Lördag.

Heej!

Min tänkta slappa kväll framför tv:n igår blev inte av. Emelie och emma kom över hit, jag var ju själv hemma, och sen drog vi iväg till affe som hade fest. Rekord på att göra iordning mig på en kvart, väldigt duktigt gjort av mig måste jag säga! Det var helt okej där borta. Massa götenebor som jag egentligen inte tycker om men det var rätt kul ändå. Det var lite dåligt med musik dock men jaja. Träffade lisa, mycket roligt! och vad gjorde du senare på kvällen lisa?! :O jag såg dig allt, någon har nått att berätta! ;) haha.

Det är konstigt att man inte kan gå nånstans utan att bli förknippad med david. Börjar bli lite irriterande. Hörde det minst 5 gånger bara igår! okej att det är dem från götene som säger det men har ju hört det när jag är i skara också.

Behövde som tur var inte gå hem själv, hade jag aldrig vågat! Det kan faktiskt hända saker i lundsbrunn med! Så jag hängde med några som skulle till bussen och dem var så snälla så att dom nästan följde mig till dörren :p haha.
Tog en del bilder också (då var man såklart precis som david, med kameran framme hela tiden!) men fick inte visa några sa en men tror inte han läser min blogg ändå ;) haha. Så får se om jag orkar lägga upp några sen!

För nu ska jag fixa i mitt rum och jag hoppas det blir klart nu för orkar inte med skiten längre.
Puss ♥


And she dreams she's dancing

Tänkte att det kanske var dags att skriva här lite, det är nästan en vecka sen sist. Men skulle ju inte skriva som jag sa!

Förra veckan var helt okej! Jag spenderade min tid på gymmet, med kompisar, hos martin eller framför matteböckerna. Det har alltså varit skit bra. Förutom att man blev lite hatad då och då, men va fan jag kan inte alltid vara snäll mot alla hela tiden. Vad mer... tror det inte finns så mycket mer att säga.

Denna veckan då... har också blivit en hel del tid framför dem jäkla matteböckerna. Har jag nämnt att jag hatar matte? Jo men så är det. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjort i veckan men det var nog i princip samma som förra. Eller just det, vi hade studiedag i tisdags, shit vad det behövdes! Onsdag var nog en vanlig dag bara. Sen på torsdag började man 12 egentligen men åkte in tidigare för att få hjälp med matten. Det är bra att man börjar fatta allt dagen innan provet, men jaja. Igår hade vi alltså matteprov, shit vad nervös jag var, men kände att jag inte kunnat göra nått mer för att det skulle gå bättre. Men det kändes bra, det är ju i alla fall g, och det är mycket positivtt i matte b! haha. Vi hade också vickis denna dag. Jag förbättrade mig jätte mycket från förra året så är super nöjd! På kvällen var martin här och vi kollade på typ världens sämsta film ever! Eller den kanske inte var så dålig men orkade inte hänga med om vad som hände. Har varit nått så otroligt trött denna vecka, och det ända jag haft i huvudet är matte typ, haha. Not good! Och jag har tröttnat på bussar alltså. Hatar att åka buss, det måste vara det tråkigaste som finns. Och nattbuss, inte roligt det där. Som tur var det inte så mycket folk när jag åkte men ändå. Lyckas ju alltid missa dem där också. Det går ju inte så ofta till lundsbrunn tyvärr.

Känner att jag bara babblar på om massa skit just nu, så jag ska nog gå och kolla på white chicks! Har hört att den är bra och det är ju en skandal att jag inte sett den än!

sååå...
Puss ♥


The Thing About Love

Kanske ska ta och uppdatera lite... Min helg har inte varit speciellt kul, eller den har varit lugn och skön. Har varit lite smått sjuk så jag har fixat i mitt rum hela helgen typ förutom när jag kollat på one tree hill och smsat över 200 sms, helt sjukt! Mitt rum är jag typ förälskad i nu, det är så otroligt fint, men inte riktigt klart än. Men det kommer bli så snyggt. Tänker inte skriva mer om helgen än det för jag orkar inte.

