vi har gått i ett helt år! Det kan inte få bli så i alla fall! Sjuka skolfan! Nej, så kan dem inte göra!
Hoppas att allt ddet där löser sig, kommer bli jätte tråkigt annars!

Ska snart iväg till albulena nu, kul kul! Och så ska jag nog jobba imorgon.
Men måste ringa albu nu,
Puss ♥

Klippning

Hej! Vilken rolig dag jag har hat idag, har i alla fall varit ute lite. Haha. Har som sagt varit och klippt mig och gud vad het jag har blivit nu. haha, skämt för er som inte fatta. Ne, men jag blev nöjd, skönt att få bort min utväxt på typ 10 cm! Hade en ny frisör idag och det är ju alltid lika läskigt, men det blev faktiskt bättre än det brukar.

När jag kom hem 2 timmar senare satte jag mig och kollade på O.C.

Och nu ska jag iväg, Pusshej ♥


Måndag

Hej. Vaknade alldeles för tidigt idag, halv tio gick jag upp. Kunde inte sova. Det finns verkligen inget att göra när man går upp så tidigt, inget bra på tv:n är det heller. Sämst verkligen. Så just nu sitter jag här och har super tråkigt.
20 över 1 går bussen in till skara så det är skit långt kvar. Ska klippa och färga utväxten idag. Behövs verkligen, ser typ inget för luggen hänger ner till munnen nu. Har behövt klippa mig as länge också, bara någon vecka efter skolan hade slutat sa jag att jag skulle klippa mig. Så nu längtar jag!

Ska fortsätta kolla på Jay Leno Show nu, suger!
Puss ♥


Fun...

Hej.
Idag är det inte min dag känner jag. eller har inte gjort ett skit, så har väl inte testat heller. Varför gör man saker man vet att man kommer ångra sen, eller jag gör det i alla fall. fanfanfan.

Hoppas att detta går över. Ska klippa mig imorgon, kul... eller typ inte.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på O.C. och äta vindruvor och helst sluta tänka också. Går det? att inte tänka på något asså. Aldrig funkat för mig i alla fall.
Hejdå.


Always

Hej, vad gör alla? Själv har jag precis kollat på en film, lite smått konstig sådär så tröttnade rätt fort. Men men. Idag har det hänt mycket här! Lovar er...
Jag har varit ute och sprungit en liten stund, duschat, kollat på tv, suttit vid datorn. Ja... Rolig dag detta. Har börjat spela ett spel också. David fick med det när han köpte dator, typ en demo var det tror jag. Grymt roligt var det! Kommer inte ihåg vad det hette nu, men det var ett sånt där spel när man är en gubbe som går runt och dödar massa, och sånt ni vet.. det var roligt i alla fall, går ju inte sluta spela heller, man blir helt fast. Men var tvungen att sluta spela eftersom jag fattade inte vad jag skulle göra nu, hjälp någon?!

Har bara babblat på det över så det finns ingen mening med att läsa det, om ni inte vill bli utråkad såklart. Men jag skriver faktiskt blogg för min skull, för att skriva av mig när jag har nått viktigt att skriva eller när jag bara är uttråkad helt enkelt.
Puss ♥



sakna

Give it to me

Hej hej!

Mindre fin dag idag, hoppas värmen kommer tillbaka lite till innan skolan börjar i alla fall. Happ... när var det jag skrev sist, tisdag va? :/ I alla fall, på onsdagen åkte jag med pappa och david till lidköping och ett par svarta ballerina skor hängde med hem. Som förresten ger väldigt onda fötter efter ett tag! Sen gjorde jag nog inte så mycket mer den dagen, eller jag var nog ute och sprang på kvällen, eller det var nog i torsdags. jaja, skitsmma. Var i alla fall ute och sprang en dag. Kollat på O.C. har jag gjort en del också. Börjat på andra säsongen nu, bra skit.
Igår :/ då var jag nog ensam hemma på dagen, jo så var det, och jag solade och tränade lite. Sen på kvällen blev det O.C. ute på altanen med david. Sen klockan ett(!) kom martin hit och vi var ute och gick lite. Till sörbo (fotbollsplanerna i lundsbrunn) bland annat, man måste gå genom en skog för att komma dit, inte min idé såklart! Haha. Sen vid tre var vi hemma hos han och kolla på film, Ps. I love you bra film säger jag bara! Det har inte blivit tillräckligt med sömn denna natt med andra ord. Men va fan, man har ju sommarlov! Som snart är slut... Usch, orka skolan nu.

Ja... nu sitter jag här och lyssnar på Give it to me med Miss li. Man blir genast mycket gladare när man lyssnar på hennes låtar. Men ska nog ut och springa lite snart. See ya!
Puss ♥

RSS 2.0