Tacos

image30Snart drar jag iväg till Karro, längesen man var med henne så det ska bli riktigt roligt. Vi ska äta sourcream 50% less fat. Mycket godare än dem vanliga. Vi har ätit tacos nu, mycket gott. Jag och David gjorde faktiskt ordning maten idag. Ovanligt faktiskt. Tacos kan man ju inte få nog av alltså.
Nej nu måste jag åka, så Karro slipper vänta allt för mycket! Haha.
Ha en trevlig kväll! Puss ♥

(En väldigt gammal bild på mig och Karro, Vi ska hoppa i sängen , ser lite knepigt ut kanske, Haha.)


Sunes jul

Har vaknat nu, eller Dawid väckte mig kl 11. Snacka om att jag blev arg. Men det är väl rätt skönt att vakna och komma igång lite. Eller inte på helg

Igår kväll spenderades i Skara med de svenska spanjorerna. :) Det var så roligt. Vi lagade mat, tacos och kladdkaka, kakan blev en aning bränd men det var gott ändå. Haha. Vi spelade ett väldigt högljutt men så roligt spel! Haha. Det är det där när man ska förklara ett ord för lagkamraterna eller alla. Det var skit kul, och ibland väldigt svårt. Sen kollade vi på Sunes Jul, Haha, skrattar bara jag tänker på det. Det bästa är ju ändå när Håkan har pepparkaksdeg i sockorna. Eller när Rudolf  åker pulka. Haha. När klockan var typ halv två åkte vi hem. Jag tänkte faktiskt skriva igår, kan aldrig sova med en gång när man kommit hem, men det blev inte så, satte mig vid datorn och tillslut blev klockan typ halv fyra. Tiden bara försvinner när man sitter vid datorn. I alla fall så tänkte jag att det var inte värt att skriva då.
Det var en mycket lyckad kväll!

Måste gå och äta nu, dör av hunger :p eller kanske inte dör.
Puss ♥


Skövde

Kom hem från Skövde nyss. Åkte med en gång efter skolan med Karro. Jag hittade inte så mycket, köpte ett grått linne med knappar i fram och en ögonskugga. Men jag hittade en svart skjortklänning som jag ska kolla på nästa gång jag åker in till stan. Orkade inte prova. Och på bussen hem träffade vi Carro.
Måste gå och plugga företagsekonomi nu. Orka!

Hoppas vi hittar en förfest imorgon, vill verkligen gå på olins. Skulle bli så kul! Någon som vet nån?!  :)
Puss ♥

Utvecklingssamtal

Har haft utvecklingssamtal idag. Allt var bara bra, men som vanligt sa dem att jag måste vara mer aktiv på lektionerna och prata mer. Alltid samma visa, men jag kanske inte är den som räcker upp handen varje lektion. Blir så himla irriterad på sån skit.

Jaja. Var bara tvungen att få det ur mig.
Imorgon har vi ingen idrott, så jag ska åka till Skövde med Karro! Ska försöka hitta någon fin topp att ha på fredag. Men får se. Längtar!

Måste gå och plugga nu, företagsekonomiprov på fredag. Blir nog en lång kväll. Usch.
Puss

So you think you can dance

Ja... Nu sitter jag och väntar på att so you think you can dance ( finns det ingen förkortning på skiten eller?!) ska börja. Älskar det programmet alltså. Men det blir bättre sen när dem börjar på riktigt. Klarar inte av att kolla när dem är dåliga, man skämms ju riktigt med dem. Funderar nästan på att gå och lägga mig efter det. Ligga och läsa tills jag somnar, kommer vara så jäkla trött imorgon annars.

Imorgon har jag utvecklingssamtal med Gunvor. Det ska inte bli speciellt roligt alltså. Jag måste ju plugga imorgon, men det tar nog inte så lång tid. Eller nej det är Gunvor vi pratar om, hon kan ju prata om samma sak i typ en kvart.

Bara tio minuter kvar nu. Får gå och sätta mig vid tv:n så jag inte missar det. Haha, skämta bara.

