Sjuk

Valborg idag och jag mår inte alls bra, känns som jag har feber (har inte orkat kolla om jag har), jag hostar, är förlyld och har ont i halsen. Inte alls roligt detta. Hade ju inget planerat men var tvungen att tacka nej till Lisas förslag så det var ju lite tråkigt. Men jag hade nog inte varit så trevligt sällskap ändå, är väldigt trött också.
Tycker ju valborg är grymt överskattat så det gör inget. Imorgon däremot, då ska spanskagänget träffas igen. Ska bli riktigt roligt! Måste bli frisk till det, måste! Får gå och lägga mig tidigt! Haha, säkert!

Skolan idag har varit bra, hade samhällsprov. Ett litet mindre skulle det vara men tyckte det var ungefär lika stora som de andra. Jaja. Det gick typ bra tror jag, eller det gick inte dåligt i alla fall. Annars har det inte vart så mycket, inget speciellt sådär.

Okej nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på en bra film tror jag! Ja jag ska kolla på "prinsen och jag" väldigt gammal, men jag tycker den är bra! Haha. Sen blir det nog en till ikväll!
Ha en trevlig kväll och valborg! Puss ♥

image51

Tisdag

Kändes rätt skönt att komma hem klockan halv tolv måste jag ju säga. Idag har vi haft en hel dag med engelska. Vi hade nationella på morgonen och sen typ en kvarts engelskalektion. Så vi fick åka med 20 över 11 bussen. Provet gick nog inte så bra. Det var verkligen jätte svårt, tyckte jag i alla fall. Men men, jag gjorde det bästa jag kunde. Egentligen ska jag plugga nu men orkar inte. Karro skulle komma snart, eller antingen halv ett eller kvart över två tror jag. Så då tänkte jag ju plugga nu innan hon kom, men nej! Orkar inte skolan mer, dem här lediga dagarna kommer inte helt fel alltså, ska bli riktigt skönt! Ska man göra på valborg då? Karro kanske hade något men det var inte säkert. Jaja, varför sån panik över valborg egentligen?! Är man helt mobbad om man inte har något att göra eller vad? Kanske... Vem vet.

Men nu ska jag i alla fall kolla på tv. Kanske är nått bra.
Puss ♥

Måndag

Nu har ännu en måndag försvunnit helt. Idag i skolan hade vi bara spanska, engelska och samhäll. Och på spanskan kollade vi på film typ hela lektionen, engelskan var vi i datasalen och gjorde lite grammatikövningar två och två, utan lärare också så vi prata en del om helgen också ;) Haha. samhällen jobbade vi däremot, eller vi hade genomgång om provet på onsdag så vi satt och skrev hela lektionen. Efter det gick till rosers och skulle lyssna på en föreläsning. Det var lite för segt i mitten men i början och slutet var det bra. Man förstod honom verkligen.
Efter föreläsningen var vi några som gick iväg och kollade på Sofias klänning hon ska ha på MV-balen. Shit vad fin den var, eller Sofia med asså! Jätte fin verkligen.

Sen gick jag och Tamara till teglas busshållsplats, kändes knepigt att gå på där, och där träffade jag Louise. Sen när vi var framme i Lundsbrunn bestämde vi att gå och köpa glass. Så det gjorde vi och gick runt lite i Lundsbrunn. Efter ett tag var jag tvungen att gå hem och plugga, Usch! Jag hatar samhäll! Det är så tråkigt och svårt! Men men, tränade lite på engelska också. Vi har nationella imorgon, men det finns inget man kan träna på precis, så det har inte blivit så mycket ändå.

Men ska kolla klart på Nytt läge nu.
Puss ♥

image51

Tidigt

Alltså klockan är kvart över sex och jag kan inte somna om. Det är inte bra, jag är ju jätte trött men det går inte somna. Ååå!
I alla fall var det klassfest igår och det var verkligen jätte roligt! Kvällen började så att Tamara kom och hämtade mig och vi åkte till munken (?) Sen kom vi hem till Martin, och det blev några turer fram och tillbaka till willys (?) och munken, men varför är våran lilla hemlighet Sofia ;) Haha. Sen började grillningen och allt annat. Skit skoj var det verkligen. Vi åkte hem rätt tidigt, för att alla andra gjorde det, och vi började nog för tidigt. Så jag var hemma nån gång vid tolv. Och gick och la mig med en gång, somnade rätt snabbt tror jag också, gick och la mig typ 10 över tolv och jag hade fått ett sms av karro 14 över och edt märkte jag inte.
Men jag vill sova nu, ska försöka nu, för liksom 5 timmars sömn räcker inte!
Puss och god natt ♥

Lördag

Nu är det lördag då, vaknade klockan halv ett av att mamma kom in och sa att Tina och Simon skulle komma om en halv timme. Det var ju bra att man fick veta det i tid. Men men, sitter fortfarande i pyjamas ändå. Kollar på so you think you can dance reprisen nu. Nej, nu åkte Daniel ut, Han var ju så bra. Asså nu har alla jag tyckt om åkt ut, det är inte alls lika roligt längre.

