A new turn..?

Åh glad jag är nu! Matteprovet är flyttat till nästa fredag istället för på måndag. Har varit jätte nervös för det annars. Och när vi ändå är inne på skolan kan jag ju stolt säga att jag fick alla rätt på dator provet jag inte hade tränat något alls till. Haha. nee ska inte vara sån, men jag blev väldigt glad i alla fall :) Och skolan har varit väldigt bra annars med. Känner att jag börjar komma ikapp lite. Ekonomiprovet vi hade igår gick la inte så bra, men det var väldigt svårt, så hoppas på det bästa.

Mindre än två veckor kvar tills jag fyller 18år, värt att nämnas. haha, tjatar om det hela tiden känns det som. men sånt man får ta.

Ne egentligen måste jag plugga svenska nu, eller skulle behövt göra det hela dagen, men det blir ofta att man hittar något roligare att göra. Men aja, får skylla mig själv, kan inte gå och lägga mig förrän jag gjort det iaf. Och skulle behöva kolla igenom matten lite så jag kan fråga på lektionen imorgon, och dusch ska jag hinna med också. jaja, blev mycket tjat där. Men är på bättre humör, ingen aning om hur jag blev det för allt är precis osom vanligt men på något sätt blev jag gladare :)

love, hanna

too late darling..

Heej.

det är wiho dag idag asså.. not. jag som skulle vara positiva hanna men det får vänta.

en klok människa sa att man kan inte veta hur det är att ha det bra om man aldrig haft det jobbigt. och det är nog så sant. men jag tycker det ska räcka med jobbigt nu.. har ju vart samma skit as länge nu. men aja..

snart kommer jocke. han är äntligen hemma från thailand.

hejdå, hanna

Changes.

Heej.

Typiskt att jag blivit sjuk nu, orkar inte det nu. Jag som skulle plugga och allt idag. Nu blir det nog istället jag bäddar ner mig och kollar på pearl harbor, aurore och kanske notebook. Men det ska bli lite skönt det med. Idag bröt jag mitt shoppingförbud jag trodde jag skulle hålla hela månaden. Men nej nej, jag köpte en stickad tröja, t-shirt och en kjol. Och så har jag nog hittat världens finaste jacka, helt underbar var den. Men den köpte jag inte där fick det bli stopp.

Funderade på en sak idag. Fan vad mycket mitt liv förändrats på detta halvår typ eller sen i sommras. Jag satt och läste min dagbok idag från innan sommaren, och om man kollar vad jag skrev då och vad jag skriver nu är det helt annorlunda. Helt tvärtom i allt verkligen. Vet inte om jag gillar det eller inte.. Aja ni fattar antagligen inte vad jag pratar om ändå, eftersom ingen vet. Men ändå jag tycker det är läskigt att så mycket kan förändras på så kort tid.

film,
puss, hanna


Ahora, y siempre.

Sorry för förra inlägget! det var ingen bra dag. Men ska bli nya positiva hanna som ska reda ut allt dumt som hänt nu :)

Har varit gladare idag som kanske hörs. Matte, psykologi, psykologi (värt att ha två lektioner efter varandra i olika salar och allt) sedan idrott. Så har min dag sett ut än så länge. Helt okej. Inte bra att man börjar bli nervös inför matteprovet som vi har näst nästa vecka redan nu. Fattar i princip inget av det vi håller på med nu :p men det hoppas jag att jag löser i helgen. På idrotten fick jag en boll på mitt blåmärke på benet och fan vad ont jag fick! Kunde knappt springa efter :p sjukt läskigt ser det ut. Och det värsta är ju att jag ser helt misshandlad ut.. men så är inte fallet. är bara väldigt klantig och lätt för att få blåmärken. Och fattar inte att anledningen var att jag hade lite underhudsfett och alla säger att jag ska äta men kan ju inte äta mer än vad jag gör..! Ingen som fattar det..

Jaja, snart kommer fredrik hit.. får ser vad som händer i ikväll.

pussss, hanna

Oh.. happy day..

..not!