Spanskaprov imorgon, önska mig lycka till!
Puss♥

Tisdag

image28Nu är det tisdag och det betyder skola, fast en mycket kort. Det var skönt att mjukstarta lite. Började 9.35 och slutade 12. Träffade Karro idag, det var jätte länge sen jag såg henne nu. Olins på fredag, hoppas jag! Kommer bli riktigt kul. Ska baka chokladbollar nu och sedan sätta mig och plugga till engelskaprovet, som jag fick imorgon istället. Det är ju kul med först spanskaprov och sedan engelskaprov med en gång efter, när jag egentligen skulle ha rast. jag längtar! Men blir nog inte så mycket plugg på engelskan.


Jag skrev ett inlägg igår, men när jag skulle publicera det loggades jag ut. Och sen kunde jag inte komma in igen. Men det sparades så det kommer här. (Tänk på att jag skrev detta igår och jag var väldigt trött, Haha)

Alltså idag har jag varit riktigt flitig. Har pluggat så himla mycket så jag tänker spanska nu. Kan allt som finns på plugga på-pappret. Så det känns mycket bra. Vill göra provet nu så jag slipper tänka på det mer. Blir alltid så nervös för prov, mycket dum vana. Men nu behöver jag bara gå igenom det en gång till imorgon. Har inte suttit vid datorn alls mycket idag heller, eller inte som inte hade med spanskan att göra. Har blivit alldeles för mycket sen jag fått en egen dator. Och när man har bärbar kan man ju sitta med den överallt också liksom. Inte bra, ibland.

So you think you can dance Scandinavia började idag. Så himla bra ju, eller den amerikanska är mycket bättre. En del fattar man ju inte vad dem gör där alltså. Skämmer ut sig totalt, men det värsta är ju att dem tror att dem är bra. Ojoj.

Puss ♥

Kläder

Blev inte så mycket pluggande som jag ville idag. Fastnade vid datorn och kollade på kläder. Har hittat så himla mycket fint nu. Vill till Göteborg! Någon som vill me? :)

image30

Satte ihop en liten önskelista. Älskar verkligen den vita klänningen, finns på Top shop! Det mesta är från Top shop, så jag vill verkligen till Gbg. Shortsen så himla snygga, måste ha! Fast jag vet inte, vill ju faktiskt ha bruna, men dem vita var också jätte fina. Men ringen då, den vill jag också verkligen ha. Aaha! Skorna är också lite gulliga, har börjat gilla högklackade nu. Och det är ju verkligen jätte fint, synd bara att man blir så förbannat lång! Ska börja använda det mer tror jag. Men då måste jag köpa några först! Haha.

Puss ♥

Plugg

Nu blir det plugg snart. Usch usch. Har engelskaprov på tisdag tror jag, det är det värsta jag hann aldrig prata med läraren den dagen jag var i skolan efter Spanien, så jag vet egentligen inte om jag har provet. Men det är lika bra att plugga till tisdag så är man klar med det sen. Spanskeprov på onsdag också. Det är mindre kul. Hatar spanskaprov alltså, det har aldrig gått bra för mig på ett spanskaprov i alla dessa år jag gått i spanska. Kanske i sexan och sjuan i så fall. Ska ha världens spanska-pluggdag imorgon! Haha. Nej nu måste jag gå och plugga...


image26 
Lalala... Jag älskar mitt armband jag har fått av Celia ♥ Saknar!

Påskafton

Sitter och äter mitt godis i påskägget, mycket gott, hann aldrig göra det förren vi åkte igår. Hann inte skriva något heller knappt, fick stressa iväg. Men i alla fall var vi i Tibro med kära släkten, mammas sida. Det var riktigt kul faktiskt. Vi kom hem vid typ tolv eller nått, så det blev inte så sent. Jag tänkte ju skriva igår men det gick inte att logga in, det var så irriterande och det är inte första gången det händer. Avslutar detta inlägget med en liten påskbild. Och hoppas att alla har haft en roligt påsk!

image27

Glad Påsk!


image24

Naturgodis och choklad ska det vara i påskägget! Nu drar jag iväg till Tibro. Kul! Eller kanske inte. Men men.

Byebye ♥

Påskkärringar

image24Hej!


Tänkte ju skriva igår kväll egentligen. Men det gick inte att logga in på bloggen. Det var lite störande eftersom jag inte kunde sova och verkligen vill skriva, men men.


Var ute och gick med Amanda ett tag igår. Det var väldigt länge sen vi gjorde det så det fanns en del att prata om.