Sen ikväll blir det fest med klassen. Ska bli riktigt kul. Vi skulle nog åka vid fem någon gång så det är inte så långt kvar. Men orkar inte skriva mer nu.
Puss ♥


Fredag

image52Är hemma nu, och jag är väldigt trött. Jag har vart på kalas hos Tina nu. Alltså man ska inte ge en sångbok till medelålders kvinnor som har druckit alkohol. Det blir inte roligt asså. Haha. Men nu är det över i alla fall. Och imorgon blir det klassfest :D Shit vad roligt det kommer bli! Längtar.

Min dag annars då... Den har varit mycket bra trots provet vi hade då. Historia, men jag tror det gick rätt bra. Men hon var ju helt dum när sista frågan inte var något vi hade gjort och de var från tidigare erfarenheter från 9:an. Ofta eller... Tänk om inte alla gick igenom det då då?! Helt störd. Och sen efter provet var vi tvungna att ha svenska fast vi har samma lärare, ingen jobbade något. Sen gick vi tidigare så att vi hann med bussen. Tror vi fick de, hon sa inget i alla fall. Haha. Kom hem vid tre typ och vi skulle åka igen vid halv sex.
Blev uppsatt hår idag, har nog seriöst inte haft det på jag vet inte hur många år, det var väldigt väldigt länge sen. Men jag gillade det, kändes bättre till hur håret är klippt nu. Jaja.
Nu har jag kollat på Notting hill, den filmen är ju bara hur bra som helst. Den kan man kolla på hur många gånger som helst, tröttnar aldrig.

Men nu ska jag kolla lite på tv sen gå och sova.
Puss ♥

Tävling!

Hittade en tävling på Elins blogg om dessa fina strumpbyxor från Evas underkläder. När jag såg dem var jag ju bara tvungen att vara med. Kommer ju säkert inte vinna dem men det skadar ju aldrig att testa ;D Har börjat gilla mönstrade strumpbyxor sen jag såg dem Elin hade på hennes blogg var jag fast! Haha.
Var med och tävla du med.

Puss ♥

24 april

Tillbaka igen.. Jag skrev ju inte ens om det blev bra. I alla fall det blev det, blev väldigt nöjd. Mycket ljusare, även om jag bara slingade hårbotten känns hela håret jätte ljust. Och luggen blev även lite kortare så att jag ser något. Haha.

Dagen har varit bra. Vi sprang vickis idag, det är ju lite mindre kul alltså. Det gick bra eller mycket över förväntat i alla fall, för att inte träna något knappt som jag gör så gick det jäkligt bra. Och jag förbättrade mig från förra året, det är också positivt. Sen efter idrotten var ajg tvungen att vänta på att jag kunde gå till frisören. Och Sofia skulle också vara kvar i skolan så vi satte oss i cafeterian och pluggade lite historia.

Men jag måste plugga lite det sista nu, sen får det räcka, kommer bara blanda ihop allt annars.
Puss ♥

image50

Nyklippt

Nu är jag äntligen hemma! Efter skolan idag var jag och klippte mig och asså jag kom dit halv tre och jag hann precis till bussen som gick halv sex nu. Det tog alltså tre timmar att klippa och färga hårbottnen. Helt sjukt långsamt tycker jag i alla fall. Det brukar gå snabbre när jag slingar hela håret liksom. Men fick vänta en massa och sånt. Men det var rätt lugnt eftersom jag satt och pluggade till historia provet som vi har imorgon. Det blev lite mer effektivare än om jag sitter hemma, för där kunde jag ju inte göra något annat då var jag tvungen att plugga.

Men nu ska jag äta.
Puss ♥

Onsdag

Tänkte skriva lite innan jag ska börja plugga.image49
Dagen har varit förvånande bra. På spanskan kollade vi på film så det var rätt lugnt. Och sen på den evighetslånga rasten gick jag, Tamara, Lina och Sofia ut med Linas hund och sen gick vi och köpte en glass. Och det var den godaste glassen jag ätit! Så jäkla gott var det. Sen när vi kom tillbaka åt vi och satte oss i biblioteket och väntade på att samhällen skule börja. Sen hade vi samhäll och jag fick reda på mitt prov. Det var över förväntat kan man säga! Och sen på företagsekonomin fick de som låg långt fram gå en timme tidigare alla andra. Och jag och Albulena var två av dem men vi fick sluta ännu en kvart tidigare så att vi skulle hinna med bussen, han är snäll han Lars! På bussen blev jag visst ägd också, men fattade inte varför. Haha. Men Mia och Albulena tyckte det var roligt i alla fall. Ajja.