Ja, dagen har varit mindre bra.. I morse när jag gick upp kom jag på när jag packade ner sakerna i väskan att jag hade dataprov idag på morgonen. Så det var ju bra, hade asså inte tränat något alls på det, inte ens tittat på det. Så dagen började där redan skit. Men aja, det gick la rätt bra ändå tror jag. Sen var det ekonomi som vi har prov i nästa vecka och jag har ingen ork att plugga på det längre, det har blivit tråkigt.. Och det var liksom det bästa jag visste förut. Spanskan efter det sög som vanligt, men tiden gick lite snabbare än vanligt. aa kom hem sen efter ett tag. Då satte jag på en film, sämst ever. men lite smårolig sådär ibland.

jaja, asså min blogg börjar bara bli ett ställe där jag skriver massa negativa grejer. Och det blir inte kul. Ni ska bara läsa min dagbok, ingen rolig skit det asså, så mycket svordomar som den innehåller! Och dom sakerna som står där i är det bara jag som vet, och jocke det mesta men aja.
Kommer inte skriva här mer nu, kanske kommer tillbaka när jag är glad igen :)

pusspuss, hanna

To be..

Dålig uppdatering här känner jag. Ska inte skriva så mycket nu, eftersom jag är sjukt trött och vill bara sova. Men tänkte ta och berätta vad som hänt. Och det är att det var olins i fredags, med lisa och hennes kompisar. Det var mys, kvällen slutade dock inte så bra, eller natten snarare. Men aja. Resten av helgen har var


it jätte bra och jätte dålig. Orka all skit, är bara otrolig jobbigt. Men det ska jag försöka glömma.

Förövrigt har jag världens största och nästan lila/röda(!) blåmärken på hela smalbenen. Inte att leka med. Och så har jag fått något i ögat så att det är helt svullet. Ser hel konstigt ut! Gör sjukt ont med, har haft det så i mer än en vecka nu..

jaja, nu ska jag sluta klaga på hur dåligt allt är.



hur söta är inte vi, haha. överglada <3


Kan ju ta och berätta att idag är det exakt 3veckor kvar tills jag fyller 18år! Helt sjukt! Kan inte fatta det själv! Kommer bli så jäkla roligt. :D


Nästa vecka börjar teorikurs med sofia, och det kommer bli good! 


Nu ska jag sova för jag är trött och behöver sömn eftersom jag började klockan 8 idag när jag innan lovet började 11 så det känns verkligen.


god natt, hanna



om du ändå vore här.

Gotta leave my troubles behind

Nu är det paus i fotbollen! Jaa jag kollar på fotboll, fråga mig inte varför, enda svaret jag har är att jag älskar manchester united! ;) Det börjar nu egentligen men kan ju ta och skriva klart här :p haha.

Aa, jag har tagit tag i mitt liv och har börjat övningsköra varje dag, anmält mig till teorikurs, börjat plugga i skolan, försökt fixa en grej det går rätt bra än så länge, och träningen börjar nästa vecka.

Igår försökte jag inte sitta så mycket vid datorn, men det går verkligen inte! Men blir nog bättre när jocke kommer hem ;) haha. Pluggade på spanskan gjorde jag också, hata spanska! Och så övningskörde jag med.

Idag var det en mys dag! Har haft ett leende på läpparna hela dagen :) det känns otroligt härligt :) Skolan var precis som vanligt. Och efter skolan åkte jag iväg till lidköping med lisa där vi satt på larssons i någon timme och fikade. Det var mysmysmys! En del roliga grejer att prata om. Blev lite strul när jag skulle åka hem eftersom min mobil dog idag, hann inte ladda batteriet imorse eftersom jag försov mig. Det är alltid kul att vakna typ 20minuter innan bussen kommer och måste fixa sig och sen springa ut till bussen. Fattar inte hur man kan ha stängt av klockan i sömnen :p haha. jaja, dagen har ju blivit bra iaf. Jag är nog beroende av min mobil också, kände att man fick lite halvt panik när man inte hade den med sig..! haha. När jag kom hem var jag ute och körde bil igen, sjukt läskigt tycker jag det är men, aja..

Nu ska jag kolla klart på matchen, och sen duscha och så måste jag ju sova också. Men har sovmorgon imorgon, eller till nio bara men det är alltid något ;) skönt att slippa hålet efter som vi ahde förra året..!

pussss, hannapanna

Sex and the city

Heej.