Asså jag måste bara berätta vad som hände igår. Det var ju sån där dag man går påskakärringar och jag och Dawid var ensamma hemma och hade inget godis. Så vi låtsades inte vara hemma. Och så när det kom några plingade dom på och när vi inte öppnade började dem sparka på dörren, jätte länge, och så stod dem och skrek och hade sig. Alltså barn nuförtiden, när jag var liten kanske man skulle stå och knacka på tills någon öppnade, eller jag har gjort det. Det var nog med Lina eller Emelie vi stod och knackade på och tillslut sa dem att dem skulle ringa polisen om vi inte gick därifrån. Haha. Det var minnen det. Men stå och sparka på dörren är väl lite överdrivet. Ojoj.


Idag blir det påskmat! Älskar prinskorv med jansons (eller hur det stavas). Anledningen till att vi äter det idag är att vi ska bort imorgon och då blir det ingen sån mat.

Puss ♥


Ny design... igen

image23Hej!

Har ny design igen nu. Dawid tyckte den jag hade var så ful så han gjorde en ny, och den blev ju riktigt fin. Men nu måste jag skaffa en bild på mig vid sidan och jag vet inte hur man gör det. Men får kolla runt lite, det brukar lösa sig. Eller är det någon som vet? (:

Idag var jag tvungen att ställa klockan igen. Usch, det känns hemskt att behöva göra det när man är ledig. Idag åkte jag in till Skara med bussen för att sola. Och sen när jag kom hem har jag suttit vid datorn hela dagen. Inte bra, inget vettigt har jag gjort heller. Bara läst andras bloggar och spelat lite. Har tagit några egobilder också. Som ni kanske ser. Det är en osminkad Hanna ni ser, håret är inte heller fixat. Men det ser inte helt hemskt ut, hoppas jag. Hade tråkigt så vad ska man göra. På bilden är det förresten den där tröjan med blommor på och korta armar jag skrev om tidigare. Väldigt fin tycker jag! Den var värd sina 100 kronor, lätt!

Orkar inte skriva mer nu. Känns inte som att jag har så mycket att skriva.

Puss&Hej ♥
(Måste komma på en ny "hejdå-fras". Haha, känns lite gammalt)

Let it be

image21Hej!

Tar en paus från pluggandet, usch vad jobbigt det kommer bli att ta igen allt. Jag som inte tyckte det var alls mycket när jag åkte, och jag trodde jag inte behövde ha med mig något till Spanien. Men oj vad fel jag hade. Jag missade samhällsprov, engelskaprov och historia läxförhör/prov. Plus att jag har redan två prov nästa vecka, och jag kommer troligen få engelskaprovet och samhällsprovet då med. Usch! Och så var jag jätte långt efter i matten, men det är klart nu, ligger till och med före planeringen. *stolt*

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Först bakade jag scones till mig och David. Så gott! Men råkade ta i lite för mycket salt, men men. Sen diskade jag och plockade ut all disk och städade hela köket nästan. Vet inte vad som flög i mig. Haha. Och sen började jag plugga med musiken på högsta volym! Annars går det ju inte. Har massa  soundtrack från filmen Across The Universe, så himla bra både filmen och låtarna. Älska!

Nu måste jag gå och duscha för att sen fortsätta med pluggandet.

Puss&Hej


Lidköping

Hej!


Var i Lidköping idag. Köpte aldrig bruna leggings men bytte de svarta så att dem passar nu. Och så köpte jag ett vitt baslinne, en röd stor topp typ som blir klänning och är tajt på höfterna/låren. Ajja, svårt att förklara, men den var väldigt fin! Haha. Och så köpte jag en tröja med korta armar med massa blommor i röda och gula nyanser på en svart botten. Älskar den! Inte min stil alls egentligen, men jag föll för den med en gång.

Nu måste jag bara ha ett par shorts, antingen vita eller beiga, tror mer på beiga! Det blir fint till en vit topp.