Nu på kvällen har jag vart ute och gått med emelie lite, haha, det är mycket drama i hennes liv :D! haha. Och just nu sitter jag här med tända ljus i rummet, älskar det, och måste verkligen börja plugga på spanskan. Men har ingen ork till att plugga längre, som igår när jag försökte förstå matten, jag gav typ upp efter en halv timme eftersom jag inte fattade nått. men men, det kommer la tillbaka.

Tänkte att jag berättar vad som händer i veckan nu istället för kommer troligen inte skriva nått den här veckan, av personliga själ ;) haha, nej men jag vill ha mina saker för mig själv denna vecka ;)
Men imorgon ska jag till gymmet med albu, och onsdag blir det samma med emelie! känner att detta kommer bli en rolig vecka av nån andledning! Wohoo!

Orkar verkligen inte skriva mer nu, vi hörs när vi hörs!
pusss ♥

Juvelen

Har nu bytt alla mina lösenord till olika sidor, eftersom det jag skrev om imorse att nån loggat in på min msn. Och alla mina lösenord är liknande, så det var bara att byta alla. Fy fan! Lite läskigt att nån antagligen varit inne på min msn också, vet inte om den skrivit med nån eller så men hoppas inte på det.

Mår lite bättre nu än imorse. Fast det blir ingen skola imorgon ändå, för så bra mår jag inte. Jag har flyttat in till davids gamla rum nu då. Fy fan va gött! Nu ska jag bara fixa massa kuddar till sängen så det blir som en soffa, love it. sen fixa lite annat småtjafs. Måste också flytta över alla kläder och sånt.
Åhh vad jag älskar mitt rum! :D

Men jag ska ta och kolla one tree hill nu tills jag somnar. Finns det något bättre sätt att s
puss ♥


Va fan?!

Asså jag sitter här vid datorn och är inloggad på msn... och så kommer det upp ett meddelande där nere som säger att jag loggat in på msn på en annan dator :O :S va fan är det om! Och nu går det inte logga in igen. Betyder det att nån idiot loggat in på min msn?! Helvete eller! Nu blev jag fan arg! Hjälp?! :O

Not so good

Sitter man här då, sjuk och jävlig. Hatart! Mår skit just nu, kan knappt hålla uppe ögonen men sova kan jag inte heller. Så jag har nu laddat upp med one tree hill avsnitt från första och andra säsongen. Och så har jag blood diamond på datorn också, har för mig att nån sa att den var bra, men vet icke. Får se om jag orkar kolla på den.

Annars då, igår var det skola som vanligt för så mådde jag bättre. Inget speciellt kul sådär. Bilden var skit jobbig, hatar dem där asså, daaaamp! Men men, det är bara att stå ut. Buss hem blev det sen tänkte jag plugga matte men det gick inte, fattar inget fortfarande. Någon som är villig att hjälpa?! skulle uppskatta det väldigt mycket, haha. Nej men får ta tag i det när jag mår bättre.
Sen åkte jag och emelie till gymmet i alla fall. Hon skulle få ett personligt schema och grejer, så vi lärde oss maskinerna typ. Svettades ett tag, haha, sjukt jobbigt var det. men efter det bastade vi och prata massa skit så. Efter träningspasset blev det en chokladboll för mig då, haha, bra det! Men var så jäkla sugen på choklad så det fick bli så.
Msn funkade inte när jag kom hem och hela datorn var konstig, blev så jäkla arg att jag bara gick och la mig. Haha.

Och när jag vaknade i morse orkade jag knappt gå upp, men började göra iordning mig i alla fall, inte bra! Ringde mamma och gick och la mig igen. Vaknade upp nån timme efter det. Och nu sitter jag här och är skit hungrig, men orkar inte göra nått. Skiter i det helt enkelt.

Vi har förresten målat davids gamla rum nu, istället för den röda är det svart, resten av väggarna är gråa. Så jäkla snyggt blev det, och det kommer bli finare sen också! Skulle egentligen göra iordning där idag men får se om jag mår bättre först!

Igår var det 5 månader kvar till 18 år!!!! Det är inte alls långt. Yay, längtar eller vad!