Två dagar har hunnit gå än en gång, orkar inte uppdatera här varje dag menmen.
Börjar med söndag, det blev en mycket seg dag. Kan bero på att jag somnade runt halv fem någon gång. Det börjar bli en väldigt dålig vana att ligga uppe och smsa hela nätterna, not good. Men man märker ju inte när tiden flyger iväg :p aja, gick inte upp allt för sent ändå, har varit värre. Den dagen gjorde jag nog inget typ.. Skulle egentligen plugga men har noll motivation till det nu. Måste verkligen ta tag i det nu. känns värt att lägga av att plugga med bara halva tiden kvar. Ingen mer dator för mig asså!

Rätt segt att gå och lägga sig på söndagen för vem vill gå till skolan liksom :p dagen idag har väl varit helt okej, ingeet speciellt så..

Får se om det blir olins på fredag nu då. Känns som ingen ska dit men aja.

Nu är det snart första avsnittet av sex and the city, något som inte går att missa bara! Så nu ska jag försöka plugga in några mer spanska glosor och sen sitta bänkad framför tv:n.

ssnd, hanna

Prelude to a kiss

Heej.

Är lite smått förbannad nu men ska försöka glömma det... Vi börjar med igår då. Åkte till skolan, där jag tillbringade hela mattelektionen med att hosta. Så jävla jobbigt var det. Iaf så åkte jag hem efter det eftersom vi bara skulle ha idrott efter det ändå så det kändes inte speciellt värt. Åkte hem, åt korv. Men så hade ju mamma bokat tid till mig till att färga håret så var ju tvungen att åka in till skara igen. Fixade håret, är as nöjd nu! Sen var jag ensam hemma hela dagen och åh vad jag älskar det. Det är så skönt, längtar till jag flyttar hemifrån! Mamma och pappa var och hämtade david så jag lagade maten så att den var klar till dom kom hem, tacos blev det. Och sen åkte jag iväg till karro och vi gjorde typ inget speciellt, kollade på family guy, haha, bra skit! och pratade om allt och inget. Vi var rejält trötta framåt kvällen och jag åkte hem rätt tidigt. När jag kom hem låg jag och kollade på tv, och hade råkat somna. Så jag vaknade klockan åtta på morgonen med jeans och allt på mig och tv:n på. Haha. Rätt skickligt av mig tycker jag. Så jag bytte om och gick och la mig igen.

Klockan 12 kommer alla och väcker mig och tjatar om att vi ska äta. Ofta jag vill äta när jag precis gått upp! Resten av dagen satt jag och kollade fotboll och harry potter med david.. Nu har han åkt iväg igen, tråk tråk. Och nu på kvällen har jag kollat på the hills, tyckte det var hemskt förut men jag vet inte jag har fastnat, egentligen suger det ju! haha. Men kan inte sluta kolla så har tittat på hela första säsongen nu.

Ne, nu ska jag fortsätta att hosta och vara arg! Blir nog the hills med...

pussss, hanna

btw, stort grattis till carro som fyller 18år idag! <3
bara 31dagar kvar för mig ;D haha.


Hår och skola

Ingen bra dag det här! Det är inget som gått som jag velat. Så jag ska nog snart gå och lägga mig och sova. Och helst inte gå till skolan imorgon. Vill inte detta för att mitt hår är helt förstört, ser jätte hemskt ut! Det är jätte blont! Känner mig som en jävla... jag vet inte vad. Vet inte vad jag ska göra asså, antingen blir det att lägga i flera ljusbruna slingor så att håret blir mörkare än förut, eller bara fixa till det så att det blir som förut. Nej nu ska jag sluta lipa!

Idag var det skola, och det var jobbigt att gå upp klockan 6 efter dom härliga 5 timmar av sömn. Skolan var seg och jag ville inget annat hellre än att åka hem och sova. Efter skolan var jag då som sagt och klippte mig ch det kändes ju bra ett tag men fan vad det ser ut.

Ska nu sova, ursäkta för inlägget

godnatt eller nått, hanna


tomorrow..

Heej.

Det är sista lediga dagen nu, back to school tomorrow. Då måste man hitta på något roligt asså. Synd att jag måste plugga, haha. Men det är bara en sak och det går nog rätt snabbt hoppas jag. Sen får jag se vad som händer.