Nu har jag bakat chokladebollar till plugget. Går så mycket lättare då ;p Men vi hade ingen cocos (?) hemma så det blir inte lika gått. Ajja. Ska plugga nu.
Puss ♥

Klant

Nu har jag pluggat klart för idag. Orkar verkligen inte mer idag. Har inget annat än första världskriget och fram till andra i huvudet nu.

Efter jag hade pluggat klart cyklade jag och David iväg föra att springa i spåret. Allt gick bra där och så, vi sprang några varv och sen när vi skulle cykla hem igen och jag skulle låsa upp min cykel funkade inte nyckeln! Jag hade ju provat den innan vi åkte hemifrån så att jag hade rätt med mig. Måste blivit något fel då, för det gick inte att låsa upp cykeln. Så David fick skjutsa mig hem som förresten var livsfarligt, trodde jag skulle dö. Sen gick jag tillbaka dit med en massa olika nycklar eftersom jag inte visste vilken som var rätt. Sen cyklade jag hem igen. Det blev en lång tur tillslut. Haha. Vilken klant jag är! Men men, lite motion skadar ju aldrig.

Har börjat kolla på en liten bra film nu, så ska nog kolla på den nu.
Puss ♥

22 april

Tagit en paus från pluggandet nu, har historia prov på fredag. Lite mindre kul. Härligt väder ute idag med! Sol! När jag kom hem från skolan idag vid halv ett åt jag bara lite toast sen gick jag och la mig på ute på altanen. Det var så härligt. Det var verkligen jätte varmt. Men efter ett tag var jag tvungen att gå in och börja plugga. Men imorgon ska jag plugga ute istället. Men idag var jag tvungen att sitta vid datorn att skriva så jag har något att träna på imorgon. Jag brukar göra så, det blir mycket lättare när man har allt på samma ställe.

Blir nog antagligen klassfest på lördag. Väldigt kul! Men det är inte säkert att det blir något, men det kommer nog bli något nån gång. Väldigt kul att få lite sammanhållning i klassen. Har jag skrivit detta förut eller, det känns som det. Jaja, då får ni höra det en gång till.

Men jag måste återgå till pluggandet nu.
Puss ♥

Måndag

Nu är det måndag igen då, kändes mycket lättare att gå upp idag. Det blir nog så när det är ljust, man blir på mycket bättre humör, i alla fall jag. Hade på mig lite vårkläder också idag, roligt! Mina nya skor, jag totalt älskar dem! Och ljusa jeans, något jag verkligen förknippar med vår och sommar. Och bara t-shirt, utan att behöva någon tröja över. Brukar ju annars vara så kallt i skolan. Så det var himla skönt.
Missade nästan bussen idag igen, måste nog gå ut tidigare. Men det är alltid mycket saker att göra precis innan man ska gå.

Dagen började med en spanska lektion med Sofia och Anton. Alltid lika roligt, lektionerna går mycket fortare än innan. Och sen en tråkig vanlig dag, med engelska och samhäll. Och sen hade vi geografi i typ tjugo minuter, för vi skulle på en föreläsning inne i stan. Det var lite kul i mellan åt, men han som tuggade tuggummi samtidigt som han pratatde var ju bara störande. Ofta man tuggar tuggummi när man ska hålla i en föreläsning, det enda man hörde var när han smaskade. Men det var väldigt bra och väldigt tänkvärt. Hann med bussen precis, tur det annars hade jag fått vänta i typ 50 minuter. Men jag hann. När jag kom hem gick jag ut i solen och lyssnade på Harry Potter och fången från Azkaban på iPoden. Det är så gött att lyssna så att man har något att göra, tröttnar så fort annars.

Orkar inte skriva mer nu, det blev ju rätt mycket ändå.
Puss ♥

image46

Sol

Klockan är tio och jag är så trött. Efter jag skrev förra gången har jag varit ute i den härliga solen! Längtar så mycket till sommaren nu så det är helt sjukt. Det var verkligen jätte varmt idag ju. Sen vid fem åkte jag iväg till Karro. Vi pratade, kollade i skolkatalogen, hoppade lite studsmatta och kollade på tv. Det var väldigt roligt som alltid. Den där pluggningen blev det inte så mycket med, tränade lite på spanskan som vi har tills imorgon lite snabbt nu när jag kom hem. Orkade inte när det var så fint väder, då ska man vara ute och sola!

Men jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart. Är lite halvt trött.
Puss ♥

Göteborg

Gick upp för ett tag sen nu, väldigt skönt att få sova ut lite.