Men nu ska jag ta och bädda ner mig igen...
puss ♥

Go Ahead

Tisdag idag och jag orkar inte skolan längre, tråkiga lektioner + massa läxor. Ska inte ta upp allt som går genom huvudet just nu här på bloggen, det håller jag för mig själv.
Skolan var bara tråkig idag som sagt, eller jag gör det nog värre än vad det egentligen är. Men det är la inte så långt kvar till höstlovet eller?! Hoppas verkligen inte det!

Efter skolan åkte jag vidare med emelie till götene för att hon skulle till gymmet och greja med kort och skit. Så då hängde jag med snäll som jag är ;) sen blev det bussen hem igen och var tvungen att plugga spanska men orka så det fick bli one tree hill istället. Avsnitt 2 kom ju ut i natt. Fy fan va bäst det är! Längtar redan till nästa vecka!
Och nu har jag förbannat ont i magen efter att ha ätit chokladbollar, usch, mår nästan illa.

Funderar på att gå och sova, är tröööött.
puss ♥


Wreckless Love

Sitter här nu med citron-te brevid mig, och det känns väldigt bra i halsen måste jag säga. Har såklart blivit sjuk, men tänker gå till skolan imorgon ändå. Har bara ont i halsen och är förkyld och vi har inte alls många lektioner i morgon så det kommer nog gå. Börjar faktiskt 11 imorgon och det är rätt skönt måste jag säga!
Dagen har varit rätt bra ändå. På grafen ska vi börja göra ett dvd-omslag till en film om oss själva, skit svårt! Va fan ska man göra liksom?! Ne, den lektionen va bara jobbig. Och matten var självmord igen! Fattar inget som vanligt, och gunvor blir bara arg.
Annars fick man höra massa saker som hände i fredags, så nu vet jag inte vem jag ska tro på längre, scary det där! Aldrig mer säger jag!

När jag kom hem la jag mig i sängen och tyckte synd om mig själv, åt choklad och kollade på prison break.
Måste plugga nu också eftersom jag inte hunnit med än idag. Och va fan har jag gjort istället, suttit vid datorn. Inte bra detta.
jaja..
Puss


Teenage Love Affair

Heej!

Trööött är jag, orkar verkligen inte gå till skolan imorgon, vill inte heller! fy fan. Igår var det karro som gällde. Det kunde inte blivit bättre, precis som jag skrev innan blev det chips och skitsnack! Älskart! Sjukt trötta blev vi också, vi somnade nästan där i karros säng, haha. Så idag har jag sovit ut riktigt länge, 1 blev det. haha. Och jag är trött nu, sjukt ja!
Idag har det inte hänt mycket. när jag gått upp kollade jag på prison break, nu ska jag börja på säsong 4 äntligen. Sen satt jag vid datorn ett tag, karro skulle egentligen kommit hit men det regnar och moppe i det är ingen hit! Sen har det blivit mitt liv som popstjärna, kanske inte den bästa film ever men det funka.

Nuuuuu är det mat,
Puss ♥

så kan det gå

Vart ska jag börja... Jag har väldigt ont i mitt huvud, kan inte röra mig på grund av träningsvärk från idrotten, har ett stort blåmärke på armen som gör ont så fort man nuddar det, har ont i munnen/kinderna(?!) och jag till och med ett blåmärke under nageln. Behöver jag säga att jag ligger i min säng och äter choklad och ska snart kolla på prison break.