Igår var nog den slappaste dagen någonsin efter simningen då ;p jag gjorde fan inte ett skit, satt vid datorn och tv:n. Tänkte lägga mig tidigt och det gick ju prima när man börjar skicka sms vid typ tolv fram till tre! helvete vad trött jag var! haha. Men aja, somnade med en gång när jag la undan mobilen.

Så idag sov jag riktigt länge med, kommer troligtvis vara helt död imorgon.

Happ, nu skickar martin sms och säger att an kommer om 20 minuter och jag ligger i sängen och har inte gått upp än, fan va bra!
måste fixa mig,

puss, hanna


Att jag trodde det skulle fungera

Heeej.


Hoppas alla haft en trevlig dag, det har jag iaf haft. Ställde klockan idag, usch vad hemskt det var! Men gick upp halv 11 så det var rätt sent ändå, anledningen till detta var iaf att jag och amanda skulle iväg och simma. Det är nog det jobbigaste jag vet, det känns inte som att man kommer någonstans alls. Men jaja, vi körde några längder iaf och sen bastade vi, finns det något bättre?! tror ej det! När jag kom hem lagade jag lite mat till mig och mums vad gott det blev ;D


Igår blev en rätt bra dag ändå tillslut. På dagen satt jag och slappade bara och på kvällen kom karro och carro hit och efter ett tag amanda också. Mys värre! Det måste verkligen göras om. Vi gjorde la inget speciellt egentligen, pratade, satt vid datorn och tv:n. Fanns ju en del att prata om när det var ett tag sen vi träffades. Men det kanske blir repris nästa fredag innan olins :D hoppas!


Men nu ska jag faktiskt göra något... :)
puss, hanna


5 januari

Heej.

Det där med att gå och lägga mig och gå upp tidigt gick ju mindre bra. Haha. Var inte ens hemma från amanda klockan 1 så, och när jag kom hem satt jag vid datorn och sen kollade på how i met your mother. Och så vaknade jag klockan 1 idag. Och då ringde mobilen annars hade jag nog kunnat sova ett tag till, drömde så roligt och udda, haha. Ville bara fortsätta drömma :)

Nu ska jag snart äta lite mat, duscha och sen hitta på något att göra.
Finns på mobilen ;)

puss, hanna


Tråk.. ja!

Det här måste nog varit den tråkigaste dagen på länge! Har inte gjort något typ, eller varit ute med amanda någon gång och så försökt få tag på en. Vi försökte med allt :p haha. Annars har jag kollat på film och ätit våfflor med familj och tina. David åkte iväg idag igen, det var länge han var hemma, not!

Funderar på att inte gå och lägga mig allt för sent idag, inte efter ett iaf! haha. För skolan börjar ju snart, buhu! 4dagar, usch! Men en rolig sak är ju det som händer om 37dagar, en mycket stor dag det! 18år vafan! :D

hm... vad ska man göra nu då, finns inte ett skit att kolla på på tv:n och amanda kollade på film så vi kunde inte gå ut än så får vänta ett tag till. Kanske ska kolla på breakfast at tiffany's för typ hundrade gången, men oj vad fin och bra den är!

see ya, hanna

Twenty five minutes too late

Heeej!
Gårdagen var en slapp dag till en början iaf. Gick upp sent som vanligt och väckt av sms som vanligt. haha. Måste börja gå upp tidigare känns det som, kommer aldrig orka när skolan börjar sen! Blev en promenad med amanda och så kollade jag klart på the green mile, bästa filmen någonsin. Eller den var väldigt bra iaf! Sen duschade jag och gjorde i ordning mig lite. Och vid sju typ kom victor och fredrik hit. Vi satt och kollade på jönssonligan och efter ett tag kom lisa och sen amanda. Sen drog vi iväg till ledsjö och victor h. Det var "fest" igen ;p haha. Men tycker det var helt okej ändå, hade lagom kul till en början och sen gick de la neråt ett tag men det ändrade jag och fredrik på i slutet. Hahaha, det var mycket roligt! Har inte skrattat så på väldigt länge. Giver eller taker, vad är du? ;) haha, internt som fan men! Våran diskussion ägde iaf!