Igår var jag i Göteborg med Lisa, orkade verkligen inte skriva igår. Tina och Simon var här och sen orkade jag inte. Men i alla fall Gbg var jätte kul. Jag köpte shortsen, bruna och svarta, ett par ljusare jeans, en vit bolero och så köpte jag ett par skor, jag älskar dem redan, det är svarta ballerina i tyg och så är det ett spänne över foten. Eller det är svårt att förklara, jätte fina är dem i alla fall. Och så köpte jag två par långa halsband, väldigt fint till sommaren sen och så köpte jag en ring i guld. Blev väldigt nöjd med det. Jag och Lisa åt på det vanliga stället, thai stället i arkaden. Något att rekomendera. Maten är så himla god men räkchipsen det är absolut det godaste som finns, och med lite soja på blir det himmelskt. Haha. Sen efter många timmar och vi var klara i princip satte vi oss på Condeco (tror jag det hette) Jag drack en hallon smoothie (nej det blev säkert felstavat, ingen aning) och Lisa något annat med jordgubb-mango. Vi satt där och kollade på folk och prata och så. Sen åkte vi med tåget hem, somnade på tåget var väääldigt trött om man säger så. Och så hämtade mamma och Tina mig i källby och vi åkte hem. När jag kom hem provade jag alla kläderna igen. Måste alltid göra det. Sen blev det tacos, var väl inte så där super hungrig men.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hoppas eran söndag blir bra. Min kommer ju inte bli det i alla fall, jag måste plugga historia, JA!! Haha.
Puss ♥

Skövde

Är hemma nu från denna fredag. Skoldagen har varit helt okej. Lite segt mer tre timmar historia bara. Men vi kollade på film ett tag så det var rätt okej. Det var en film om andra världskriget, om sånna som gjorde motstånd mot hitler. Jag tycker faktiskt sånt är intressant. Fattar inte att det har hänt det är helt omöjligt att fatta. Usch, asså jag blir arg bara jag tänker på det.

Efter skolan åkte jag och Karro iväg till Skövde. Bussen var lite försenad kan man säga, nästan tjugo minuter. Så vi hade bara en och en halv timme på oss tills det stängde. Men det gick bra, vi gick till de affärerna som vi ville och så. Jag skulle ju inte köpa något speciellt eftersom jag ska till Göteborg imorgon, men har hittat några saker jag bara måste köpa. Som till exempel shorts, antingen svarta eller bruna. Eller kanske båda, dom kostade bara 100 kronor styck, det är rätt lite ja. Men jag köpte faktiskt en svart t-shirt i lite längre modell, kostade bara 65 kronor så kunde inte låta bli. 

Nu sitter jag i alla fall här och kollar på "så ska det låta". Lite halvt tråkigt sådär, men orkade verkligen inte göra nått idag. Måste ju upp tidigt imorgon, tåget går 9 så. Men nu ska jag fortsätta kolla.
Puss ♥

image45


Torsdag

Jag skrivit jätte mycket och så försvinner allt! Åå vad irriterande.

Ajja. Skriver lite kortare nu då, orkar inte. Dagen började väldigt stressigt, missade nästan bussen. Och det skulle inte varit så bra om jag missat den eftersom vi hade nationella engelskauppsats på morgonen. Det kunde väl gått bättre, men men. Vi fick reda på svenska grammatikprovet idag, det gick väldigt väldigt mycket bättre än jag trott. Idrotten idag var katastrof. Jag, Albulena och Lina satt i gymmet och cyklade. Haha. Asså våran nya lärare är helt körd! Hon får värsta utbrotten för ingenting. Är nog inte speciellt många som gillar henne. Sen efter skolan gick ajg och solade. Och nu sitter jag här med en chokladmuffins och ska kolla på Nanny!
Puss ♥

Måste också säga GRATTIS KAROLIN!


Onsdag

Hej!
Är väldigt trött idag, sov lite dåligt i natt. Och det har varit en lång dag. Vi hade den superlånga rasten på tre timmar idag. Och den är rätt seg, men det gick okej idag det var mycket att prata om. Blir ju kanske klassfest nästa helg, hoppas det i alla fall. Skulle vara så kul att få lite mer sammanhållning i klassen!

När jag kom hem idag pluggade jag lite till nationella imorgon, men det är svårt det finns inget att plugga till riktigt. Sen när pappa kom hem åkte vi iväg och övningskörde. Gick riktigt bra denna gången också. Det blir så himla mycket roligare då.

Jag ska nog gå och lägga mig och sova. Kan knappt hålla uppe ögonen längre. Så då kan jag lika gärna sova!
God natt ♥

Nu blev bilden väldigt stor, men orkar inte göra den mindre och kan inte heller.
Bilden är tagen av min bror David! Det är mitt ute i skogen, och jag är nära på att börja skratta, men men.

image45
 

Besatt

Precis kollat på one tree hill igen. Nej jag är inte alls besatt! Men nu finns det inga mer avsnitt att ladda ner vad jag kunde se, men får kolla på en annan sida. Måste ju ha! Annars har dagen varit rätt lugn, inte hänt något speciellt. Nationella i engelska på torsdag nu. Uppsats-delen, lite mindre roligt.
Ska fråga pappa om vi kan ut och övningsköra sen. Börjar faktiskt tycka det är roligt nu. Ska skaffa körkort så fort jag fyller 18, siktar mot det i alla fall.