Köpte mina drömljus också! :D Haha. Har velat ha sånna i nästan ett år! Lite sjukt kanske, det är ett ljus. Men jag älskar ljus, har cirka 20 ljus i mitt rum sammanlagt. Och mitt rum är inte stort, det är pyttelitet! Men har faktiskt en ljuskrona och i den är det bara 5 ljus. Haha.

image22


Har pluggat idag med, matte. Usch! Det var sånt där när man omvandlar enheter. Jag kan kilometer och centimeter och sånt nu, men alltså när man börjar med kvadratmeter och skit blir det ju bara jobbigt. Så tråkigt att man bara vill dö. Och ännu värre blir det när man ska ta reda på hur många liter det får plats i. Usch! Vill inte ens tänka på det.


Vad händer på påskafton då?

Jag ska iväg till släkten i Tibro. Kanske inte det roligaste som man kan göra men vet inte annars vad jag ska göra.

Puss&Hej ♥


Serier

Hej!


Har hunnit med rätt mycket idag känns det som. Efter jag skrev förra inlägget duschade jag, och började plugga spanska. Detta provet bara måste gå bra! Annars blir jag så arg. Och sen skulle jag plugga matte. Men hade inte med mig böckerna hem eftersom jag blev sjuk och jag skulle ha tagit med dem hem på fredagen. Så ska hämta dem i morgon. Så jag pluggade engelska istället, tråkigt! ;p Sen fixade jag mina naglar och grejade lite.

Och nu på kvällen har jag hjälpt mamma och baka snoddas och älsklingskakor.


Försöker ladda ner nya säsongen av "One tree hill". Men det går lite segt nu. Såg det igår i slutet och det var ju hel knepigt så det måste jag kolla på. Haha. Nathan satt i rullstol och grejer. Måste ha "Kyle XY" också, missade när dem började med nya avsnitt. Och jag måste kolla klart på Kyle nu när jag börjat. Kyle är ju bara så söt, egentligen är han för söt för min smak. Men hans ögon! Känner att jag är lite besatt av serier asså. Haha. Har inte börjat kolla på "Gossip Girl" i alla fall. Det skulle blivit för jobbigt. Om jag hade börjat titta på det hade jag inte kunnat sluta.


Imorgon ska jag till Lidköping. Köpte ett par svarta leggings i Skövde men dem var för stora så måste byta. Ska köpa ett par bruna också. Jaa! Vill ha någon fin klänning också, eller något som man kan ha till fest!


image21

Snö?!

Himage19ej!

Okej det är den 17 mars och det snöar ute?! Det är ju bara sjukt, vi fick ingen snö på vintern men nu när det börjar bli vår då ska det snöa. Det var ju jätte fint väder igår, vill ha vår nu! Haha. Usch, inte kul det här. Det kan ju inte vara snö på påsk! Det blir ju skandal.

Var uppe väldigt tidigt idag, kl 9. Men det är rätt skönt för nu har jag hunnit äta frukost och skrivit blogg och klockan är inte ens halv elva. Har också kollat på tv så nu kan jag plugga utan att

distraheras, hoppas vi i alla fall. Har verkligen jätte mycket att plugga på i veckan. Usch!

Sitter och kollar på FBI-arkiv på discovery. Det är väldigt bra faktiskt. Även om det inte låter speciellt kul. Det är ju verkligt inte som alla andra sånna där program. Det har ju hänt på riktigt.

Nä, men nu ska jag kolla klart på programmet och sedan gå och plugga!
Puss&Hej ♥


Påsklov

image17Hej!


Måste skärpa mig med att skriva alltså, har inte blivit alls mycket av det. Äntligen lov då. Eller äntligen och äntligen jag har ju vart i Spanien förra veckan och denna veckan gick jag bara en riktig skoldag.

För i tisdags var jag hos tandläkaren och hann inte tillbaka till skolan.

På tal om det så pratade hon om att jag skulle få tandställning, men bara om jag tyckte jag behövde det. Ska till en tandreglerare i maj tror jag det var. I alla fall efter tandläkaren gick jag hem från Götene, haha. Det var väldigt långt, men jag hade vart tvungen att vänta i nästan två timmar. Och vad finns det att göra i Götene i två timmar liksom. Så jag gick där och lyssnade på Björn Gustafssons låt till Karina. Och så kom det en gammal gubbe och frågade om jag ville hänga med till Lundsbrunn på pakethållaren på hans cykel.Haha. Blev rätt rädd där alltså, jag gick och låtsades prata i telefon. Haha.