Idag vakande man tidigt ;O konstigt att jag ska vakna tidigt när jag gjort nått dagen före, kan liksom inte sova då... Och jag var så förbannat hungrig! Även idag blev det en promenad med amanda, alltid lika härligt! Och det blev en film idag med, the shawshank redemption, den var bra ja! Men jag tyckte ändå green mile var bättre jocke ;)

Jaja, snart, 15minuter, börjar bring it on: all or nothing så det blir nog att titta lite på den. Om nu amanda inte kommit på något att göra åt oss :p haha.

puss, hanna

bjuder på några bilder också ;) grymt söta är vi iaf! haha. tagen med mobilen därför så dåliga ;)



The green mile

Nu var ännu en dag över på detta lovet då.. tycker det kan vara såhär hela tiden istället, orkar inte skolan. Nej, men nu ska jag vara positiva hanna!

Idag har det inte hänt så mycket, har varit i götene, köpt en jacka, städat i min garderob och suttit vid datorn. Nu på kvällen var jag ute med amanda och gick lite. Skönt det så mycket godis som man äter, iaf jag ;p haha. Och så har jag börjat kolla på the green mile nu, eller för någon timme sen. Och den är så bra, värd att se. Fast jag har ju inte kollat klart än men så långt som jag sett nu verkar den jätte bra. Och nu måste jag kolla klart på den bara för det och den är 3 timmar lång asså och jag har typ sett halva nu. Men får nog kolla klart imorgon ändå för är så trött.

Sova blir det nu då..


godnattpuss, hanna



året börjar bra... not! jaja, ska ta tag i detta nu, ett måste, lättare sagt än gjort dock.


2 januari

Heej.
Mys dag har det varit idag. Vaknade upp vig 12 med massa sms som vanligt, jag får aldrig sova :p haha. Aja, det ahde börjat bli så ljust i mitt rum ändå så skulle inte kunna somna om.. Satte mig vid datorn.. nyårslöftena går bra känns det som! haha. Men jag och amanda har kommit på att det är bättre att börja med dom när skolan börjar ist ;) Idag har det inte hänt så mycket annars, var ute med amanda och lillen en sväng bara. Och känner inte för att göra något idag egentligen men ska städa min garderob och sen åka ner till götene! Så jaa, får slappa någon annan dag. Fast film ska det bli ikväll iaf, den jag skulle kolla på igår egentligen.

Nu måste jag städa, wiho!

puss, hanna

När vi ändå är igång, nyårslöften!

Kan ju ta mina nyårslöften också nu när jag ändå har så tråkigt ;p

- bara äta godis en gång i veckan. (mitt och amandas, det ska gå ;) haha) 

- sluta svära. (det har ju gått jättebra än så länge, läs bara i de andra inläggen ;) men fösöka kan man ju alltid)

- börja träna igen.

- inte köpa så mycket onödiga kläder. (har alldeles för mycket kläder i min garderob som fortfarande har prislappen kvar)

- sluta sitta vid datorn 24/7.

- plugga plugga plugga! (måste verkligen skärpa mig, har gått skit hela 2:an känns det som)

Jaa det var la typ det, har ett till men det håller jag för mig själv! ;)



Man kanske ska ta och sätta på en film nu, eller sova kanske är ju rätt trött trots allt..! Men har ju laddat ner en sån bra film nu som jag vill kolla på.. jaja.

pussss, hanna

lalala.. test!

Det här var "en sån där jobbig grej" som jag skrev i förra inlägget, haha ;p

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
oja, det är en hel del.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade nog inga nyårslöften, men om jag hade det vanliga har jag lyckats rätt bra iaf.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nepp.
4. Dog någon?
aa...
5. Vilka länder besökte du?
spanien(!) och danmark tror jag också.
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
jaa..
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
naa, inget speciellt datum precis men sommaren var väldigt bra.
8. Vad var din största framgång 2008?
vet inte.
9. Största misstaget?

det var otroligt många.. och det värsta skulle jag ju knappast skriva här va.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk har jag la varit någon gång.
11. Bästa köpet?