Lisa har blivit frisk nu. Vilken tur, hade inte varit kul att ställa in gbg nu.
Men tror jag ska sätta mig och greja lite i illustrator nu. Och se om jag blir klar någon gång.
Puss ♥

God morgon!

Skolan snart nu. Tänkte bara skriva lite fort innan jag går till bussen. Tråkig dag framför mig nu, historia och engelska. Usch! Funderar på att gå och sola efter skolan idag, men får se.

Skrev inte igår eftersom jag hade lite annat att göra. Jag och David gick sörboleden, Hela! Och den är väldig lång. det tog nog nästan två timmar. Och jätte lerigt var det, men tog på mig vinterstövlarna denna gång, ville inte försöra skorna ännu mer. Sen när jag kom hem satt jag i illustrator, resultatet kanske kommer upp här snart. Men ska försöka mig på lite skuggor för att få liv i bilden. Men det är svårare än det verkar.  Sen gjorde jag läxor och sånt. Och så var det ju Hammarby - AIK på tv:n som jag kollade lite på, men vet inte hur det slutade, får väl fråga David när jag kommer hem.

Men nu måste jag springa till bussen som vanligt!
Puss ♥

Övningskörning

Har hunnit med mycket idag känns det som. Jag har bakat chokladmuffins, mmmm. Målat lite, och grejat i illustrator. Har gått sörboleden, det var ju så fint väder att jag bara var tvungen. Tog lite kort och sånt där, blomman nedan tillexempel (blev ingen ram och den är inte omgjord något, photoshop funkar fortfarande inte! Och Dawid vägrar hjälpa mig, det var nått med makt tror jag). När jag kom hem därifrån åkte jag och pappa och övningskörde. Har ju inte gjort det så mycket, men idag åkte jag på en riktig väg! Där det kan komma bilar! Jag får värsta paniken när det kommer en bil asså, så läskigt. Men får lära mig. Och har hunnit kolla på två avsnitt av one tree hill. Snart ska vi iväg till Tina. Hon har gjort om så vi ska kolla hur det blivit.

Ja det var min dag, har blivit endel. Men har dock inte gjort engelskaläxan till imorgon. Men det går nog bra ändå!  Men nu ska vi visst åka.
Puss


image44

God morgon

Redan varit vaken i en timme nu, det är inte speciellt kul alltså. Tänkte ju sova jätte mycket i helgen så vaknar jag vid typ 9 både lördag och söndag. Har kollat på one tree hill nu, det är ju så himla bra! Ska kolla på ett avsnitt till om en stund.

Skrev ju inget igår, det blev aldrig så. När jag gick upp så satte jag mig och kolla på djävuln bär prada, och sen gick jag till affären och köpte blockchoklad. Tänkte baka lite chokladmuffins idag. Sen kollade jag på so you think you can dance, på reprisen för jag missade när det var. Båda mina favoriter som jag fått hitills åkte ut, Mario och Andrea. Men man har ju inte riktigt fått några favoriter sådär än så det kommer nog nya. Sen kollade vi på en film tilloch sen satt jag och grejade lite med min almanacka, den börjar bli riktigt fin nu, men inte färdig än. Haha. Och på kvällen kollade vi på göta kanal 2, kanske inte den bästa filmen som gjorts men är lite rolig. Det blev en riktig tv-tittar dag igår märker jag nu när jag skriver upp det.

Nej nu ska jag kolla på O.T.H igen.
Puss ♥


Math is for nerds

Kommit hem nu efter ännu en jobbig dag i skolan. Matteprov och svenska och historia, inte att leka med alltså. Provet gick väl sådär, eller det gick bra om man tänker att jag inte fattade något alls! Och på historian har vi börjat med andra världskriget, usch blir så arg på sånt! Och på svenskan kollade vi på en film om andra världskriget.
Helgen är efterlängtad kan jag ju säga. Jag ska sova till minst två imorgon, har varit så jäkla trött hela veckan. Och så får vi se om jag hittar på nått kul i morgon kväll. Men jag tror inte det, orkar verkligen inte.

Men nu måste jag städa upp i mitt rum lite, ligger kläder på hela sängen. Och så tänkte jag ta och kolla på one tree hill, kanske ta lite glass med, mums!
Älskar verkligen den här bilden så mycket! Så härlig.
Puss ♥

Nej!!!!! Mitt photoshop funkar inte?! Wtf! Nej, nu blev jag ledsen...

image43

Hatar matte!

Jag hatar matte så fruktansvärt mycket! Provet kommer gå jätte bra imorgon... NOT!!! Fan, bara massa enheter. Hata skiten! Helt omöjligt att lära sig! Orkar inte heller!