Igår var det olins då. Mycket trevligt till en början av kvällen, slutade dock inte så bra men vad kan man göra nu i efterhand. Man lär sig av sina misstag. Jag har kommit på vilka underbara människor jag har som vänner, och alla nya vänner såklart med. TACK! Det finns inte ord om hur mycket jag tycker om er!
Kan ju berätta lite vad som hände i alla fall, kvällen började med att jag och tamara åkte in till skara, emelie och hennes kompisar var även med. Vi gick till vip för att möta sofia. Vi stod och väntade på henne ett tag men sen gick vi tillslut till tottie själva. Där var klassen, eller en stor del av klassen gick i samma veva som vi kom dit, men det var mycket trevligt. När vi var tvungna att gå därifrån var satt vi i boran lite, jag tamara och sofia. Sen gick vi iväg till olins. Jag gick nog inte in med en gång, kommer inte riktigt ihåg. Men träffade lite folk och så. Sen gick vi nog in till olins, mina pengar är kvar vilket jag tyckte var väldigt konstigt, hur hade jag kommit in liksom?! Men fick reda på att jocke hade betalat. Känner mig väldigt dum för det asså. Var där inne och dansade och hade roligt. Sen är det lite tomt om vad jag gjorde, har faktiskt ingen aning. Och sedan på natten kom pappa och hämtade mig och tamara. Var så trött att jag kunnat gå och lägga mig med kläderna på där asså.

Vaknade av att min mobil inte låg på bordet jag alltid har den. Fick total panik och trodde jag tappat den igår. men hittade den i jackfickan. Efter det gick jag och la mig igen. Mycket mer har jag inte gjort idag, bara duschat. Ikväll åker jag hem till karro och hoppas på en kväll med chips och massa skitsnack!

Prison break väntar...
puss ♥

Rubrik...

Orka rubriker säger jag bara! :O

Rätt lugn dag idag, fick ju dock börja tidigt bara för att jag fick byta grupp, har inte kommit över detta än! Vi hade i alla fall data första timmen där vi lär oss att skriva brev, wtf?! Så jäkla onödigt, töntigt och tråkigt! Sen var det rast i ca. 1 och en halv timme, yay vad roligt!... NOT! Sen två lektioner till sen sluta. Rätt skönt ändå. När jag kom hem satt jag och skrev en svenska inlämning till imorgon, blev klar rätt snabbt. Och sen blev det en promenad med amanda, det var riktigt länge sen! Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Men ska snart iväg till gymmet, själv! Kommer nog bli riktigt tråkigt men känner verkligen för det idag och ingen vill följa med så. Och när jag kommer hem ska jag och emelie kolla på One tree hill, det har ju kommit ut ett nytt avsnitt. Och det kom i tisdags och vi har inte kollat på det än, Katastrof säger jag bara! Men ikväll blir det av i alla fall.

Men jag tror jag ska åka nu,
puss ♥

Tisdag

Det har varit en bra dag idag! Vilket började med att jag började 11, vadå skönt eller, men var tvungen att åka med bussen tjugo över 10 menmen det finns inte så mycket att göra åt att man bor här. Vi hade i alla fall bara tvvå lektioner och sen graf vilket var väldigt slappt. Efter skolan var jag tvungen att plugga spanska men det är lättare sagt än gjort när man sitter vid datorn samtidigt.

Nu på kvällen åkte jag och emelie till gymmet. Sprang en hel del gjorde vi! haha. Och så har jag fixat kort och allt nu, och jag fick en rosa väska! :D vadå glad för den eller, så jävla grymt snygg!

Asså jag har så hilma ont på min arm för ajg har nämligen bränt mig på platt-tången, så skinnet är borta och allt. Det gör nått så grymt ont. När jag duschade förut asså, jag har nog aldrig kännt en sådan smärta, haha.

jaja, jag måste bara läsa spanska en gång till sen sova.
puss


Måndag

Första dagen i skolan denna veckan avklarad då. Den här dagen har varit väldigt seg, graf, matte, svenska, engelska. Inte roligt asså, förutom grafen då men den cpade idag så det var tråkigt det med. Men matte B, fattar INGET! Det är så jäkla svårt så man vill ju bara ta självmord på mattelektionerna.
Skolan tråkig asså!
Skulle egentligen till gymmet idag på kvällen men pappa var inte hemma och jag måste betala när jag kommer dit för kortet och shit så det blev inget med det idag. Istället satt jag och försökte plugga engelska och spanska men usch vad tråkigt det är!
Nu har jag precis varit ute och gått lite med emelie och pratat om allt. Lite komiskt är det allt ;) Haha.
Men men, jag måste verkligen plugga nu,
puss ♥

RSS 2.0