naa vet inte, inget speciellt.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder ofc! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaa en massa, speciellt alla kompisar.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
den där jäkla curly sue med takida..!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jag har nog varit som gladast i år men även ledsen det mesta med.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
tänkt! pluggat mer efter sommaren och tränat det sista nu.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit vid datorn.
18. Hur tillbringar du jul?
hemma med familjen och moster.
19. Blev du kär i år?
jaa.
20. Favoritprogram på TV?
inte på tv:n men one tree hill och how i met your mother.
21. Bästa boken du läste i år?
har typ inte läst någon bok, men kanske "röda vita rosen".
22. Största musikaliska upptäckten?
vet inte, men har börjat  lyssna mer på rock nu det sista.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
en laptop.. tror jag fick det när jag fyllde år, är itne säker ;p haha.
25. Något du önskade dig men inte fick?
en hund skulle ju inte vara helt fel.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
jag var med tjejerna i klassen och så.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
det är klart det alltid kan ha blivit bättre, finns en hel del.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
vanlig?
29. Vad fick dig att må bra?
vännerna och choklad.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
james lafferty
31. Vem saknade du?
ingen speciell tror jag, saknade la någon nån gång ibland men.
32. De bästa nya människorna du träffade?
hmm.. som jag umgås med kanske inte är så många men har träffat många härliga människor. har också kommit fått bättre kontakt med gamla vänner och de i klassen.

oj, vilket liv man har som sitter och gör det här men det var faktiskt lite kul.

love, hanna


Nyår!

Börjar inte bra det här :p haha. Aja, har haft annat att tänka på idag men nu kommer uppdateringen iaf.

Igår var det nyår då, härligt med 2009 nu. Detta firade jag med amanda! och alla andra trevliga människor! kvällen började med att jag runt halv 9 åkte in till skara och mötte upp amanda, stod och knackade på fel dörr också, smidigt gjort tycker jag, tur att ingen var hemma där ;p haha. Jaja, hittade amanda iaf och då mötte vi han som hade festen vi skulle till för vi skulle aldrig hittat annars. Väl där satt vi bara och umgicks och hade det trevligt helt enkelt. Sen gick vi iväg till stationen, ifrån skaraberg, det är långt. Tur att jag och amanda tog jeans känns det som, hade aldrig gått annars. Vid stationen träffade vi massa folk och hade det kul ett tag. Och letandet efter efterfest började, efter ett tag gick vi med hem till malott eller vi skulle dig iaf, men vi kände inte för det sen. Så jag, amanda och victor gick hem till victor ist, som bodde bort åt helvete, men men. Där satt vi och väntade på mina föräldrar och jag typ halvt sov men man kan inte alltid vara social. Dom kom iaf vid typ 3 kanske, och så åkte jag och amanda hem. När jag kom hem var jag itne ett dugg trött, så satte på grease 2 och somnade till den. Vaknade igen vid 7 och kunde inte somna om, så då började jag kolla på grease ;p haha. Sen msn ett tag och sen slocknade jag igen. vaknade upp någon timme senare och åt mat med en gång, har nog aldrig varit så hungrig (eller jo det har jag nog men ändå ;p).



Sen var det vänner som gällde större delen av dagen och har suttit och pratat med jocke hela kvällen, kände mig lite taskig som höll han vaken men, haha. På kvällen visades E.T på tv:n och den är ju mycket bra så det blev att jag småtittade på den lite. Och nu sitter jag här och har tråkigt.. ska kanske göra en sån där jobbig grej.. jaa får se hur det blir!

pussss, hanna

detta året ska bli bra, det bara måste det! klarar inte ett år till som det senaste halvåret har varit.. allt skulle bli bättre, eller hur?

2009 och en ny start

Heej! Tänkte ta att försöka mig på bloggandet igen. Det är faktiskt lite tomt utan det, även om typ ingen läser är det skönt att skriva av sig ibland.

Tänker inte ta så mycket som hänt de senaste veckorna när jag inte skrivit, för som det står i rubriken är det en ny start nu och tänker bara lägga all den skiten bakom mig. Men har varit glad och ledsen till och från. Gårdagen kanske inte gjorde saker lättare men aja. Men mer om nyår tar jag i ett annat inlägg lite senare.

puss / Hanna

RSS 2.0