Ica

Skriver ett litet inlägg innan jag ska börja plugga matte nu då.
Min dag har varit super bra. Mår lite bättre än igår, men är väldigt trött. Var inte med på idrotten idag, så jag, Lina och Tamara var tvungna att gå till ica. Men det var en rätt trevlig promenad, mycket sjungande och imiterande av Nalle puh och två bilar tutade åt oss. Ojoj. Haha. Och för att hon skulle veta att vi varit där skulle vi ta kort. Haha. Det såg nog väldigt dumt ut när Tamara ställde upp sig framför ica-skylten. Det var bad på idrotten därav att vi inte var med. Bada i skolan är inte det roligaste alltså. Bad-tanten var kaxig mot Tamara också, Haha. Det var väldigt roligt.

Men måste gå och plugga nu. Vart fan tog livet vägen eller?!
Puss ♥

Plugg

Har verkligen pluggat hela dagen sen jag kom hem idag, med några små avbrott dock. Men har faktiskt pluggat sen typ 3, det är väldigt länge. Geografi-inlämning imorgon, plus matte prov på fredag. Matten fattar jag inte ett skit på, eller fattar inte det med omvandla enheter, Usch! Hatar den skiten. Men har inte hunnit plugga så mycket på matten faktiskt.

Skolan idag var inte allt för kul. Spanskan var väl inte så farlig men samhällen! Kände mig febrig och skulle upp och redovisa, förberedningarna började två timmar innan och varade kanske en halv timme. Det kändes bra... not! Och på ekonomin kollade vi på tvåorna som redovisade deras projektarbete. Ett sådant vi ska göra sedan. Det var väl inte det roligaste att höra på. Men det var ju lätt bättre än vanlig lektion. Rätt segt var det.

Känns som jag håller på att bli sjuk. Men får inte, måste göra matte provet på fredag, det blir så jobbigt att vara efter med prov. Då får man allt samtidigt.

Det blev ett skol inlägg idag. Har ju inte hunnit med så mycket idag. Jaja,är väl inte det roligaste att läsa, men jag skriver ju för mig själv.
Puss ♥
image42

Step up

Hemma nu, slutade egentligen 12 men stannade kvar med Karro till 14 bussen. Hon satt och jobbade i Illustrator, verkar så kul. Måste skaffa det alltså. Vi hade typ inga lektioner idag. Bara historia och sen engelska, och på engelskan hade vi ingen lärare så ingen gjorde så mycket.

Sitter och kollar på Step up nu. Helvete vad bra den är eller! Redan sett den typ 5 gånger, men man tröttnar aldrig. Älskar allt med den.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Puss ♥


image42


Peace

Har gjort provet nu. Det var skit svårt! Verkligen jätte jätte svårt. Precis som alla hade sagt, får se hur det går. Bara hoppas på det bästa!


Nu sitter jag här i mitt rum och myser med tända ljus och ska nog kolla på one tree hill snart. Orkar inte plugga mer nu, behöver lite lugn och ro. Lyssnar på soundtracken till Across The Universe också, kan verkligen alla låtarna nu, även vilken ordning de är i. Haha.

image39

Är inte bara dem här armbanden helt sjukt fina! Ska definitivt beställa hem peace-armbandet och det blåa med hjärtat. Kanske peace-armbandet i en annan färg också, typ grönt. De kommer bli mina för bara 85 kr styck. Finns på cocoo.se. Kolla in, väldigt mycket fint där. Har hittat lite annat som ska köpas också.


Nu har vi planerat in Göteborg resan jag och Lisa med. Det blir av nästa helg. Längtar så mycket. Och är väldigt shopping sugen nu :D
Puss ♥


Happy day

Har kommit hem från skolan nu, eller kom för ett tag sen, men har ätit nu. Ska in till skara vid halv fyra igen, ska göra samhällsprovet då. Kommer nog inte gå så bra, är visst skit svårt också. Men men.
Vi fick reda på spanskaprovet idag också. Gick så himla bra, det gjorde hela min dag. Blev så glad. Vi är ju grymt bra där i bak Sofia! Haha.
Varför ska allt vara så himla komplicerat hela tiden. Är så jobbigt.
Men nu ska jag gå igen en gång till innan provet.
Puss ♥

image38


Celia

Sitter här och pratar med Celia på msn! Hon bara "I miss you :'(" får tårar i ögonen alltså. Shit vad jag saknar henne! Trodde helt seriöst inte att jag skulle göra det så mycket som jag gör, men helt sjukt. Vill åka ner till henne i sommar! Lätt! Min lilla blondie! Haha.
På bilden är det också Lisas söta spanjorska Maite!

image37
I miss you!!! ♥♥

Ny design

Ny design igen nu då, blev jätte nöjd! Fin? Jag tyckte det i alla fall. men ska ändra färgerna på alla överskrifter och skit sen, men hinner inte nu.
Blev inte så mycket pluggande förut, satt bara och tänkte på hur jag skulle göra designen så mådte plugga nu i stället. Blir själv hemma sen, mamma och pappa ska på kalas. Men jag kände inte riktigt för att hänga med. Inte speciellt kul på sånna där kalas. Och Amanda kommer ju inte, så då blir det ännu tråkigare. så nej, inget kalas, får sitta hemma och plugga i stället.
Men nu ska vi visst fika, hörs sen! Puss ♥