Ajja.. Sen i onsdags hade jag spanska på morgonen bara, men ingen i min klass var där typ för vi hade bara teater tre timmar efter spanskan. Och jag visste inte att vi skulle på teater. Men jag stannade kvar i skolan ett tag och sen åkte jag hem. Teatern var inte bra så jag missade inget.

Torsdagen var den ända dagen som var vanlig. Men det var roligt att träffa alla igen så det blev inte som en vanlig dag ändå.

Sen på fredagen var jag sjuk, spydde på morgonen så då gick jag inte till skolan.


På lördagen mådde jag bättre så jag var och shoppade med mamma och pappa i Skövde. Köpte två vita t-shirtar med tryck, en vit löst sittande t-shirt, en vit kofta och en blå klänning med djup ringning i ryggen. Blev väldigt nöjd med det. Har köpt vita kläder också, det är inte så vanligt för mig. Eller jag har en del men använder de aldrig. Men ljusa kläder är ett måste till våren och sommaren.


Idag har jag gjort ordning i min garderob. Fick inte plats med kläderna, så har lagt undan en del, så nu har jag massa vårkläder istället där inne. Har också kollat på "Förtrollad" idag den var sådär. Inte så bra som jag trodde, men den låten har fastnat i mitt huvud alltså. Usch! Haha. Och nu på kvällen har jag laddat ner nya penslar till photoshop och gjort ny header till bloggen. Tyckte det blev mycket finare såhär. Eller?


Oj det blev ett väldigt långt inlägg idag. Men nu ska jag faktiskt gå och läsa "Djävulen bär Prada" och sen ska jag sova.

God natt ♥

Spanien 08

Hej!


Hemma från Spanien nu då. Hann ju aldrig skriva innan jag åkte men jag har vart i Spanien alltså. Har ju egentligen varit hemma rätt länge nu, kom hem i Måndags. Men har inte hunnit skriva, det har vart så mycket med skolan.


Resan till Madrid gick bra, var sjukt nervös när planet skulle lyfta. Usch! I Madrid var vi på massa museum och shoppade gjorde vi också. Men det skönaste var att sitta på Plaza Mayor och sola och bara inte göra någonting. Åå, jag längtar tillbaka! Ska lätt flytta till Spanien.

image11image12


Men nu till anledningen till att vi åkte till Spanien då. Träffa Celia! Sjukt söt den tjejen, saknar henne så mycket nu. Var jätte nervös när vi kom till Villanueva de la Serena, men det gick jätte bra. Hennes mamma och pappa var jätte snälla och gulliga. Celias pappa tyckte det var lite jobbigt när jag var längre än honom. På bilden står han typ på tå, Haha.

image15

Vi gick i skolan tre dagar i Villanuenva. Och var på utflykter två dagar. Skolan var väldigt annorlunda mot våran skola. Det var svinkallt och halvmörkt överallt. Inte speciellt fint om man säger så. Och dom hade stängsel runt hela skolan och så låste de grindarna, för att man inte skulle rymma eller nått. Haha.


På våra utflykter var vi i olika städer och kollade på gamla byggnader och stenar. Men det var väl jätte fint och så men det blev lite för mycket efter ett tag.

image16image17

Har nästan tröttnat på jordgubbar också. Haha. Varje dag efter varje måltid fick jag massa jordgubbar. Som de köpte bara speciellt till mig, ingen annan i familjen gillade det. Haha. Dom måste tyckt jag var helt dum som åt så mycket jordgubbar.


Men det bästa på hela resan har ändå vart att träffa alla underbara människor. Svenska som spanska. Alla svenskarna är ju helt bäst. Har inte alla på bild här under. Men lägger ut mer någon annan gång.
image20image21image22image23image24image25

Sen efter 10 dagar var det dags att åka hem. Alla grät jätte mycket, och jag med. Usch, vad hemskt det var. Satt och smågrät i bussen typ en halvtimme senare med. Haha. Saknar alla så mycket. Celia ♥

Vill tillbaka i sommar! Det var en helt oförglömlig resa.


Orkar inte skriva mer nu, är faktiskt sjuk så jag ska gå och lägga mig och sova. Skriver säkert mer om Spanien någon annan dag.

Puss&Hej ♥


RSS 2.0