6 april

God morgon! Blev en tidig uppstigning idag med, kunde verkligen inte sova. Usch vad jobbigt, men nu har jag tid över att göra annat.
Gårdagen blev väldigt rolig trots allt. Efter jag hade vart hos Tina och ätit åkte jag till Karro. Väldigt najs! Haha. Vi satt vid datorn och kollade lite, pratade med folk, och har fixat bdb till mig nu. Har ju faktiskt tänkt göra det men det har aldrig blivit av, men nu har jag. Ni kan ju kolla in någon gång, dock inte nu, har inga bilder än :p
http://Hannajoo.bilddagboken.se. Jaja, nu har jag i alla fall. Bakade kladdkaka gjorde vi också, mumma. Blev riktigt lyckat. Annars pratade vi mest. Åkte inte hem så sent, var alldeles för trött.

Idag ska jag nog hinna med att göra en ny design till blogg och så måste jag plugga samhäll. Hatar skiten, prov på en måndag, självmord!
Puss ♥

God morgon!

Härligt med lördag igen! Sov inte alls länge idag, det ska alltid vara någon som ringer när jag sover. Och eftersom jag var ensam hemma var det ju ingen som svarade. Så då kunde jag inte somna om. Har inte gjort så mycket idag ändå. Har provat lite olika kläder. Annars inget. Men nu ska jag iväg till Tina och äta pizza.
Puss ♥

Tråkigt

Har inget att göra, väldigt tåkigt. har inget inpalerat i helgen, väldigt väldigt tråkigt! Men kanske är lite skönt det med, är så himla trött, skulle inte orkat göra något ändå. Men är redan uttråkad och det är bara fredag, tänk om det blir så här varje dag. Ojoj. Ska nog klara det, kan sova hela dagarna! Haha. Nu kommer David och säger att det är talang på tv:n, det kan man ju gå och kolla på! Roligare än att sitta här i alla fall! ♥

image38

Oh! Darling

Trött idag! Men borde inte vara det egentligen, sov en timma mer än jag brukar idag. Nej jag hade inte sovmorgon, jag försov mig! Åå. Mobilen är konstig ibland, den ringde verkligen inte idag. För jag skulle ju komma ihåg om jag stängt av den. Såklart ska jag försova mig när jag absolut inte kan. Hade ju svenska uppsats direkt på morgonen, och det kan man ju inte missa. Så fick springa upp och ta på mig kläder och sminka mig. Sen gjorde jag i ordning en macka som jag åt på vägen. Tog bara 20 minuter, det måste vara rekord för mig alltså.


Väl i skolan hade vi då uppsats. Var väl mindre roligt att sitta och skriva i tre timmar, hade rätt ont i handen efteråt. Var sjukt hungrig efter det, men maten i skolan var jätte äckligt, det var en gryta som smakade enbart annans. Usch! Vi pratade om vegetarianer efter maten också. Vi blev nästan arga på varandra efter ett tag där, haha. Lika envisa allihopa, med väldigt olika åsikter. Var i alla fall inte ensam om min sak denna gången som i nian. Lina tänkte precis som jag. Haha. Sen kom vi in på religion och massa annat djupt. Det finns mycket att prata om det där. Sen gick vi ut lite i solen, vi var inte riktigt lika seriösa då, Haha. Och efter rasten hade vi tre timmars historia, TRE TIMMAR!!! Ingen orkade göra nått, somnade lite under filmen ochså. Haha. Tre timmar och sitta och lyssna på Pia Folin är inget att leka med asså!


Nej, nu ska jag spela N-game. Blir fan beroende av det spelet. Skit kul! Haha.

Puss ♥


image34


3 april

Lång dag idag, Efter att ha legat ute ett tag sydde jag gardiner och kuddar, till köket, var otroligt snäll idag! Sen lagade jag maten också. Tacos igen... Mycket gott! Och nu sitter jag här vid datorn. Har kollat alla bloggar jag brukar läsa och ska nog gå och plugga lite till imorgon. Vi har faktiskt svenskauppsats imorgon, sitta tre timmar och skriva! Usch. Har inte riktigt bestämt vilket ämne jag ska skriva om än :/ Men det lutar åt nollning tror jag, det känns som det roligaste ämnet. Eller miljö, det är nog rätt lätt för jag vet redan rätt mycket om det. Svårt!


Kollade min gamla blogg lite idag, och det var jätte konstigt för det vara massa bilder som inte var mina. På människor jag inte visste vilka dem var liksom. Fattar inte vad som hänt. Men det var rätt kul att läsa om vad man gjorde i högstadiet. Haha. Väldigt annorlunda ;)  Men nu måste jag gå, för jag vill gå och lägga mig och sova också och jag måste plugga historia också, dumma!

Puss ♥
image33

Vår!!

Vårkänslorna är här! Äntligen, dock några veckor för sent. Detta skulle varit lagom till påsk. Men men, bättre sent än aldrig. Sitter ute på altanen i solen :D Åå vad skönt! Idag har det inte varit någon speciellt rolig dag alltså, eller allt förutom matten har varit bra. Hatar matte! Hade visst matteprov nästa vecka, men det är ju roligt att man får veta det en vecka innan. Så att man är med planeringen osv. Jaja. Och på idrotten hade vi världens konstigaste hinderbana livsfarlig var den! Vi kunde dött allihopa, det är bara tur att jag sitter här och skriver nu alltså. Vi skulle liksom sitta ihop allihopa och till exempel gå balansgång. Jätte högt upp på en smal pinne. Snacka om att jag var då eller. Haha. Darrade jätte mycket.

Nej nu ska jag lägga mig här och sova lite tror jag, batteriet är snart slut ändå.

Puss ♥


Chokladmuffins

image32Onsdag idag, vilket betyder att vi har en typ tre timmar lång håltimme. Inte speciellt kul, men det brukar gå rätt fort. Annars inget speciellt kul, eller vi fick tillbaka företagsekonomiprovet idag. Jag och Albulena var mycket glada! Haha.


När jag kom hem idag bakade jag chokladmuffins. Med blockchoklad i ena satsen och bitar av blockchoklad i och på i den andra. Mycket gott blir det nog, har ju inte smakat än men man ser ju på dem. Me like! Kanske lite små, för göra större nästa gång! Haha.

Ska kolla på so you think you can dance (eller kanske s.y.t.y.c.d. Haha, Blir nästan jobbigare att säga det än det riktiga namnet Lisa, haha). Ska nog ta en muffins också tror jag (;


Puss ♥


Vår

image31Inget plugg idag. Det var länge sen man bara kunde komma hem och ta det lugnt och inte behöva göra något. Och inte behöva stressa hela tiden. Idag när mamma hämtade mig så åkte vi till en inredningsaffär typ, med massa småsaker. Himmelriket! Jämnt när jag går in i såna där affärer får jag massa idéer, och vill göra om mitt rum! Haha. Jag tröttnar så fort på det jag har.

Kollade på one tree hill idag, Andra programmet. Så himla bra ju! Jamie är ju super söt! Måste ladda ner alla avsnitt. Har aldrig tid eller glömmer bort när dem går på tv:n, så det är lika bra att ladda ner.


Har varit ute med David en sväng också. Han skulle ta kort och jag hade inte något att göra, så varför inte. Blev en rätt lång promenad till slut. Det är vår i luften. sol och mer än tio grader ute, så härligt. Längtar sönder till sommaren! Vill ha sol!
Ska nog gå och äta nu.


Vi ses och hörs!

Puss ♥


I skolan

Blogg funkar igen! Blev riktigt förvånad i morse när det gick att logga in. Helt otroligt! Fast dem har ju fortfarande kvar gamla men det gör faktiskt inte mig så mycket. Bara det funkar.


image32Sitter faktiskt i skolan nu. Får akta mig så dem inte ser mig bara. Man får bara göra skolarbeten i biblioteket. Haha. Är själv kvar, alla åkte hem med bussen tjugo över tolv. Men jag var tvungen att stanna kvar för att göra ett prov/läxförhör som tog typ tjugo minuter. Det kändes värt. Men nu är det i alla fall gjort, så nu slipper jag skiten. Ska åka med mamma kvart över ett. Inte långt kvar nu. Det kommer nog bli ett väldigt tråkigt inlägg idag eftersom jag har inte har något annat att göra. Så ska berätta om min dag. Började sent idag eller halv tio. Första lektionen skulle varit historia, men i stället hade vi svenska. Grammatikprov! Riktigt svårt var det, men det gick nog rätt bra ändå tror jag. Vi hoppas på det i alla fall. Sen hade vi engelska, tråååkigt! Sen slutade vi då, fast jag hade ju provet/läxförhöret.


En kvart kvar... Får berätta om min helg då för att dra ut på tiden lite. Var hos Karro i lördags, dom hade 50-års kalas, haha. Det var roligt. "Här kommer det tjejer" Haha. *Internt* Väldigt roligt var det. Åkte hem vid halv tre eller då hade man ju ställt om klockan så då åkte jag hem halv fyra eller?! Haha. Jag vet inte men det blev rätt sent i alla fall. Sen gick jag upp vid ett nästa dag, och så var den dagen borta. Pluggade lite svenska och sen sova. Haha. Försökte komma in på bloggen också då, man fick ju inte veta när dom skulle öppna igen så man gick ju och kollade hela tiden.


Älskar denna klänningen tror jag. Eller första gången jag såg den blev jag förälskad, men nu vet jag inte längre. Jaja. Lägger upp en bild på den i alla fall, i brist på annat.

Nej nu måste jag nästan springa ut, annars blir jag försenad.
Puss ♥


RSS 2.0